/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F7c4049e2482fb361da5b1f15c3224b17.jpg)
Мистецтво сироваріння: як українські майстри варили Чеддер у Німеччині
Українські сировари не припиняють розвиватися навіть під час війни, адже таким чином закладають фундамент для відновлення галузі та економіки країни в майбутньому. Нещодавно майстри сирної справи побували на виїзному навчанні у Німеччині, де на сироварні, якою керує Пол Томас, відбувся одноденний практичний курс із виготовлення сиру Чеддер.
Пол Томас — визнаний в Європі експерт з молочних продуктів, технічний консультант, експерт з гігієни та інструктор із сироваріння, автор книг, співзасновник бізнесу з виробництва сирів, вчений-біохімік. А ще — один з іноземних лекторів ProCheese Academy. Його безкоштовний курс «Теорія професійного сироваріння», який ProCheese Academy організувала спільно з британською Academy of Cheese за підтримки швейцарсько-української програми GFTP, отримав десятки схвальних відгуків від учасників з усієї України. Тому команда ProCheese Academy вирішила організувати офлайн-навчання з ним для українських сироварів.
Пол зі свого боку готовий підтримувати українських сироварів усіма доступними способами: