/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F3b4370e61fb70abfa29f2b97a3d0f449.jpg)
Рецепт сирного супу з броколі та грінками: легкий та низькокалорійний обід для тих, хто боїться набрати "зайвого"
Сирний суп вважається дуже ситним, а разом із броколі його користь зростає в рази. При цьому рецепт приготування максимально простий і не завдасть клопоту.
Крім того, сирний суп із броколі та грінками особливо сподобається тим, хто стежить за фігурою. Все завдяки легкості та низькокалорійності.
Інгредієнти:
- Цибуля 2 шт.
- Часник 3-4 зуб.
- Вершкове масло 50 г
- Перець 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Броколі 500 г
- Картопля 2 шт.
- Твердий сир 230 г
- Хліб 200 гр
- Грецький йогурт 100 мл
Як приготувати:
Подрібніть цибулю та часник. Розтопіть вершкове масло|мастило| в каструлі. Потім додайте до олії цибулю, часник, сіль та спеції. Добре перемішайте і пару хвилин протушкуйте. Розділіть броколі на суцвіття. Ніжку голівки очистіть і поріжте невеликими шматочками.
Очистіть картоплю і поріжте її. Додайте картоплю та шматочки брокколі до цибулі та часнику. Перемішайте та залийте все водою. Посолити і варити суп протягом 25 хвилин.
Додайте в суп 2/3 суцвіть броколі. Подрібніть суп блендером. Потім додайте суцвіття, що залишилося. Перемішайте та варіть ще 5 хвилин. Натріть сир на великій тертці та додайте 180 г у суп. Перемішайте та додайте грецький йогурт. Знову добре перемішайте.
Наріжте хліб і помістіть шматочки на деко. Можна використовувати нарізний батон чи багет. Посипте кожен шматочок хліба сиром і паприкою, що залишився. Випікайте грінки 5 хвилин при 180 градусах.