/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F2f9ffd53ffcc92411bb7205248f53761.jpg)
Смачніше, ніж "Олів'є": салат "Європейський" із бюджетних продуктів для святкового столу та на кожен день
Влітку найкраще готувати смачні та легкі салати зі свіжих овочів, зелені, бобових, а для ситнішого варіанту додавайте філе, сир, мідії, солону рибу, а також консервовану кукурудзу та горошок. Для більш пікантного смаку салати можна доповнити яблуками, ягодами та цирковими.
Кулінарка Іванна поділилася в Instagram рецептом смачного салату з яблуком, сиром та м'ясом, який готується лише 10 хвилин.
Інгредієнти:
- яблуко – 1 шт.
- запечене м'ясо – 150 г
- твердий сир – 100 г
- солоні огірки – 3 шт.
- болгарський перець – 3 шт.
- майонез
Спосіб приготування:
1. Поріжте м'ясо соломкою разом із перцем. Сир та яблуко натріть або наріжте соломкою або кубиком.
2. Готові інгредієнти перекладіть у миску, заправте майонезом, перемішайте і можна їсти. А можна зібрати салат шарами.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись із рецептами:
- Салат з ківі та куркою
- Салат з куркою, горіхами та квасолею
- Салат зі смаженими грибами та куркою
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала