У світі існує безліч незвичайних рецептів, про існування яких люди навіть не здогадуються. Сьогодні ми вам розповімо про один з таких.
Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЛюди на кухні постійно експериментувати, адже хочуть здивувати сім'ю, гостей, і себе в першу чергу. Так і виходять страви і напої, про які раніше навіть подумати було страшно.
Як вам, наприклад, вино з картоплі. Мало хто знає, що з неї можна зварити вино, яке, цілком непогане на смак. І прийшов цей метод, як відзначають експерти, з Білорусі. Це стародавній звичай, який зберігся донині.
Після Другої світової війни не було цукру і дріжджів, так як була розруха, і бідність. Для приготування горілки використовували торішню, заморожену картоплю, в якій міститься крохмаль.
Брати потрібно дрібні плоди, і тримати в холодному погребі, щоб вона стала від морозу солодкої, і після цього починали робити брагу в самогонних апаратах.
Вино зробити досить просто, всього лише потрібно:
- Кілограм картоплі;
- Кілограм цукру;
- Лимон;
- Апельсин;
- Десертна ложка імбиру і дріжджів.
Далі варимо вимитий, але не очищену картоплю, аж до розм'яклого стану, після чого процідити через грубе полотно.
У цей відвар додати імбир і порізані на скибочки апельсин і лимон. Далі потрібно додати розведені у воді дріжджі, і через 2-3 години 500 грам цукру. Цукор, що залишився додаємо ще через три дні.
Через кілька тижнів вино перебродить, і можна буде розлити його в темні пляшки.
Нагадаємо, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.
Як повідомляв Знай.ua, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію.Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.
Також портал Знай.uа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів.