/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F433%2F27359e63e2f577d2a1855827e30b0b2b.jpg)
Обережно: гістаміни в іспанському тунці
Система швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) надала інформацію стосовно виявлення гістаміну в тунці, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S.
A.U., Spain) до України (імпортер: ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул.
Київська 19-А, м.
Вишневе, Київська область, 08132).
Гістаміни можуть викликати отруєння, якщо ви їсте рибу, що жила у водоймах із занадто високою температурою води.
Така риба ще за життя може накопичувати високий рівень гістамінів.
Харчове отруєння: симптоми, лікування та профілактика.
При споживанні подібних морських делікатесів можна отримати захворювання, яке називають отруєння рибним скомбротоксином або SFP.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала