/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Fadmin%2F346b254d-d636-43d6-a3a9-937516565bb9.png)
Євген Клопотенко поділився авторським рецептом приготування скумбрії: названо секретний інгредієнт
Гуру кулінарії, український шеф-кухар і телевізійний ведучий Євген Клопотенко розповів про незвичайний спосіб приготування скумбрії.
Відповідний рецепт кулінар опублікував у своєму Instagram-мікроблозі.
Рецепт приготування скумбрії від Євгена Клопотенка
Незвичайним інгредієнтом цієї страви став бекон, який Євген Клопотенко вирішив "запхати в скумбрію".
Дотримуючись рекомендацій автора рецепту, для приготування скумбрії з додаванням цього м'ясного делікатесу знадобиться одна риба, трохи бекону, арахісу, олії, солі і лимону.
Так, щоб рибка вдалася на славу, потрібно порізати бекон, змішати з арахісом і лимоном і начинити цим скумбрію. Потім Клопотенко радить посолити рибу, полити олією, лимоном і запекти у фользі при 180 градусах півгодини.
Як не зіпсувати рибу: порада від Клопотенко
Публікуючи свій рецепт скумбрії з беконом, Євген Клопотенко зробив акцент на важливості ретельного очищення риби від нутрощів.
Це, за його словами, допоможе забезпечити рибі прекрасний смак і скумбрія не вийде "такою, якою її деякі не люблять".
Раніше MY.UA також пропонував 3 сирних страви для справжніх гурманів: як приготувати фондю, камамбер і сирний кекс.
Крім того, ми писали про традиційні українські страви, які готували наші прабабусі: не тільки борщ і вареники.
Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.