/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F249%2Ff5122c5372476a2b895c09fe03248d0b.png)
Як вирощують печериці для львівського «Шувару»
Юрій Маланюк – керівник компанії Sovita Plus, що займається виробництвом печериць у Львівській області. Продукція Sovita Plus представлена в магазині «Печериці з теплиці» №21А, що в терміналі «Овочі та фрукти 2. Зелень, гриби, соління» на львівському ринку «Шувар».
Про підприємців Shuvar`s Family вже традиційно розповідає директор гуртового ринку Іван Федишин.
"Побуваємо на виробничому господарстві Юрія та дізнаємося дещо про особливості бізнесу із вирощування грибів на власному досвіді виробника.
Пишаємося спільнотою Shuvar`s Family та щодня спільними зусиллями працюємо та розвиваємося заради того, щоб покупці ринку «Шувар» обирали улюблені продукти серед найбільшого різноманіття на Західній Україні", - зазначає Іван Федишин.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала