/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Ffc210ae7e532ea4279e82355b911a8e6.jpg)
Язички з листкового тіста з цукром та корицею: дуже простий рецепт
Язички листкові – це рецепт солодкої страви, який відрізняється від іншої випічки своєю простотою у приготуванні. Для приготування нам знадобиться листкове тісто, цукор та кориця. Розкатали тісто, посипали цукром із корицею – і в духовку. Слойки виходять в міру солодкі, хрусткі, розсипчасті і тануть у роті.
Інгредієнти
- листкове тісто
- 500 г
- цукор
- 5 ст. л.
- кориця
- 1 ч. л.
- яйце
- 1 шт.
- Заздалегідь дістаньте тісто із морозильної камери. Дайте йому трохи розморозитись.
- Яйце збийте віночком.
- Тісто наріжте на прямокутники розміром 10*4 см. Викладіть на деко, застелене пергаментом. Кожну слойку змастіть збитим яйцем.
- У мисці змішайте цукор із корицею. Обсипте рівномірно кожен виріб цукром із корицею.
- Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 12-15 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
- Тісто використовуйте листкове дріжджове або бездріджове.
- Знаменитий сливовий пиріг з The New York Times: кумедна історія його популярності та рецепт
- Яблучний тарт: класичний рецепт
- Чизкейк із малиною: рецепт без випікання
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала