MY.UAНовини
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Поснідати хот-догом дорогою на роботу, вийти на обід з колегами на шаурму, а ввечері нагодувати родину смачною піцою – чудовий план, який хоча би раз чи два на тиждень збереже вам купу енергії. Тим паче, що за останні десять років вулична їжа стала не лише безпечнішою, але й смачнішою, адже погодьтеся – якісне м'ясо та овочі і смакують краще.

То де ж їсти шаурму, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі – розбирався у партнерському матеріалі Obozrevatel.

Шаурма від Döner Маркет

Що в меню: шаурма і донери, картопля фрі, нагетси, курячі крильця

Де спробувати: більше 150 точок по всій Україні (знайти найближчу можна за посиланням)

Рекомендація редакції: фірмова шаурма з куркою, донер з яловичиною і курячі крильця у маринаді APERO BBQ

Шаурма – арабська та близькосхідна закуска, а донер – родом з Туреччини. Їх об'єднує спосіб приготування м’яса – його обсмажують на вертикальному вертелі. Шаурму традиційно загортають в лаваш, а донер подають в булці з мінімумом овочів і соусів, щоб нічого не відволікало від смаку хорошого м’яса.

Колись їх готували в підозрілих з виду кіосках і з таких же підозрілих з виду інгредієнтів. Але ті часи минули, а шаурма перетворилася на смачний і безпечний стритфуд. Ба більше – тепер її подають навіть у ресторанах (в деяких – навіть з листом їстівного золота).

Незважаючи на те, що шаурму можна купити практично на кожному куті, обирати її все ж варто відповідально. В мережі Döner Market, яку розвиває МХП з партнерами-франчайзі, ретельно стежать за якістю сировини, умовами транспортування та зберігання продуктів. Для приготування використовують курятину "Наша Ряба" та яловичину Skott Smeat. Соуси – теж авторська розробка технологів МХП. Інших постачальників ретельно перевіряють. Безпечна шаурма – головна фішка компанії.

"У нас є аудитори та таємні покупці. Перші перевіряють дотримання стандартів якості, умов зберігання тощо, другі – сервіс. Також у мене є своя команда кухарів, яка їздить по всій країні і навчає людей, допомагає відкривати нові точки і удосконалювати наявні. За місяць вони в середньому долають 5-7 тис. км. Нещодавно записали відеоуроки для кухарів і навіть склали для них тести, щоб ще й таким чином відслідковувати прогалини у їх знаннях", – говорить бренд-шеф напряму стритфуд МХП Андрій Денисюк.

Шаурму подають у лаваші, а донер – по-турецьки, в булці. Крім м’яса, всередині – свіжі овочі, маринована цибуля, огірки і авторський соус. Є варіації без цибулі, а також з фалафелем замість м’яса. Також начинку можна замовити і зовсім без булки чи лаваша – у форматі боулу. У всіх точках використовують однакові, індустріалізовані інгредієнти, тож смак шаурми у Києві, Львові, Запоріжжі чи будь-якому іншому місті буде ідентичним.

"Одна з важливих складових смаку шаурми чи донера – соус. Для його приготування ми використовуємо тільки свіжі інгредієнти. Ми можемо собі це дозволити завдяки технології холодної пастеризації. З нею ми без додавання консервантів створюємо соус, який може зберігатися і не втрачати смаку протягом 75 днів. Для порівняння – соус, приготований без використання цієї технології, "живе" в середньому 12 годин", – пояснює Андрій.

Перший Döner Маркет з'явився в Києві у 2020 році. Зараз в 20 областях України працює 159 торгових точок мережі. Найбільша їх концентрація у Києві та області, проте шаурму від Döner Маркет можна купити навіть у невеличкому містечку Вилок на Закарпатті – там живе 3,5 тисячі людей. Деякі точки працюють навіть у прифронтових зонах.

Крім власне формату кафе з посадковими місцями є також точки на фудкортах у торгових центрах, корнери поряд із "М’ясомаркетами", компактні точки продажу у форматі to go, а також пересувний Döner Track. Найбільший Döner Маркет працює у Запоріжжі, його площа – 200 кв. м, а найменший – у Чернігові, він займає всього 6 кв. м.

Хот-дог від Мr.Grill

Що в меню: французькі та класичні "американські" хот-доги з понад 20 видами сосисок і ковбасок

Де спробувати: понад 10 тисяч партнерів по всій Україні (близько 2000 АЗК та більш як 7000 торгових точок)

Рекомендація редакції: французький хот-дог з білою булочкою, найпершою молочною сосискою "Прем'єра" та міксом із трьох соусів; хот-дог з "Баварською" ковбаскою в темній булочці

Хрустка булочка, яку зручно тримати в руках, разом із м’ясною сосискою свого часу зробили революцію на АЗК. Французький хот-дог тримав форму, його легко було їсти на ходу чи за кермом. А ще це було дуже смачно та ситно. Тож не дивно, що з часом на заправки стали заїжджати спеціально по них.

За цією історією стоїть Віталій Войтович і його Premier FOOD Group. У 2007 році вони почали змінювати уявлення українців про типовий хот-дог, що зазвичай готувався з дешевої сировини сумнівної якості. І судячи з нинішніх масштабів, у них це вийшло. Так, хот-доги від Мr.Grill можна купити на близько 2000 заправок – ОККО, КЛО, БРСМ, UPG, SHELL, ANP, SOKAR  – та більш як в 7000 точок продажу (кафе, кавʼярні, роздрібні магазини формату "біля дому"). Більше того – вони є навіть у потягах Інтерсіті й кінотеатрах.

У самому центрі столиці, на Хрещатику, працює фірмовий хот-дог бар Мr.Grill Hotdogs&Burgers. Також ковбаски та сосиски бренду Мr.Grill можна придбати в національних мережах супермаркетів, віднедавна – навіть в деяких АТБ. Загалом на місяць продають до 10 млн хот-догів.

"Зараз наші хот-доги українці купують значно частіше – понад чотири рази на місяць. У чому ж секрет? Premier FOOD Group робить сосиски та ковбаски на власному виробництві повного циклу. Свіже м'ясо з цеху обвалювання відразу потрапляє на лінію. Готова продукція проходить шокову заморозку. Так її можна довго зберігати без додавання консервантів.

Але найголовніша фішка – особлива гриль-технологія, завдяки якій сосиски та ковбаски зберігають свіжість і апетитно виглядають протягом 4-х годин на грилі", – говорить директорка з виробництва Наталія Кудельська.

Продукцію розробляють технологи Premier FOOD Group у власному R&D хабі. Команда постійно працює над новаціями — досліджує світові тренди, враховує смаки й уподобання споживачів.

"Наразі маємо понад 500 унікальних рецептур. Наше виробництво сертифіковане за європейськими стандартами ISO та працює відповідно до системи HACCP. Головний принцип роботи Premier FOOD Group — виготовляти такий продукт, який безпечно споживатимуть наші діти", – додає Наталія.

Круасани від Lviv Croissants

Що в меню: великі круасани з солоними і солодкими начинками, бульон

Де спробувати: більш як 150 точок в Україні та Польщі

Рекомендація редакції: круасани "Дабл чізбургер", галицький і з мигдалевим кремом

Круасан відомий як символ французької кухні, однак вигадали його не зовсім французи. Вони його радше удосконалили і прославили на весь світ. Хтось приписує його створення австрійцям, а хтось говорить про мусульман, адже півмісяць, який круасан нагадує по формі, є символом ісламу. В українській традиції існують рогалики – такі ж закручені вироби, але з іншого тіста, не листкового.

Львівський круасан же з'явився завдяки помилці. Засновник Lviv Croissants Андрій Галицький колись розвивав іншу мережу закладів і тестував для неї напівфабрикати круасанів. Останні забули на пічці, а коли згадали про них – вони вже були розміром з сихівський батон. Залишилось тільки начинити їх, – і ось з'явився круасан, який ми знаємо зараз. І який куштувала навіть Анджеліна Джолі під час свого візиту до України.

Перший заклад Lviv Croissants відкрився у 2015 році у Львові. Це було невелике кафе площею 14 кв.м і десятком круасанів в меню. Зараз в закладах мережі можна спробувати круасани з яловичою котлетою і тостовим сиром, з салямі і яєчнею, з прошутто і навіть лососем. Компанія значно розширила асортимент, має власне виробництво і розвивається по франшизі.

"Нові рецептури розробляє технологічний відділ. А дегустують – дуже багато працівників компанії. Так враховуємо різні думки і смакові уподобання. Бувають смаки, які створюють ледь не рік, а іноді все складається з першого разу.

Якість кінцевого продукту ми контролюємо протягом всього його шляху – від сировини до тарілки гостя. Спочатку контроль відбувається на виробничих площах виробника. Основні критерії співпраці з мережею Lviv Croissants – це сертифікат якості HACCP та логістика по всій Україні. Таким чином ми будемо розуміти, що продукт, який потрапляє в пекарню, відповідає заявленим нами стандартам якості.

Контроль безпосередньо на торгових точках відбувається через стандарти мережі: за допомогою чек-листів, технічних стандартів зберігання в межах пекарні тощо. На регулярній основі навчаємо працівників стандартам санітарії та гігієни. Також центральний офіс має право проводити аудит на всіх рівнях роботи з торговими точками, щоб передбачити проблему ще до її появи.

Останній етап контролю – це робота таємних покупців та відгуки гостей", – говорить провідний технолог мережі Lviv Croissants Олег Білик.

Піца від Pizza Celentano

Що в меню: близько 20 видів піци, паста, салати, гарячі страви

Де спробувати: 46 точок у містах України, з них 18 – у форматі Ristorante

Рекомендація редакції: піца Bianco Verde з зеленим соусом, моцарелою і прошуто та піца Палермо з трьома видами м’яса, печерицями та маслинами

Пласкі коржі їли ще у древній Греції – там їх змащували оливковим маслом, посипали цибулею і травами, іноді додавали овечий сир. Проте сучасного вигляду піці надали в італійському місті Неаполь. Там її спочатку називали "коржем бідних": тісто змащували салом або маслом, посипали часником і сиром, і так випікали.

Потім піцу придумали нарізати трикутними шматочками і стали продавати її на вулиці. Проте єдиного рецепту не було – кожен готував її як умів. Загалом теорій походження піци практично стільки ж, скільки і її рецептів. Створити власну композицію з інгредієнтів в Україні придумали в Celentano – так званий піца-конструктор.

Перший заклад мережі запрацював ще у 1998 році у Львові. Відкрив його підприємець Марк Зархін з друзями. Вже наступного року з'явився другий ресторан, а потім проєкт почав розвиватися по франшизі. 100-й, ювілейний ресторан, відкрили у Києві у 2007 році. Зелені стіни, яскравий дизайн і швидке обслуговування довгий час асоціювалися з мережею, проте так довго існувати на ринку без змін неможливо. Компанія пережила повний ребрендинг, закрила частину закладів і майже як фенікс відродилася з новим форматом – сімейного ресторану з демократичними цінами і більш стриманим, хоча все ще яскравим інтер'єром. В Pizza Celentano навіть жартують, що частина клієнтів виросла разом з ними і колишні студенти тепер водять сюди своїх дітей на майстер-класи.

В меню зараз більше 20 видів піци, регулярно з'являються сезонні новинки. Окрім того, в закладах можна спробувати пасту власного виробництва, салати, бургери, супи і ще багато чого.

"Ми хочемо створювати автентичну італійську піцу, але при цьому не забувати про українські смаки. Тому частину інгредієнтів завозимо з Італії, частину – купуємо в Україні. Так, імпортуємо італійське борошно. Воно використовується у всіх ресторанах мережі, це системно важливий продукт. Також з Італії веземо томати відомого бренду Mutti – вони мають солодкуватий смак і чудово підходять для соусу. Звідти ж – прошуто і салямі. Сири навпаки – українські.

Всіх постачальників перевіряю особисто я з командою, також якість продуктів контролюють су-шефи в ресторанах на місцях.

Сезонне меню оновлюємо чотири рази на рік. Як бренд-шеф я відслідковую світові тренди і локальні тенденції. Цим надихаюсь в роботі. Моя ціль – щоб гості отримали більше, ніж вони очікували", – коментує бренд-шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков.

Бургер від Burger Farm

Що в меню: бургери, салати, боули, закуски

Де спробувати: у Києві за адресами бул. Шевченко, 56, вул. Межигірська, 19 та Княжий Затон, 14Б

Рекомендація редакції: "Ситий фермер" з яйцем, беконом, сиром чеддер, солодкою цибулею і томатом, який тут готують вже 10 років

Здавалося би, що нового можна розповісти про бургер? Традиційна американська страва, символ країни наряду з джинсами і кока-колою. Проте чи справді ця страва американська, як ми звикли думати? І до чого тут німецьке місто Гамбург, яке дало назву цій страві? Версій походження декілька. Хтось першим бургером вважає їжу монгольської армії – в походах вони клали м’ясо під сідло і під час їзди воно добре відбивалось. Інші говорять, що ідею бургера з Азії привіз німецький купець. Як би там не було, а котлета між половинками булки скоро з’явилась в Америці, звідки і поширилась на весь світ.

В Києві одними з перших бургери почали готувати у Burger Farm. Перша точка відкрилась ще у 2013 році у маленькому приміщенні колишньої трамвайної диспетчерської на Львівській площі. Відкрила заклад частина команди бару Fazenda, який розташовувався тоді поверхом вище. Там вони пропрацювали два роки, а коли оренду не продовжили – знайшли нове місце. Наступний Burger Farm з'явився біля Цирку – на вулиці Шевченка, і працює там донині. Ще два заклади працює у форматі корнера в барах Konteyner на Подолі та Осокорках.

В основному меню більше 10 бургерів. Є як класичні варіації, так і бургери з фалафелем чи рослинним замінником м’яса. З незвичного серед інгредієнтів – яблуко, гарбуз, макарони з сиром чи смажена у фритюрі моцарела (так, це все всередині бургера).

"Скільки би локацій ми не міняли і скільки б років не минуло, але наша концепція лишається стабільною. Ми готуємо чесні бургери за чесну ціну. Це стосується, в першу чергу, інгредієнтів. Ми самі кожного дня робимо фарш для котлет, використовуємо халяльну яловичину. Самі готуємо соуси. Скоро знову запустимо власну коптильню. Тільки овочі самі ще не вирошуємо", – жартує Максим, один із засновників.

При цьому Burger Farm досить консервативні – команда закладу не робить сезонних меню.

"У нас є страви, які з нами 10 років. Наприклад, наш флагман "Ситий фермер". Це класичний бургер, в якому немає нічого надприродного. Але ми бережемо цей смак і не змінюємо рецептуру з дня відкриття першого закладу. Або "Чикенбургер", який ми спочатку прибрали з меню, тому що не завжди можна було знайти для нього свіжий смачний гарбуз. Проте через два роки нам довелось його повернути на прохання гостей, тому що вони – наша головна цінність", – додає Максим.

Картопля фрі від "Картофан"

Що в меню: картопля фрі, хот-доги, цибулеві кільця, курячі нагетси, чуррос тощо

Де спробувати: в Києві працює 10 точок

Рекомендація редакції: картопля фрі з соусом по настрою, солодкі пончики чуррос на десерт

Картоплю фрі звикли сприймати як додаток до основної страви. Традиційно її подають до бургерів. Проте і сама по собі вона варта уваги – особливо якщо притрусити її смаженими беконом і цибулькою.

За право зватись автором картоплі у фритюрі змагаються французи і бельгійці. Іноді на арену виходять ще іспанці – виключно завдяки своєму вигідному географічному положенню вони мали всі шанси отримати картоплю першими, адже вперше цей овоч потрапив у Європу із Нового Світу (сучасні Америка та Австралія).

В Україні возвеличили картоплю до рівня окремої страви у мережі KARTOFAN. Перша торгова точка з'явилася у 2017 році в Києві. Вона швидко окупилася, тож власники, окрилені власним успіхом, відкрили протягом року ще чотири заклади. Наразі в Києві їх 10, частина працює по франшизі. Кілька точок перебувають на стадії відкриття, також KARTOFAN готується відкритися у форматі кафе.

Особливу увагу в мережі приділяють вибору сировини.

"Ми продегустували більше 30 видів різної картоплі, і не змогли визначити той єдиний варіант, який задовольнив би всі наші вимоги. Потім ми зустрілися з провідним агрономом заводу Lamb Weston (один з провідних виробників картоплі фрі у Європі – прим.ред.). Він довго розповідав, скільки різних сортів картоплі кілька десятків років вирощувала його компанія, щоб знайти ідеальний варіант для приготування фрі. В результаті обрали продукт класу А. На виробництві він проходить додаткову обробку – напилення крохмалем на вже підготовану картоплю. Завдяки цьому картопля має хрустку скоринку і дозволяє страві довше залишатися гарячою у вже приготованому вигляді", – розповідає Андрій Злуніцин, директор з розвитку франчайзингової мережі KARTOFAN.

Картопля подається у спеціальному ламінованому пакеті, який не пропускає жир. На додачу пропонують соуси, їх на вибір більше 20: карі-ананас, манго-чилі, тартар, сирний, кисло-солодкий, часниково-оливковий тощо.

Хай смакує!

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Перевірте та викиньте його негайно. Який посуд несе біду у ваш дім
Telegraf
2025-07-30T00:30:14Z
Нарешті труднощі позаду: ТОП-5 знаків, яким стане легше вже з 30 липня
GlavRed
2025-07-29T22:27:19Z
Святкуємо з самого ранку: млинці з маком і медом на Маковія
24tv
2025-07-29T20:45:30Z
Не просто кошмар, а сигнал тіла: чому люди прокидаються між 3:00 та 5:00 ранку
TSN
2025-07-29T20:03:30Z
"Це інша планета": мандрівників відвідав усі країни Європи і назвав найкращу
24tv
2025-07-29T20:03:20Z
Чому кіт дряпає меблі: що стоїть за цією поведінкою
GlavRed
2025-07-29T19:27:11Z
Чому людина може завжди почуватися ображеною і що з цим робити
24tv
2025-07-29T19:18:46Z
Мінімалісти завжди викидають ці 5 речей: вони тільки займають місце
24tv
2025-07-29T19:18:20Z
Дешевше, ніж у Буковелі: скільки коштує поїсти в Славському
24tv
2025-07-29T19:09:35Z
Зірка Жіночого Кварталу жорстко "рознесла" українську акторку через Лесю Нікітюк
GlavRed
2025-07-29T23:27:10Z
Тіна Кароль – "Людині потрібна людина" – 7 місце чарту FM-TV минулого тижня.
FM-TV
2025-07-29T22:30:12Z
Андрій Бєдняков зізнався, чи помирився з дружиною після розлучення
GlavRed
2025-07-29T22:27:45Z
Найнеочікуваніший тренд літа: цей манікюр буде до смаку всім
24tv
2025-07-29T20:54:45Z
Після різкої заяви Петрожицької: Ірина Сопонару заступилася за Лесю Нікітюк
24tv
2025-07-29T20:21:25Z
Зібрали сотні мільйонів доларів: 7 найкасовіших фільмів першої половини 2025 року
24tv
2025-07-29T20:00:17Z
"Пам'ятаю, сумую, люблю": Ахтем Сеітаблаєв показав рідкісні фото покійної мами
24tv
2025-07-29T19:09:03Z
Оззі Осборн може стати почесним громадянином одного з обласних центрів України
24tv
2025-07-29T18:27:19Z
Актор Бенюк розповів, як окупанти хотіли його вбити
ГЛАВКОМ NET
2025-07-29T18:06:13Z
Уряд планує запустити гранти на біонічні протези
УкраинФорм
2025-07-29T19:03:08Z
Чи повинен собака спати у ліжку господаря: відповідь ветеринара
Gazeta UA
2025-07-29T18:24:22Z
Доконтактна профілактика ВІЛ: що це, наскільки ефективна, та кому потрібна
24tv
2025-07-29T17:12:10Z
МОЗ змінює правила медоглядів: кого перевірятимуть по-новому
24tv
2025-07-29T16:15:21Z
Лисиць дедалі більше у містах. Чим можна від них заразитися та як цього уникнути, розповів експерт
Telegraf
2025-07-29T16:00:53Z
Одна звичка вихідного дня може знизити ризик серцево-судинних захворювань на 33%
TSN
2025-07-29T15:03:04Z
Ідеальні котлети без хліба: 3 альтернативні інгредієнти для соковитої страви
24tv
2025-07-29T15:00:52Z
"Охматдит" отримав нове хірургічне обладнання від Фонду Андрія Матюхи та Good Donations
Telegraf
2025-07-29T13:09:04Z
Вчені виявили нову небезпеку дитячого ожиріння: подробиці
TSN
2025-07-29T13:06:25Z
До побачення, НАБУ? Що насправді криється за масштабною спецоперацією СБУ
ГЛАВКОМ NET
2025-07-21T19:09:39Z
Головне – досягти своїх цілей: у Путіна зробили нову цинічну заяву про війну в Україні
24tv
2025-07-20T09:30:42Z
ISW пояснив, на що спрямовані заяви Пєскова про дедлайн Трампа
ГЛАВКОМ NET
2025-07-30T00:51:43Z
До 15 років тюрми засудили агента ФСБ, який наводив російські удари на штаби Сил оборони
УкраинФорм
2025-07-30T00:48:48Z
Найнижчий за 35 років: політологиня відповіла, що обвалило рейтинг демократів США
24tv
2025-07-30T00:45:59Z
Підтримка Ізраїлю в США впала до рекордно низького рівня — опитування
ZN UA
2025-07-30T00:37:16Z
Кадиров був на межі смерті й несподівано зник: ЗМІ розкрили деталі
GlavRed
2025-07-30T00:27:03Z
