Зміни в звичний формат харчування "все включено" в ресторанах турецьких готелів можуть залишитися і після пандемії коронавірусу.
Про це заявив мер курортного міста Бодрум Ахмет Арас.
За його словами, мова йде про нововведення, яке є в більшості ресторанів курортних готелів, і яке передбачає, що гості не самі накладають собі страви, а це за них роблять спеціальні офіціанти.
"Думаю, система і далі буде працювати за тим же принципом", - зазначив посадовець і додав, що це може створити додаткові труднощі для персоналу готелю. Однак з точки зору гігієни та якості таке обслуговування має свої переваги, підкреслив Арас, передає silkway.news.
Мер Бодрума перевірив сертифікати безпеки і додав, що близько 90% об'єктів розміщення в місті зараз безпечні для туризму.
Вас також можуть зацікавити новини
- У Туреччині роз'яснили, чи буде локдаун поширюватися на туристів
- Готель у Туреччині закрили через вечірку з українцями (відео)
- Туреччина з 15 травня звільнила українців від необхідності здавати ПЛР-тести на коронавірус
Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм канал УНІАН.Туризм.
Автор: Ірина Погоріла