MY.UAНовини
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Поснідати хот-догом дорогою на роботу, вийти на обід з колегами на шаурму, а ввечері нагодувати родину смачною піцою – чудовий план, який хоча би раз чи два на тиждень збереже вам купу енергії. Тим паче, що за останні десять років вулична їжа стала не лише безпечнішою, але й смачнішою, адже погодьтеся – якісне м'ясо та овочі і смакують краще.

То де ж їсти шаурму, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі – розбирався у партнерському матеріалі Obozrevatel.

Шаурма від Döner Маркет

Що в меню: шаурма і донери, картопля фрі, нагетси, курячі крильця

Де спробувати: більше 150 точок по всій Україні (знайти найближчу можна за посиланням)

Рекомендація редакції: фірмова шаурма з куркою, донер з яловичиною і курячі крильця у маринаді APERO BBQ

Шаурма – арабська та близькосхідна закуска, а донер – родом з Туреччини. Їх об'єднує спосіб приготування м’яса – його обсмажують на вертикальному вертелі. Шаурму традиційно загортають в лаваш, а донер подають в булці з мінімумом овочів і соусів, щоб нічого не відволікало від смаку хорошого м’яса.

Колись їх готували в підозрілих з виду кіосках і з таких же підозрілих з виду інгредієнтів. Але ті часи минули, а шаурма перетворилася на смачний і безпечний стритфуд. Ба більше – тепер її подають навіть у ресторанах (в деяких – навіть з листом їстівного золота).

Незважаючи на те, що шаурму можна купити практично на кожному куті, обирати її все ж варто відповідально. В мережі Döner Market, яку розвиває МХП з партнерами-франчайзі, ретельно стежать за якістю сировини, умовами транспортування та зберігання продуктів. Для приготування використовують курятину "Наша Ряба" та яловичину Skott Smeat. Соуси – теж авторська розробка технологів МХП. Інших постачальників ретельно перевіряють. Безпечна шаурма – головна фішка компанії.

"У нас є аудитори та таємні покупці. Перші перевіряють дотримання стандартів якості, умов зберігання тощо, другі – сервіс. Також у мене є своя команда кухарів, яка їздить по всій країні і навчає людей, допомагає відкривати нові точки і удосконалювати наявні. За місяць вони в середньому долають 5-7 тис. км. Нещодавно записали відеоуроки для кухарів і навіть склали для них тести, щоб ще й таким чином відслідковувати прогалини у їх знаннях", – говорить бренд-шеф напряму стритфуд МХП Андрій Денисюк.

Шаурму подають у лаваші, а донер – по-турецьки, в булці. Крім м’яса, всередині – свіжі овочі, маринована цибуля, огірки і авторський соус. Є варіації без цибулі, а також з фалафелем замість м’яса. Також начинку можна замовити і зовсім без булки чи лаваша – у форматі боулу. У всіх точках використовують однакові, індустріалізовані інгредієнти, тож смак шаурми у Києві, Львові, Запоріжжі чи будь-якому іншому місті буде ідентичним.

"Одна з важливих складових смаку шаурми чи донера – соус. Для його приготування ми використовуємо тільки свіжі інгредієнти. Ми можемо собі це дозволити завдяки технології холодної пастеризації. З нею ми без додавання консервантів створюємо соус, який може зберігатися і не втрачати смаку протягом 75 днів. Для порівняння – соус, приготований без використання цієї технології, "живе" в середньому 12 годин", – пояснює Андрій.

Перший Döner Маркет з'явився в Києві у 2020 році. Зараз в 20 областях України працює 159 торгових точок мережі. Найбільша їх концентрація у Києві та області, проте шаурму від Döner Маркет можна купити навіть у невеличкому містечку Вилок на Закарпатті – там живе 3,5 тисячі людей. Деякі точки працюють навіть у прифронтових зонах.

Крім власне формату кафе з посадковими місцями є також точки на фудкортах у торгових центрах, корнери поряд із "М’ясомаркетами", компактні точки продажу у форматі to go, а також пересувний Döner Track. Найбільший Döner Маркет працює у Запоріжжі, його площа – 200 кв. м, а найменший – у Чернігові, він займає всього 6 кв. м.

Хот-дог від Мr.Grill

Що в меню: французькі та класичні "американські" хот-доги з понад 20 видами сосисок і ковбасок

Де спробувати: понад 10 тисяч партнерів по всій Україні (близько 2000 АЗК та більш як 7000 торгових точок)

Рекомендація редакції: французький хот-дог з білою булочкою, найпершою молочною сосискою "Прем'єра" та міксом із трьох соусів; хот-дог з "Баварською" ковбаскою в темній булочці

Хрустка булочка, яку зручно тримати в руках, разом із м’ясною сосискою свого часу зробили революцію на АЗК. Французький хот-дог тримав форму, його легко було їсти на ходу чи за кермом. А ще це було дуже смачно та ситно. Тож не дивно, що з часом на заправки стали заїжджати спеціально по них.

За цією історією стоїть Віталій Войтович і його Premier FOOD Group. У 2007 році вони почали змінювати уявлення українців про типовий хот-дог, що зазвичай готувався з дешевої сировини сумнівної якості. І судячи з нинішніх масштабів, у них це вийшло. Так, хот-доги від Мr.Grill можна купити на близько 2000 заправок – ОККО, КЛО, БРСМ, UPG, SHELL, ANP, SOKAR  – та більш як в 7000 точок продажу (кафе, кавʼярні, роздрібні магазини формату "біля дому"). Більше того – вони є навіть у потягах Інтерсіті й кінотеатрах.

У самому центрі столиці, на Хрещатику, працює фірмовий хот-дог бар Мr.Grill Hotdogs&Burgers. Також ковбаски та сосиски бренду Мr.Grill можна придбати в національних мережах супермаркетів, віднедавна – навіть в деяких АТБ. Загалом на місяць продають до 10 млн хот-догів.

"Зараз наші хот-доги українці купують значно частіше – понад чотири рази на місяць. У чому ж секрет? Premier FOOD Group робить сосиски та ковбаски на власному виробництві повного циклу. Свіже м'ясо з цеху обвалювання відразу потрапляє на лінію. Готова продукція проходить шокову заморозку. Так її можна довго зберігати без додавання консервантів.

Але найголовніша фішка – особлива гриль-технологія, завдяки якій сосиски та ковбаски зберігають свіжість і апетитно виглядають протягом 4-х годин на грилі", – говорить директорка з виробництва Наталія Кудельська.

Продукцію розробляють технологи Premier FOOD Group у власному R&D хабі. Команда постійно працює над новаціями — досліджує світові тренди, враховує смаки й уподобання споживачів.

"Наразі маємо понад 500 унікальних рецептур. Наше виробництво сертифіковане за європейськими стандартами ISO та працює відповідно до системи HACCP. Головний принцип роботи Premier FOOD Group — виготовляти такий продукт, який безпечно споживатимуть наші діти", – додає Наталія.

Круасани від Lviv Croissants

Що в меню: великі круасани з солоними і солодкими начинками, бульон

Де спробувати: більш як 150 точок в Україні та Польщі

Рекомендація редакції: круасани "Дабл чізбургер", галицький і з мигдалевим кремом

Круасан відомий як символ французької кухні, однак вигадали його не зовсім французи. Вони його радше удосконалили і прославили на весь світ. Хтось приписує його створення австрійцям, а хтось говорить про мусульман, адже півмісяць, який круасан нагадує по формі, є символом ісламу. В українській традиції існують рогалики – такі ж закручені вироби, але з іншого тіста, не листкового.

Львівський круасан же з'явився завдяки помилці. Засновник Lviv Croissants Андрій Галицький колись розвивав іншу мережу закладів і тестував для неї напівфабрикати круасанів. Останні забули на пічці, а коли згадали про них – вони вже були розміром з сихівський батон. Залишилось тільки начинити їх, – і ось з'явився круасан, який ми знаємо зараз. І який куштувала навіть Анджеліна Джолі під час свого візиту до України.

Перший заклад Lviv Croissants відкрився у 2015 році у Львові. Це було невелике кафе площею 14 кв.м і десятком круасанів в меню. Зараз в закладах мережі можна спробувати круасани з яловичою котлетою і тостовим сиром, з салямі і яєчнею, з прошутто і навіть лососем. Компанія значно розширила асортимент, має власне виробництво і розвивається по франшизі.

"Нові рецептури розробляє технологічний відділ. А дегустують – дуже багато працівників компанії. Так враховуємо різні думки і смакові уподобання. Бувають смаки, які створюють ледь не рік, а іноді все складається з першого разу.

Якість кінцевого продукту ми контролюємо протягом всього його шляху – від сировини до тарілки гостя. Спочатку контроль відбувається на виробничих площах виробника. Основні критерії співпраці з мережею Lviv Croissants – це сертифікат якості HACCP та логістика по всій Україні. Таким чином ми будемо розуміти, що продукт, який потрапляє в пекарню, відповідає заявленим нами стандартам якості.

Контроль безпосередньо на торгових точках відбувається через стандарти мережі: за допомогою чек-листів, технічних стандартів зберігання в межах пекарні тощо. На регулярній основі навчаємо працівників стандартам санітарії та гігієни. Також центральний офіс має право проводити аудит на всіх рівнях роботи з торговими точками, щоб передбачити проблему ще до її появи.

Останній етап контролю – це робота таємних покупців та відгуки гостей", – говорить провідний технолог мережі Lviv Croissants Олег Білик.

Піца від Pizza Celentano

Що в меню: близько 20 видів піци, паста, салати, гарячі страви

Де спробувати: 46 точок у містах України, з них 18 – у форматі Ristorante

Рекомендація редакції: піца Bianco Verde з зеленим соусом, моцарелою і прошуто та піца Палермо з трьома видами м’яса, печерицями та маслинами

Пласкі коржі їли ще у древній Греції – там їх змащували оливковим маслом, посипали цибулею і травами, іноді додавали овечий сир. Проте сучасного вигляду піці надали в італійському місті Неаполь. Там її спочатку називали "коржем бідних": тісто змащували салом або маслом, посипали часником і сиром, і так випікали.

Потім піцу придумали нарізати трикутними шматочками і стали продавати її на вулиці. Проте єдиного рецепту не було – кожен готував її як умів. Загалом теорій походження піци практично стільки ж, скільки і її рецептів. Створити власну композицію з інгредієнтів в Україні придумали в Celentano – так званий піца-конструктор.

Перший заклад мережі запрацював ще у 1998 році у Львові. Відкрив його підприємець Марк Зархін з друзями. Вже наступного року з'явився другий ресторан, а потім проєкт почав розвиватися по франшизі. 100-й, ювілейний ресторан, відкрили у Києві у 2007 році. Зелені стіни, яскравий дизайн і швидке обслуговування довгий час асоціювалися з мережею, проте так довго існувати на ринку без змін неможливо. Компанія пережила повний ребрендинг, закрила частину закладів і майже як фенікс відродилася з новим форматом – сімейного ресторану з демократичними цінами і більш стриманим, хоча все ще яскравим інтер'єром. В Pizza Celentano навіть жартують, що частина клієнтів виросла разом з ними і колишні студенти тепер водять сюди своїх дітей на майстер-класи.

В меню зараз більше 20 видів піци, регулярно з'являються сезонні новинки. Окрім того, в закладах можна спробувати пасту власного виробництва, салати, бургери, супи і ще багато чого.

"Ми хочемо створювати автентичну італійську піцу, але при цьому не забувати про українські смаки. Тому частину інгредієнтів завозимо з Італії, частину – купуємо в Україні. Так, імпортуємо італійське борошно. Воно використовується у всіх ресторанах мережі, це системно важливий продукт. Також з Італії веземо томати відомого бренду Mutti – вони мають солодкуватий смак і чудово підходять для соусу. Звідти ж – прошуто і салямі. Сири навпаки – українські.

Всіх постачальників перевіряю особисто я з командою, також якість продуктів контролюють су-шефи в ресторанах на місцях.

Сезонне меню оновлюємо чотири рази на рік. Як бренд-шеф я відслідковую світові тренди і локальні тенденції. Цим надихаюсь в роботі. Моя ціль – щоб гості отримали більше, ніж вони очікували", – коментує бренд-шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков.

Бургер від Burger Farm

Що в меню: бургери, салати, боули, закуски

Де спробувати: у Києві за адресами бул. Шевченко, 56, вул. Межигірська, 19 та Княжий Затон, 14Б

Рекомендація редакції: "Ситий фермер" з яйцем, беконом, сиром чеддер, солодкою цибулею і томатом, який тут готують вже 10 років

Здавалося би, що нового можна розповісти про бургер? Традиційна американська страва, символ країни наряду з джинсами і кока-колою. Проте чи справді ця страва американська, як ми звикли думати? І до чого тут німецьке місто Гамбург, яке дало назву цій страві? Версій походження декілька. Хтось першим бургером вважає їжу монгольської армії – в походах вони клали м’ясо під сідло і під час їзди воно добре відбивалось. Інші говорять, що ідею бургера з Азії привіз німецький купець. Як би там не було, а котлета між половинками булки скоро з’явилась в Америці, звідки і поширилась на весь світ.

В Києві одними з перших бургери почали готувати у Burger Farm. Перша точка відкрилась ще у 2013 році у маленькому приміщенні колишньої трамвайної диспетчерської на Львівській площі. Відкрила заклад частина команди бару Fazenda, який розташовувався тоді поверхом вище. Там вони пропрацювали два роки, а коли оренду не продовжили – знайшли нове місце. Наступний Burger Farm з'явився біля Цирку – на вулиці Шевченка, і працює там донині. Ще два заклади працює у форматі корнера в барах Konteyner на Подолі та Осокорках.

В основному меню більше 10 бургерів. Є як класичні варіації, так і бургери з фалафелем чи рослинним замінником м’яса. З незвичного серед інгредієнтів – яблуко, гарбуз, макарони з сиром чи смажена у фритюрі моцарела (так, це все всередині бургера).

"Скільки би локацій ми не міняли і скільки б років не минуло, але наша концепція лишається стабільною. Ми готуємо чесні бургери за чесну ціну. Це стосується, в першу чергу, інгредієнтів. Ми самі кожного дня робимо фарш для котлет, використовуємо халяльну яловичину. Самі готуємо соуси. Скоро знову запустимо власну коптильню. Тільки овочі самі ще не вирошуємо", – жартує Максим, один із засновників.

При цьому Burger Farm досить консервативні – команда закладу не робить сезонних меню.

"У нас є страви, які з нами 10 років. Наприклад, наш флагман "Ситий фермер". Це класичний бургер, в якому немає нічого надприродного. Але ми бережемо цей смак і не змінюємо рецептуру з дня відкриття першого закладу. Або "Чикенбургер", який ми спочатку прибрали з меню, тому що не завжди можна було знайти для нього свіжий смачний гарбуз. Проте через два роки нам довелось його повернути на прохання гостей, тому що вони – наша головна цінність", – додає Максим.

Картопля фрі від "Картофан"

Що в меню: картопля фрі, хот-доги, цибулеві кільця, курячі нагетси, чуррос тощо

Де спробувати: в Києві працює 10 точок

Рекомендація редакції: картопля фрі з соусом по настрою, солодкі пончики чуррос на десерт

Картоплю фрі звикли сприймати як додаток до основної страви. Традиційно її подають до бургерів. Проте і сама по собі вона варта уваги – особливо якщо притрусити її смаженими беконом і цибулькою.

За право зватись автором картоплі у фритюрі змагаються французи і бельгійці. Іноді на арену виходять ще іспанці – виключно завдяки своєму вигідному географічному положенню вони мали всі шанси отримати картоплю першими, адже вперше цей овоч потрапив у Європу із Нового Світу (сучасні Америка та Австралія).

В Україні возвеличили картоплю до рівня окремої страви у мережі KARTOFAN. Перша торгова точка з'явилася у 2017 році в Києві. Вона швидко окупилася, тож власники, окрилені власним успіхом, відкрили протягом року ще чотири заклади. Наразі в Києві їх 10, частина працює по франшизі. Кілька точок перебувають на стадії відкриття, також KARTOFAN готується відкритися у форматі кафе.

Особливу увагу в мережі приділяють вибору сировини.

"Ми продегустували більше 30 видів різної картоплі, і не змогли визначити той єдиний варіант, який задовольнив би всі наші вимоги. Потім ми зустрілися з провідним агрономом заводу Lamb Weston (один з провідних виробників картоплі фрі у Європі – прим.ред.). Він довго розповідав, скільки різних сортів картоплі кілька десятків років вирощувала його компанія, щоб знайти ідеальний варіант для приготування фрі. В результаті обрали продукт класу А. На виробництві він проходить додаткову обробку – напилення крохмалем на вже підготовану картоплю. Завдяки цьому картопля має хрустку скоринку і дозволяє страві довше залишатися гарячою у вже приготованому вигляді", – розповідає Андрій Злуніцин, директор з розвитку франчайзингової мережі KARTOFAN.

Картопля подається у спеціальному ламінованому пакеті, який не пропускає жир. На додачу пропонують соуси, їх на вибір більше 20: карі-ананас, манго-чилі, тартар, сирний, кисло-солодкий, часниково-оливковий тощо.

Хай смакує!

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Перед ударом по Ирану Нетаньяху оставил "записку к Богу": что он попросил
Comments UA
2025-06-13T20:00:07Z
В Раде набросились на Зеленского: что требуют от президента
Comments UA
2025-06-12T09:54:21Z
«Срочно покидать города»: что известно о предполагаемой мести России за «Паутину»
Comments UA
2025-06-04T12:09:24Z
Часики тикают: почему у Украины осталось времени всего до конца июня
Comments UA
2025-06-04T12:42:14Z
США блокируют инициативу G7 по снижению цены на российскую нефть - ЕС рассматривает альтернативные варианты
Gazeta UA
2025-06-14T07:18:39Z
Никакого давления на РФ от FATF: как Госфинмониторинг упустил шанс в Страсбурге
ZN UA
2025-06-14T07:12:31Z
Илон Маск отреагировал на удары по аэродромам в РФ
Корреспондент
2025-06-01T20:27:08Z
Отец Илона Маска приехал в Москву и сделал заявление о Путине
Comments UA
2025-06-09T13:12:21Z
В партии Трампа в очередной раз поступили подло Украины: детали громкого решения
Comments UA
2025-06-13T18:54:48Z
4 категории мужчин исключат из воинского учета: их не мобилизуют
UAToday
2025-06-04T13:03:41Z
Украинских водителей ждут рейды на дорогах: как избежать штрафов
Хвиля
2025-06-13T19:45:53Z
RMF 24: в Польше на границе с Украиной нашли брошенные системы ЗРК, предназначенные Киеву
Лига
2025-06-04T12:21:34Z
Не ведитесь на манипуляции: адвокат дал инструкцию, как избежать "бусификации" на блокпостах
Знай
2025-06-13T19:30:07Z
Сырский провел совещание по противодействию российским ударным дронам
Лига
2025-06-14T06:51:29Z
Летом можете работать меньше: Закон на вашей стороне – что нужно знать
Знай
2025-06-14T06:36:17Z
Почему нужно есть гречку 13 июня, но нельзя пить молоко: запреты и традиции на Акилины
Знай
2025-06-13T02:00:35Z
Что нельзя делать на Троицу 2025: полный список запретов
Факти ICTV
2025-06-08T04:42:04Z
Женщины массово получают повестки в ТЦК: адвокат объяснил, что происходит
Знай
2025-06-13T02:30:52Z
Как прогнать всех насекомых из дома без "химии": один запах заставит их сбежать навсегда
UAToday
2025-06-03T14:15:46Z
Россия уничтожает уникальное "розовое" озеро в Украине: его называют аналогом Мертвого моря
Telegraf
2025-06-07T15:33:19Z
Салат "Летний Оливье": хрустящий, свежий и очень вкусный
TSN
2025-06-04T12:36:31Z
Песчаные скалы и вода цвета неба: в Украине есть экзотический уголок, о котором мало кто знает
Telegraf
2025-06-13T17:42:45Z
Могут привести к разводу: топ 4 ошибки в отношениях
Фокус
2025-06-14T07:00:43Z
Что делать с ветками после обрезки деревьев - советы для дачи
Gazeta UA
2025-06-14T05:57:15Z
Оккупанты превратили его в грязную лужу: в Украине исчезает уникальное Чистое озеро
Telegraf
2025-06-04T13:03:16Z
От тли, от клещей и для энергии: как подкормить деревья на даче апельсиновыми корками
Знай
2025-06-13T16:51:10Z
"Клубніка, суниця чи полуниця": как правильно называть первую ягоду летнего сезона
Gazeta UA
2025-06-08T12:24:34Z
Крым атаковали дроны, раздались взрывы на аэдродромах
Gazeta UA
2025-06-13T06:36:57Z
Эвакуация из города Сумы: что известно
Comments UA
2025-06-08T20:39:14Z
Зашли ли оккупанты на Днепропетровщину: в Генштабе объяснили
Gazeta UA
2025-06-13T17:54:31Z
Спасатели показали последствия удара РФ по Запорожью
Gazeta UA
2025-06-14T04:09:39Z
ЗСУ поразили 11 скоплений россиян - Генштаб
Корреспондент
2025-06-14T06:48:17Z
Россияне атаковали украинские города 58 "Шахедами"
Новости Украины
2025-06-14T06:36:09Z
Срыв обмена пленными и телами погибших: что заявили в РФ
Comments UA
2025-06-07T18:15:21Z
От боевиков освободили украинский город
Gazeta UA
2025-06-13T02:39:05Z
Российский военный расстрелял жилой дом из гранатомета в Курской области
Comments UA
2025-06-10T07:51:59Z
MELOVIN рассказал о перенесённой операции
Корреспондент
2025-06-12T16:27:50Z
Анастасия Приходько показала кадры крестин 15-летней дочери
Комсомольская правда
2025-06-13T15:24:35Z
"Я сразу озвучила свою позицию": Рамина Эсхакзай объяснила, почему не афиширует отношения с военным
Апостроф
2025-06-12T09:54:17Z
Лилия Ребрик восхитила романтикой с мужем на вокзале и показалась сразу с тремя дочерьми
TSN
2025-06-04T12:36:19Z
Даша Квиткова устроила горячую фотосессию в кружевном платье на балконе
Gazeta UA
2025-06-14T07:09:40Z
Гениальный украинский художник Мурашко: от европейского признания до большевистской пули в затылок
Telegraf
2025-06-14T07:00:50Z
54-летняя Наоми Кэмпбелл снялась для глянца в откровенных образах
Gazeta UA
2025-06-04T12:03:15Z
Украинский трейлер фильма «Долгая прогулка»
Кино-Театр
2025-06-11T16:18:47Z
Рада стать бабушкой: Волочкова заговорила о пополнении
GlavRed
2025-06-04T11:51:55Z
Делает пищу смертельно опасной: врачи назвали частую ошибку при употреблении популярного продукта
Знай
2025-06-07T10:51:21Z
Что происходит с давлением, когда вы пьете чай с шоколадом
UAToday
2025-06-07T09:03:19Z
Шесть продуктов, которые уберегут от обезвоживания летом
Gazeta UA
2025-06-08T16:00:43Z
Влияет на щитовидку и вызывает аллергию: врачи назвали самый вредный для здоровья чай
Знай
2025-06-07T16:51:36Z
Миссия Face to face: восемь хирургов, неделя и 25 пациентов, которым нужно вернуть лица
Лига
2025-06-14T07:03:42Z
Зонт и очки не спасут от ожогов: как защитить кожу от солнца без SPF-крема
Знай
2025-06-14T06:51:22Z
То, что ты ешь, может сделать тебя несчастным: учёные бьют тревогу
Знай
2025-06-04T12:51:48Z
Наращивание ресниц может обернуться серьезной проблемой: офтальмологи рассказали о рисках
Знай
2025-06-14T05:51:38Z
Как раньше уже не будет: в Украине введут новые правила прохождения ВЛК
Знай
2025-06-14T04:06:38Z
Последствия сильных взрывов в Киеве: куда попали россияне
Comments UA
2025-06-06T03:45:35Z
Прокуратура разоблачила преступную группу из экс-правохранителей, пытавших проукраинских жителей Херсонщины
Апостроф
2025-06-12T10:03:43Z
В Иране зафиксировали утечку радиации - СМИ
Корреспондент
2025-06-13T21:51:56Z
На борту самолета в Индии никто не выжил - СМИ
Корреспондент
2025-06-12T15:07:47Z
ЄС запровадив мита на увесь аграрний імпорт з росії
AgroNews
2025-06-14T07:15:01Z
Химический завод в РФ пылает после атаки БпЛА
Новости Украины
2025-06-14T06:00:19Z
На Сумщине осудили мужчину, который насиловал падчерицу и ее подругу
Корреспондент
2025-06-13T12:51:57Z
Трагический инцидент на отдыхе: девушка погибла во время полета на парасейлинге
Comments UA
2025-06-04T12:27:23Z
В России группа врачей продавала детей за границу
Корреспондент
2025-05-31T18:33:20Z
Volkswagen представил Polo Edition 50 в честь 50-летия модели
Корреспондент
2025-06-13T19:57:45Z
Китайцы разработали электромотоцикл, способный передвигаться водой, воздухом и сушей
Gazeta UA
2025-06-14T01:45:49Z