"Мир не настане, доки агресор не програє": експерт із Амстердама пояснив, як Європа має змінити підхід до війни в Україні
ZN UA
2025-07-30T00:09:58Z
Вікно для переговорів України та Росії буде: дипломат озвучив терміни
Telegraf
2025-07-30T00:00:24Z
Для захисту об'єктів критичної інфраструктури потрібно 1000 додаткових кіберфахівців - Держспецзв'язку
УкраинФорм
2025-07-30T00:30:41Z
Німеччина готується замовити 8,5 тисяч бронемашин для армії
ZN UA
2025-07-29T23:58:17Z
Французький виробник підводних човнів Naval Group зазнав кібератаки
ГЛАВКОМ NET
2025-07-29T23:57:31Z
Новостворений корпус ДШВ воюватиме на найгарячішому напрямку фронту
Хвиля
2025-07-29T23:21:30Z
В Одесі на роковини трагедії в Оленівці пройшов мітинг-реквієм
УкраинФорм
2025-07-29T23:03:21Z
Посол Боднар пояснив, з якими проблемами можуть стикнутися українці після повернення додому
ГЛАВКОМ NET
2025-07-29T23:00:23Z
У Сумській ОВА дублюватимуть інформаційні відеоматеріали про обстрілиі жестовою мовою
УкраинФорм
2025-07-29T22:33:59Z
Відпустка без збереження зарплати: хто може отримати, не відпрацювавши шість місяців
ZN UA
2025-07-29T22:24:34Z
Зарплати військовим у тилу можуть значно підвищити: що відомо
TSN
2025-07-29T21:42:57Z
Нічна атака "шахедів" по Харкову: постраждали троє людей, є руйнування
ZN UA
2025-07-30T00:39:58Z
Штормитиме ще щонайменше три дні: Україна під атакою затяжної магнітної бурі
GlavRed
2025-07-30T00:27:49Z
За 80 миль від стратегічної бази підводних човнів ВМФ Росії стався землетрус магнітудою 8 балів, очікується цунамі
Украина Криминальная
2025-07-30T00:12:35Z
У Небрасці стався вибух на заводі, троє людей вважаються зниклими безвісти
УкраинФорм
2025-07-30T00:12:31Z
У Миколаєві та Павлограді пролунали вибухи - ЗМІ
УкраинФорм
2025-07-29T23:39:57Z
У Німеччині зазнав аварії вертоліт Бундесверу: рятувальники витягнули з ріки тіла двох військових
ZN UA
2025-07-29T22:54:40Z
Летять з двох напрямків: Павлоград під атакою БПЛА
1News
2025-07-29T22:39:25Z
В американському Фрімонті стався потужний вибух: на місці багато диму, понівечено елеватор
24tv
2025-07-29T22:00:05Z
Пограбував та закатував пенсіонерів: в Україні шукають небезпечного злочинця
Telegraf
2025-07-29T21:42:45Z
Ворог мав просування на Запоріжжі, Донеччині та біля адмінмежі Дніпропетровщини, – DeepState
24tv
2025-07-30T00:03:27Z
"Обіцяють відпустку": в DeepState пояснили звідки беруться фото з російськими прапорами в тилу ЗСУ
Фокус
2025-07-30T00:00:04Z
У Чорткові облаштовують відділення для реабілітації людей з інвалідністю
УкраинФорм
2025-07-29T23:48:07Z
Покровськ і Мирноград знаходяться під загрозою оточення - військові
Gazeta UA
2025-07-29T23:33:43Z
Росіяни просунулися на 5 напрямках, ЗСУ – на одному: огляд і карти фронту від ISW
24tv
2025-07-29T23:33:09Z
Росія атакувала Харків безпілотниками: є руйнування, горить авто
ГЛАВКОМ NET
2025-07-29T23:27:16Z
У Харкові чули вибухи: над містом – ворожі безпілотники
24tv
2025-07-29T23:21:15Z
Чоловік "приручив" небезпечного пухнастого хижака прямо посеред великого міста
Telegraf
2025-07-29T22:30:19Z
Росія активізується на Донеччині, майже 140 боїв за добу: зведення Генштабу
24tv
2025-07-29T22:27:36Z
Не тільки сарана: в Україні знайшли нового шкідника
GlavRed
2025-07-30T00:39:12Z
В яких країнах Європи багатіють найшвидше: рейтинг UBS
ГЛАВКОМ NET
2025-07-30T00:24:35Z
Нові тарифи Трампа починають впливати на ціни в Штатах - ЗМІ
УкраинФорм
2025-07-29T23:24:15Z
Коли зростуть ціни на бензин та дизель: експерт сказав, чого чекати на ринку палива
Фокус
2025-07-29T19:45:38Z
