26 листопада в Україні відкрився заклад абсолютно нового, експериментального формату. На шостому поверсі Pinchuk Art Centre, у White place, на місці ONE LOVE coffee з'явився перший кочуючий ресторан Pop-up Bistro.
Він представляє собою колаборацію двох рестораторів — Віктора Шраменко та Володимира Задираки, а також шеф-кухаря Микити Позняка. Ніша працюватиме три місяці, упродовж яких засновники з вівторка по неділю влаштовуватимуть вечері із сет-меню.
Pinchuk Art Centre — перша точка у планах ресторану, який кочує. Це тільки початок історії, адже через 100 днів Pop-up Bistro змінить локацію. Організатори обіцяють, що два рази у сезон протягом року будуть знаходити найкращі місця для розташування ресторану, щоб знайомити гостей із важливими для Києва локаціями і готувати смачні вечері.
На сайті закладу вже можна ознайомитись із меню. Наприклад, протягом Паризьких вечерь можна спробувати качку конфі із яблучним пюре, брюсельською мідією та лимонним джемом або ж рожеву рибу із цитрусовим желе, хрумкими корінцями та соусом вінегрет із бергамотом.
Дивіться, як пройшло відкриття:
Читайте також:
В Китае ресторан с безлимитной едой забанил посетителя за то, что тот слишком много ел.