MY.UAНовини
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Поснідати хот-догом дорогою на роботу, вийти на обід з колегами на шаурму, а ввечері нагодувати родину смачною піцою – чудовий план, який хоча би раз чи два на тиждень збереже вам купу енергії. Тим паче, що за останні десять років вулична їжа стала не лише безпечнішою, але й смачнішою, адже погодьтеся – якісне м'ясо та овочі і смакують краще.

То де ж їсти шаурму, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі – розбирався у партнерському матеріалі Obozrevatel.

Шаурма від Döner Маркет

Що в меню: шаурма і донери, картопля фрі, нагетси, курячі крильця

Де спробувати: більше 150 точок по всій Україні (знайти найближчу можна за посиланням)

Рекомендація редакції: фірмова шаурма з куркою, донер з яловичиною і курячі крильця у маринаді APERO BBQ

Шаурма – арабська та близькосхідна закуска, а донер – родом з Туреччини. Їх об'єднує спосіб приготування м’яса – його обсмажують на вертикальному вертелі. Шаурму традиційно загортають в лаваш, а донер подають в булці з мінімумом овочів і соусів, щоб нічого не відволікало від смаку хорошого м’яса.

Колись їх готували в підозрілих з виду кіосках і з таких же підозрілих з виду інгредієнтів. Але ті часи минули, а шаурма перетворилася на смачний і безпечний стритфуд. Ба більше – тепер її подають навіть у ресторанах (в деяких – навіть з листом їстівного золота).

Незважаючи на те, що шаурму можна купити практично на кожному куті, обирати її все ж варто відповідально. В мережі Döner Market, яку розвиває МХП з партнерами-франчайзі, ретельно стежать за якістю сировини, умовами транспортування та зберігання продуктів. Для приготування використовують курятину "Наша Ряба" та яловичину Skott Smeat. Соуси – теж авторська розробка технологів МХП. Інших постачальників ретельно перевіряють. Безпечна шаурма – головна фішка компанії.

"У нас є аудитори та таємні покупці. Перші перевіряють дотримання стандартів якості, умов зберігання тощо, другі – сервіс. Також у мене є своя команда кухарів, яка їздить по всій країні і навчає людей, допомагає відкривати нові точки і удосконалювати наявні. За місяць вони в середньому долають 5-7 тис. км. Нещодавно записали відеоуроки для кухарів і навіть склали для них тести, щоб ще й таким чином відслідковувати прогалини у їх знаннях", – говорить бренд-шеф напряму стритфуд МХП Андрій Денисюк.

Шаурму подають у лаваші, а донер – по-турецьки, в булці. Крім м’яса, всередині – свіжі овочі, маринована цибуля, огірки і авторський соус. Є варіації без цибулі, а також з фалафелем замість м’яса. Також начинку можна замовити і зовсім без булки чи лаваша – у форматі боулу. У всіх точках використовують однакові, індустріалізовані інгредієнти, тож смак шаурми у Києві, Львові, Запоріжжі чи будь-якому іншому місті буде ідентичним.

"Одна з важливих складових смаку шаурми чи донера – соус. Для його приготування ми використовуємо тільки свіжі інгредієнти. Ми можемо собі це дозволити завдяки технології холодної пастеризації. З нею ми без додавання консервантів створюємо соус, який може зберігатися і не втрачати смаку протягом 75 днів. Для порівняння – соус, приготований без використання цієї технології, "живе" в середньому 12 годин", – пояснює Андрій.

Перший Döner Маркет з'явився в Києві у 2020 році. Зараз в 20 областях України працює 159 торгових точок мережі. Найбільша їх концентрація у Києві та області, проте шаурму від Döner Маркет можна купити навіть у невеличкому містечку Вилок на Закарпатті – там живе 3,5 тисячі людей. Деякі точки працюють навіть у прифронтових зонах.

Крім власне формату кафе з посадковими місцями є також точки на фудкортах у торгових центрах, корнери поряд із "М’ясомаркетами", компактні точки продажу у форматі to go, а також пересувний Döner Track. Найбільший Döner Маркет працює у Запоріжжі, його площа – 200 кв. м, а найменший – у Чернігові, він займає всього 6 кв. м.

Хот-дог від Мr.Grill

Що в меню: французькі та класичні "американські" хот-доги з понад 20 видами сосисок і ковбасок

Де спробувати: понад 10 тисяч партнерів по всій Україні (близько 2000 АЗК та більш як 7000 торгових точок)

Рекомендація редакції: французький хот-дог з білою булочкою, найпершою молочною сосискою "Прем'єра" та міксом із трьох соусів; хот-дог з "Баварською" ковбаскою в темній булочці

Хрустка булочка, яку зручно тримати в руках, разом із м’ясною сосискою свого часу зробили революцію на АЗК. Французький хот-дог тримав форму, його легко було їсти на ходу чи за кермом. А ще це було дуже смачно та ситно. Тож не дивно, що з часом на заправки стали заїжджати спеціально по них.

За цією історією стоїть Віталій Войтович і його Premier FOOD Group. У 2007 році вони почали змінювати уявлення українців про типовий хот-дог, що зазвичай готувався з дешевої сировини сумнівної якості. І судячи з нинішніх масштабів, у них це вийшло. Так, хот-доги від Мr.Grill можна купити на близько 2000 заправок – ОККО, КЛО, БРСМ, UPG, SHELL, ANP, SOKAR  – та більш як в 7000 точок продажу (кафе, кавʼярні, роздрібні магазини формату "біля дому"). Більше того – вони є навіть у потягах Інтерсіті й кінотеатрах.

У самому центрі столиці, на Хрещатику, працює фірмовий хот-дог бар Мr.Grill Hotdogs&Burgers. Також ковбаски та сосиски бренду Мr.Grill можна придбати в національних мережах супермаркетів, віднедавна – навіть в деяких АТБ. Загалом на місяць продають до 10 млн хот-догів.

"Зараз наші хот-доги українці купують значно частіше – понад чотири рази на місяць. У чому ж секрет? Premier FOOD Group робить сосиски та ковбаски на власному виробництві повного циклу. Свіже м'ясо з цеху обвалювання відразу потрапляє на лінію. Готова продукція проходить шокову заморозку. Так її можна довго зберігати без додавання консервантів.

Але найголовніша фішка – особлива гриль-технологія, завдяки якій сосиски та ковбаски зберігають свіжість і апетитно виглядають протягом 4-х годин на грилі", – говорить директорка з виробництва Наталія Кудельська.

Продукцію розробляють технологи Premier FOOD Group у власному R&D хабі. Команда постійно працює над новаціями — досліджує світові тренди, враховує смаки й уподобання споживачів.

"Наразі маємо понад 500 унікальних рецептур. Наше виробництво сертифіковане за європейськими стандартами ISO та працює відповідно до системи HACCP. Головний принцип роботи Premier FOOD Group — виготовляти такий продукт, який безпечно споживатимуть наші діти", – додає Наталія.

Круасани від Lviv Croissants

Що в меню: великі круасани з солоними і солодкими начинками, бульон

Де спробувати: більш як 150 точок в Україні та Польщі

Рекомендація редакції: круасани "Дабл чізбургер", галицький і з мигдалевим кремом

Круасан відомий як символ французької кухні, однак вигадали його не зовсім французи. Вони його радше удосконалили і прославили на весь світ. Хтось приписує його створення австрійцям, а хтось говорить про мусульман, адже півмісяць, який круасан нагадує по формі, є символом ісламу. В українській традиції існують рогалики – такі ж закручені вироби, але з іншого тіста, не листкового.

Львівський круасан же з'явився завдяки помилці. Засновник Lviv Croissants Андрій Галицький колись розвивав іншу мережу закладів і тестував для неї напівфабрикати круасанів. Останні забули на пічці, а коли згадали про них – вони вже були розміром з сихівський батон. Залишилось тільки начинити їх, – і ось з'явився круасан, який ми знаємо зараз. І який куштувала навіть Анджеліна Джолі під час свого візиту до України.

Перший заклад Lviv Croissants відкрився у 2015 році у Львові. Це було невелике кафе площею 14 кв.м і десятком круасанів в меню. Зараз в закладах мережі можна спробувати круасани з яловичою котлетою і тостовим сиром, з салямі і яєчнею, з прошутто і навіть лососем. Компанія значно розширила асортимент, має власне виробництво і розвивається по франшизі.

"Нові рецептури розробляє технологічний відділ. А дегустують – дуже багато працівників компанії. Так враховуємо різні думки і смакові уподобання. Бувають смаки, які створюють ледь не рік, а іноді все складається з першого разу.

Якість кінцевого продукту ми контролюємо протягом всього його шляху – від сировини до тарілки гостя. Спочатку контроль відбувається на виробничих площах виробника. Основні критерії співпраці з мережею Lviv Croissants – це сертифікат якості HACCP та логістика по всій Україні. Таким чином ми будемо розуміти, що продукт, який потрапляє в пекарню, відповідає заявленим нами стандартам якості.

Контроль безпосередньо на торгових точках відбувається через стандарти мережі: за допомогою чек-листів, технічних стандартів зберігання в межах пекарні тощо. На регулярній основі навчаємо працівників стандартам санітарії та гігієни. Також центральний офіс має право проводити аудит на всіх рівнях роботи з торговими точками, щоб передбачити проблему ще до її появи.

Останній етап контролю – це робота таємних покупців та відгуки гостей", – говорить провідний технолог мережі Lviv Croissants Олег Білик.

Піца від Pizza Celentano

Що в меню: близько 20 видів піци, паста, салати, гарячі страви

Де спробувати: 46 точок у містах України, з них 18 – у форматі Ristorante

Рекомендація редакції: піца Bianco Verde з зеленим соусом, моцарелою і прошуто та піца Палермо з трьома видами м’яса, печерицями та маслинами

Пласкі коржі їли ще у древній Греції – там їх змащували оливковим маслом, посипали цибулею і травами, іноді додавали овечий сир. Проте сучасного вигляду піці надали в італійському місті Неаполь. Там її спочатку називали "коржем бідних": тісто змащували салом або маслом, посипали часником і сиром, і так випікали.

Потім піцу придумали нарізати трикутними шматочками і стали продавати її на вулиці. Проте єдиного рецепту не було – кожен готував її як умів. Загалом теорій походження піци практично стільки ж, скільки і її рецептів. Створити власну композицію з інгредієнтів в Україні придумали в Celentano – так званий піца-конструктор.

Перший заклад мережі запрацював ще у 1998 році у Львові. Відкрив його підприємець Марк Зархін з друзями. Вже наступного року з'явився другий ресторан, а потім проєкт почав розвиватися по франшизі. 100-й, ювілейний ресторан, відкрили у Києві у 2007 році. Зелені стіни, яскравий дизайн і швидке обслуговування довгий час асоціювалися з мережею, проте так довго існувати на ринку без змін неможливо. Компанія пережила повний ребрендинг, закрила частину закладів і майже як фенікс відродилася з новим форматом – сімейного ресторану з демократичними цінами і більш стриманим, хоча все ще яскравим інтер'єром. В Pizza Celentano навіть жартують, що частина клієнтів виросла разом з ними і колишні студенти тепер водять сюди своїх дітей на майстер-класи.

В меню зараз більше 20 видів піци, регулярно з'являються сезонні новинки. Окрім того, в закладах можна спробувати пасту власного виробництва, салати, бургери, супи і ще багато чого.

"Ми хочемо створювати автентичну італійську піцу, але при цьому не забувати про українські смаки. Тому частину інгредієнтів завозимо з Італії, частину – купуємо в Україні. Так, імпортуємо італійське борошно. Воно використовується у всіх ресторанах мережі, це системно важливий продукт. Також з Італії веземо томати відомого бренду Mutti – вони мають солодкуватий смак і чудово підходять для соусу. Звідти ж – прошуто і салямі. Сири навпаки – українські.

Всіх постачальників перевіряю особисто я з командою, також якість продуктів контролюють су-шефи в ресторанах на місцях.

Сезонне меню оновлюємо чотири рази на рік. Як бренд-шеф я відслідковую світові тренди і локальні тенденції. Цим надихаюсь в роботі. Моя ціль – щоб гості отримали більше, ніж вони очікували", – коментує бренд-шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков.

Бургер від Burger Farm

Що в меню: бургери, салати, боули, закуски

Де спробувати: у Києві за адресами бул. Шевченко, 56, вул. Межигірська, 19 та Княжий Затон, 14Б

Рекомендація редакції: "Ситий фермер" з яйцем, беконом, сиром чеддер, солодкою цибулею і томатом, який тут готують вже 10 років

Здавалося би, що нового можна розповісти про бургер? Традиційна американська страва, символ країни наряду з джинсами і кока-колою. Проте чи справді ця страва американська, як ми звикли думати? І до чого тут німецьке місто Гамбург, яке дало назву цій страві? Версій походження декілька. Хтось першим бургером вважає їжу монгольської армії – в походах вони клали м’ясо під сідло і під час їзди воно добре відбивалось. Інші говорять, що ідею бургера з Азії привіз німецький купець. Як би там не було, а котлета між половинками булки скоро з’явилась в Америці, звідки і поширилась на весь світ.

В Києві одними з перших бургери почали готувати у Burger Farm. Перша точка відкрилась ще у 2013 році у маленькому приміщенні колишньої трамвайної диспетчерської на Львівській площі. Відкрила заклад частина команди бару Fazenda, який розташовувався тоді поверхом вище. Там вони пропрацювали два роки, а коли оренду не продовжили – знайшли нове місце. Наступний Burger Farm з'явився біля Цирку – на вулиці Шевченка, і працює там донині. Ще два заклади працює у форматі корнера в барах Konteyner на Подолі та Осокорках.

В основному меню більше 10 бургерів. Є як класичні варіації, так і бургери з фалафелем чи рослинним замінником м’яса. З незвичного серед інгредієнтів – яблуко, гарбуз, макарони з сиром чи смажена у фритюрі моцарела (так, це все всередині бургера).

"Скільки би локацій ми не міняли і скільки б років не минуло, але наша концепція лишається стабільною. Ми готуємо чесні бургери за чесну ціну. Це стосується, в першу чергу, інгредієнтів. Ми самі кожного дня робимо фарш для котлет, використовуємо халяльну яловичину. Самі готуємо соуси. Скоро знову запустимо власну коптильню. Тільки овочі самі ще не вирошуємо", – жартує Максим, один із засновників.

При цьому Burger Farm досить консервативні – команда закладу не робить сезонних меню.

"У нас є страви, які з нами 10 років. Наприклад, наш флагман "Ситий фермер". Це класичний бургер, в якому немає нічого надприродного. Але ми бережемо цей смак і не змінюємо рецептуру з дня відкриття першого закладу. Або "Чикенбургер", який ми спочатку прибрали з меню, тому що не завжди можна було знайти для нього свіжий смачний гарбуз. Проте через два роки нам довелось його повернути на прохання гостей, тому що вони – наша головна цінність", – додає Максим.

Картопля фрі від "Картофан"

Що в меню: картопля фрі, хот-доги, цибулеві кільця, курячі нагетси, чуррос тощо

Де спробувати: в Києві працює 10 точок

Рекомендація редакції: картопля фрі з соусом по настрою, солодкі пончики чуррос на десерт

Картоплю фрі звикли сприймати як додаток до основної страви. Традиційно її подають до бургерів. Проте і сама по собі вона варта уваги – особливо якщо притрусити її смаженими беконом і цибулькою.

За право зватись автором картоплі у фритюрі змагаються французи і бельгійці. Іноді на арену виходять ще іспанці – виключно завдяки своєму вигідному географічному положенню вони мали всі шанси отримати картоплю першими, адже вперше цей овоч потрапив у Європу із Нового Світу (сучасні Америка та Австралія).

В Україні возвеличили картоплю до рівня окремої страви у мережі KARTOFAN. Перша торгова точка з'явилася у 2017 році в Києві. Вона швидко окупилася, тож власники, окрилені власним успіхом, відкрили протягом року ще чотири заклади. Наразі в Києві їх 10, частина працює по франшизі. Кілька точок перебувають на стадії відкриття, також KARTOFAN готується відкритися у форматі кафе.

Особливу увагу в мережі приділяють вибору сировини.

"Ми продегустували більше 30 видів різної картоплі, і не змогли визначити той єдиний варіант, який задовольнив би всі наші вимоги. Потім ми зустрілися з провідним агрономом заводу Lamb Weston (один з провідних виробників картоплі фрі у Європі – прим.ред.). Він довго розповідав, скільки різних сортів картоплі кілька десятків років вирощувала його компанія, щоб знайти ідеальний варіант для приготування фрі. В результаті обрали продукт класу А. На виробництві він проходить додаткову обробку – напилення крохмалем на вже підготовану картоплю. Завдяки цьому картопля має хрустку скоринку і дозволяє страві довше залишатися гарячою у вже приготованому вигляді", – розповідає Андрій Злуніцин, директор з розвитку франчайзингової мережі KARTOFAN.

