Якщо у свята або в звичайні дні ви любите їсти оселедець з цибулею, то спробуйте змінити традиційний бенкет, додавши в нього трохи пікантності і екстравагантності.
Подробиці розповіла фудблогер Юлія на особистій сторінці в Instagram.
Інгредієнти для маринованого оселедця
Оселедець з цибулькою люблять їсти по всій Україні, адже це ідеальна закуска, для якої не треба мати ніяких кулінарних здібностей. Але якщо хочете змінити стандартний смак цієї страви і приготувати дещо новеньке, спробуйте замаринувати оселедець в томатному соусі.
Рецепт вимагає кілограм цієї риби, три-чотири невеликих цибулини, пів столової ложки рослинної олії, 2 столові ложки томатної пасти, по 1 чайній ложці чорного і червоного перцю, 2 столові ложки солі, 2 столові ложки цукру і трохи дев'ятивідсоткового оцту.
Технологія приготування настільки проста, що з нею впорається будь-яка людина незалежно від рівня кулінарної майстерності.
Спосіб приготування маринованого оселедця
Спочатку наріжте рибу невеликими шматочками за власним бажанням, цибулю наріжте півкільцями. Розігрійте в каструлі рослинне масло, змішайте з томатною пастою, періодично помішуючи масу. Не забудьте додати спеції, після чого відкладіть каструлю для охолодження.
Візьміть ємність у вигляді банки і викладіть в кілька шарів оселедець з цибулею. Кожен шар змащуйте маринадом, щоб шматочки риби просочилися томатним соусом. Закрийте ємність і покладіть в холодильник приблизно на добу.
Цей рецепт дійсно простий, але обіцяє незвичайні смакові відчуття кожному любителю оселедця.
Раніше портал MY.UA повідомляв, зоряне поповнення: Джейсон Стейтем і Роузі Хантінгтон-Уайтлі знову стали батьками.
Також ми писали, що Ксенія Собчак розповіла, що буде з Кримом після зміни влади в Кремлі.
Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.