Проблеми з обміном євро: перевірте свої заощадження – деякі купюри вийдуть з обігу
Хвиля
2025-07-29T19:45:28Z
Українцям показали ціновий розрив на овочі між ринками та супермаркетами: де дешевше
Хвиля
2025-07-29T19:21:01Z
Чернишов може бути пов’язаний з елітним будівництвом у Козині – розслідування
ГЛАВКОМ NET
2025-07-29T19:06:55Z
Виробники дронів в Україні цього тижня отримають на рахунки €400 мільйонів - Президент
УкраинФорм
2025-07-29T19:03:56Z
Хто в Україні заробляє найбільше: топ сфер із найвищими зарплатами
24tv
2025-07-29T19:03:46Z
Романтичний чемпіон: дружина Олександра Усика показала ніжні кадри з боксером
GlavRed
2025-07-29T23:27:33Z
Олімпійська чемпіонка з біатлону потрапила під каменепад у горах Пакистана: що відомо
Фокус
2025-07-29T23:00:09Z
Рамсдейл стане гравцем Ньюкасла на тлі досягнення повної домовленості — Орнштейн
Football.ua
2025-07-29T21:31:55Z
Усик отримає неочікуваного суперника: на титул чемпіона з'явиться новий претендент
24tv
2025-07-29T21:27:21Z
Суперсила — гроші: Гвардіола першим витратив 2 млрд євро на трансфери серед усіх тренерів за останнє десятиріччя
Football.ua
2025-07-29T21:00:05Z
«Динамо» вдруге розгромило «Хамрун Спартанс» у кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА
УкраинФорм
2025-07-29T20:54:30Z
Костюк перервала безвиграшну серію, здолавши у Монреалі чемпіонку Вімблдона
УкраинФорм
2025-07-29T20:45:34Z
"Ваші школа і досвід — до кінця зі мною у серці": Пятов привітав Луческу з 80-річчям
Football.ua
2025-07-29T20:25:32Z
Динамо Київ гарантувало собі участь в основному етапі єврокубків
Football.ua
2025-07-29T20:15:11Z
Sony подала до суду на Tencent за плагіат серії ігор Horizon
InternetUA
2025-07-30T00:01:33Z
Microsoft викрила лазівку в системі безпеки macOS — вона існувала роками
InternetUA
2025-07-29T23:04:49Z
Секрет в емодзі: науковці запропонували радикально інший погляд на ключ до щасливих стосунків
24tv
2025-07-29T21:00:24Z
Вимагали $60 млн викупу: кіберполіцейські допомогли знешкодити міжнародну хакерську мережу
InternetUA
2025-07-29T20:51:17Z
Магія Місяця щомісяця: що робити в Молодик та Повню, щоб залучити гроші, удачу та благополуччя
Знай
2025-07-29T19:51:06Z
Чому на «Титаніку» не залишилося жодного людського скелета — наукове пояснення
TSN
2025-07-29T19:51:04Z
Цифрові платформи зв'язку: новий стандарт бізнес-комунікацій
Gazeta UA
2025-07-29T19:30:38Z
Бюджетний смартфон Samsung отримав новий процесор: що ще відомо про Galaxy A07
Фокус
2025-07-29T18:57:14Z
Усі бідкаються, що не мали цього рецепту раніше: намазка з редиски, яка підкорює інтернет
24tv
2025-07-29T18:54:29Z
Новий концепт BMW з Пеббл-Біч може ознаменувати завершення серії цієї моделі
Топ Жир
2025-07-30T00:36:00Z
Ця справжня Ferrari була подовжена для уваги, але досі залишається непоміченою
Топ Жир
2025-07-30T00:06:35Z
У 2026 році Nissan Rogue став ще темнішим і дорожчим
Топ Жир
2025-07-29T23:21:42Z
BMW заявляє, що всі ці електромобілі можуть виявитися невдалими
Топ Жир
2025-07-29T22:36:56Z
Форд передав Джей Лено найшвидший Мустанг у своїй історії
Топ Жир
2025-07-29T22:06:44Z
Постачальник зробив помилку, що призвело до чергового відкликання Ford — вже сотого за ліком
Топ Жир
2025-07-29T21:21:54Z
Машина "старіє": експерти розкрили, які популярні звички прискорюють її знос
GlavRed
2025-07-29T20:27:06Z
Понад 900 сил і агресивний дизайн: дебютував найпотужніший найшвидший кросовер BMW
Фокус
2025-07-29T19:30:20Z
BMW XM від G-Power: потужність вантажного потягу в стилі іншого тюнера
Топ Жир
2025-07-29T18:51:40Z