/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F38937d26c69d0fd2ebef3b422cd93056.jpg)
Простий салат з яйцями та зеленою цибулею: весняна страва за 10 хвилин
Весна – ідеальна пора для приготування вітамінних та корисних салатів. Готувати їх можна зі свіжих овочів, доповнювати зеленню та зеленою цибулею, а заправляти сметаною, майонезом чи ароматною олією.
Фудблогерка Ірина Димитрова (iriska_dimitrova) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом весняного салату з яйцями та зеленою цибулею.
Інгредієнти:
- варені яйця – 4 шт
- великий огірок – 1 шт
- горошок 1\2 банки
- кріп, петрушка
- зелена цибуля
- сіль, перець
- майонез\сметана 1,5-2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Яйця заздалегідь відварити та порізати кубиками.
2. Огірки порізати соломкою.
3. Подрібнити кріп, петрушку та зелену цибулю.
4. Зелений горошок відкинути на друшляк та зачекати декілька хвилин, щоб стекла зайва рідина.
5. У глибокій мисці змішати яйця, огірки, зелень та горошок. Заправити все сметаною чи майонезом, додати сіль та перець за смаком.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Грецький салат із куркою
- Салат м'ясний з овочами
- Салат із червоної капусти