Картопля подається у спеціальному ламінованому пакеті, який не пропускає жир. На додачу пропонують соуси, їх на вибір більше 20: карі-ананас, манго-чилі, тартар, сирний, кисло-солодкий, часниково-оливковий тощо.

Хай смакує!

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Вышел трейлер комедии «Испытательный срок» с Екатериной Кузнецовой и саундтреком от DOROFEEVA
Комсомольская правда
2025-12-03T14:42:20Z
7 желаний: вышел трейлер праздничной комедии с Артуром Логаем и Дарьей Петрожицкой
Комсомольская правда
2025-12-03T14:19:37Z
Drevo, Шугар и российские рэперы - чьи песни слушали украинцы в 2025 году
Комсомольская правда
2025-12-03T14:12:34Z
21-летняя девушка шокировала сумму, котору заработала за два года на OnlyFans
Comments UA
2025-12-03T13:06:24Z
Даже наняла охрану: Камалия показала платье из камней Swarovski весом 15 кг
Фокус
2025-12-03T13:00:51Z
Холостяк Тарас Цимбалюк показал, как выглядел в детстве
Фокус
2025-12-03T11:36:13Z
Точная копия из СССР: почему все смеются над елочными украшениями от дизайнера Dior
Фокус
2025-12-03T11:15:26Z
Голливудскому актеру поставили смертельный диагноз
GlavRed
2025-12-03T11:00:31Z
Тарас Тополя с обнаженным торсом спел о чувствах в эмоциональном клипе группы "Антитела"
TSN
2025-12-03T10:48:03Z
Курс валют на 4 декабря: сколько будут стоить доллар, евро и злотый
TSN
2025-12-03T14:09:45Z
Задача со звездочкой: не замерзнуть и не потерять деньги
Лига
2025-12-03T13:39:59Z
Украинцам готовят шокирующее решение по тарифам на газ: к чему готовиться
Comments UA
2025-12-03T13:21:09Z
Человек в центре трансформаций: Метинвест Ахметова адаптирует бизнес и поддерживает персонал во время войны
TSN
2025-12-03T11:06:27Z
Вакансии исчезают: на какие профессии спрос рухнул на 95%
Хвиля
2025-12-03T10:45:25Z
2 млн грн на жилье для ВПЛ: когда профинансируют ваучеры и хватит ли денег на всех заявителей
Comments UA
2025-12-03T10:39:43Z
Банк заблокировал платеж: какие вопросы могут задавать и как быстро реагировать
Знай
2025-12-03T10:30:45Z
Обход санкций: РФ и Вьетнам "крутят" схему продажи нефти дороже "потолка"
Хвиля
2025-12-03T09:57:32Z
3 000 км от "Укрзалізниці": в первый час программу активировали 30 тыс. человек и закупили 1000 билетов, в топе — рейсы из Запорожья и Харькова
ITC
2025-12-03T09:51:29Z
Кремлю компромиссы не нужны: зачем Путин действительно встречался с посланниками Трампа
TSN
2025-12-03T14:36:35Z
В Китае назвали условие остановить войну РФ в Украине
Comments UA
2025-12-03T14:36:18Z
Суд отпустил из-под стражи детектива НАБУ Магамедрасулова — ЦПК
TSN
2025-12-03T14:36:09Z
Бюджет-2026: основная часть денег пойдет на ВСУ
Новости Украины
2025-12-03T14:33:12Z
Что пытался скрыть Путин: язык тела диктатора на встрече с Виткоффом выдал его
Comments UA
2025-12-03T14:21:02Z
Рада приняла бюджет-2026: как изменится минималка, прожиточный минимум и зарплата учителей
TSN
2025-12-03T14:18:35Z
Брюссель представил план финансирования Украины на два года: откуда возьмут деньги
TSN
2025-12-03T14:09:08Z
Путин засыпал Украину и Европу новыми угрозами: какова реальная цель у кремлевского диктатора
Comments UA
2025-12-03T14:06:46Z
Украина отменила визит депутатов Европарламента: что произошло
Comments UA
2025-12-03T14:06:01Z