Рынок электромобилей в Украине: рейтинг самых популярных марок
Хвиля
2025-06-14T01:12:17Z
Флагманский электроседан Toyota получит технологии Huawei и Xiaomi
Корреспондент
2025-06-13T19:18:05Z
Водителям готовят новые штрафы до 34 000 грн: за что будут наказывать
Знай
2025-06-13T19:12:57Z
Штраф за "неправильные" фары: кому из водителей и сколько придется заплатить
Знай
2025-06-13T17:51:25Z
Новый Audi Q5 получил плагин-гибридные версии
Корреспондент
2025-06-13T14:42:47Z
900-сильная ракета: в Киеве появился сверхмощный "Гелендваген" за 27 миллионов
Фокус
2025-06-13T13:21:25Z
Необычный компактный хэтчбек MG 80-х продают по цене нового Ferrari
Фокус
2025-06-13T10:30:46Z
Тарифы выросли на 50% за выходные: Попенко объяснил, кто завышает цены на свет для украинцев
Хвиля
2025-06-08T12:15:11Z
В Украине подорожали базовые продукты: сколько стоят хлеб, подсолнечное и сливочное масло
Хвиля
2025-06-13T19:21:28Z
Российские акции обвалились после ударов СБУ по аэродромам
Корреспондент
2025-06-01T17:42:33Z
Европейцы учат Украину, как спасать леса: в Полесской экоинспекции делились опытом контроля вырубок
Знай
2025-06-12T09:42:37Z
Мобилизация ФОПов: юрист разъяснила, как законно не платить налоги
Хвиля
2025-06-14T06:45:11Z
В Украине снова подешевели огурцы
Gazeta UA
2025-06-14T06:42:50Z
Из-за 10-секундного опоздания самолет не пустили на посадку в Мюнхене - пассажиры провели в пути еще 12 часов
Апостроф
2025-06-04T11:57:13Z
В Украине появится линия по выпуску 155-мм снарядов при участии чешской CSG, — Милитарный
Фокус
2025-06-04T12:36:13Z
Швеция ослабляет 100-летнюю жесткую монополию на продажу алкоголя
Европейская правда
2025-05-31T21:00:54Z
Впервые за 28 лет: украинка стала чемпионкой Европы по художественной гимнастике
Апостроф
2025-06-08T13:43:28Z
Обновленный рейтинг P4P от The Ring: Усик лидирует, топ-3 - без изменений
Корреспондент
2025-06-12T14:51:18Z
Главный тренер львовского Руха уходит с должности досрочно
Корреспондент
2025-06-04T14:03:40Z
Составлена символическая сборная команда Лиги чемпионов
Корреспондент
2025-06-01T17:24:06Z
Промоутер раскрыл имена четырех потенциальных соперников Богачука
Корреспондент
2025-06-14T06:42:41Z
Назван кандидат на бой против Богачука
Корреспондент
2025-06-14T05:45:43Z
Сборная Украины одержала вторую победу в Лиге наций в безумном матче
Корреспондент
2025-06-14T05:06:45Z
Оклахома камбеком выровняла ситуацию в финальной серии плей-офф НБА
Корреспондент
2025-06-14T04:51:38Z
Отказ Светолиной открыл Марте Костюк место на German Open
Корреспондент
2025-06-14T04:30:22Z
Названо найкраще натуральне добриво для плодоношення огірків та помідорів
AgroNews
2025-06-12T16:21:20Z
Связь будет даже при блэкаутах: как продлить заряд батареи на смартфоне
Знай
2025-06-04T18:51:04Z
ГУР "выключил" сервисы российской железной дороги
Корреспондент
2025-06-08T15:36:08Z
Pornhub остановил показ порно в одной из стран Европы: какая причина
Comments UA
2025-06-04T12:57:24Z
«Русский военный корабль…», пес Патрон, «троянская» фура: как мемы стали оружием в Украине
ZN UA
2025-06-14T05:33:08Z
В Україні можуть ввести 10% експортне мито на ріпак та сою
AgroNews
2025-06-14T04:03:13Z
В Украине могут начаться отключение мобильной связи: причины и продолжительность
Знай
2025-06-06T04:36:53Z
Почему быстро разряжается батарея на новом смартфоне и как это исправить
Знай
2025-06-14T02:51:45Z
Как российские спутники помогают "шахедам" результативнее бить по Украине
ZN UA
2025-06-14T02:48:52Z