Первое свидание завершилось ужасной смертью: женщину похоронили заживо
TSN
2025-12-03T13:21:07Z
На Киевщине мужчина изнасиловал малолетнего мальчика: какое наказание ему грозит
TSN
2025-12-03T13:06:10Z
Нетипичное преступление: житель Новой Зеландии проглотил медальон стоимостью $19 тысяч
TSN
2025-12-03T12:18:10Z
"Жить очень хотелось": что говорят пострадавшие из-за ракетного удара по Днепру
TSN
2025-12-03T11:21:53Z
Як в Україні оформити спадщину на пай у 2025 р
AgroNews
2025-12-03T10:09:10Z
Смертельный удар по Днепропетровщине: где произошли прилеты
Comments UA
2025-12-03T09:54:31Z
Россия ударила по энергетике Одесской области: на городе возник пожар, есть пострадавший
Лига
2025-12-03T09:36:38Z
Россия нанесла удар по энергетической инфраструктуре Одесской области: есть раненый
Новости Украины
2025-12-03T09:00:26Z
В Индийском океане возобновят поиски пропавшего 11 лет назад самолета MH370
Лига
2025-12-03T08:33:33Z
Нельзя выходить из кладбища, пока не сделаешь это: важный нюанс
Comments UA
2025-12-03T14:39:14Z
Как изменилось количество преступлений в Украине в 2025 году: цифры поражают
Comments UA
2025-12-03T14:30:49Z
Женщина клонировала умершую собаку и теперь жалеет: что пошло не так
Comments UA
2025-12-03T14:30:46Z
Половина украинцев готовы к протесту в случае неприемлемых уступок перед РФ
Европейская правда
2025-12-03T14:19:08Z
Камера, которую оставили на ночь в пещере, зафиксировала невероятные кадры над городом
Фокус
2025-12-03T14:06:29Z
Как выбрать "экофлоу" для квартиры: существует простая инструкция по расчету мощности
TSN
2025-12-03T13:51:52Z
"Они же идиоты": что говорил недавно мобилизованный Кирилл Ганин об уклонистах, которые бежали через Тису
Фокус
2025-12-03T13:51:34Z
Штраф за неявку в ТЦК: когда можно не платить
Знай
2025-12-03T13:51:10Z
ПФУ не признает записи в трудовой: украинцы массово попадают в ловушки
Знай
2025-12-03T13:12:33Z
Зарядное устройство едва не унесло жизнь 8-летнего ребенка — что известно
TSN
2025-12-03T14:09:18Z
Инжир или финики: эксперты удивили ответом, что более полезно для здоровья
Comments UA
2025-12-03T14:00:40Z
Ученые узнали, какое животное стоит заводить женщинам, чтобы медленнее стареть: неожиданные результаты
TSN
2025-12-03T13:06:03Z
Прием снотворного без назначения может оказаться крайне опасным: медик поразил заявлением
Comments UA
2025-12-03T12:15:21Z
Астрологи назвали знаки Зодиака, у которых в декабре возникнут проблемы со здоровьем
Comments UA
2025-12-03T11:48:16Z
Реабилитация воинов – безопасность страны: о чем говорили на ІІІ ежегодной конференции RECOVER TOGETHER
TSN
2025-12-03T11:21:26Z
Эти виды хлеба нормализуют уровень сахара в крови: неожиданные советы экспертов
Comments UA
2025-12-03T09:24:49Z
Эта популярная поза для сна приводит к серьезным проблемам со здоровьем
Знай
2025-12-03T08:51:36Z
Что нужно сделать перед приемом пищи, чтобы не было проблем с желудком
Comments UA
2025-12-03T07:24:52Z
На европейский рынок выходит стильный и недорогой корейский электропикап
Фокус
2025-12-03T14:36:46Z
Тест-драйв Peugeot 5008: самый доступный семейный кроссовер в Украине
Фокус
2025-12-03T12:06:53Z
Знакомый незнакомец: доступный кроссовер Nissan Kait рассекретили на официальных фото
Фокус
2025-12-03T11:15:39Z
Эксперт посоветовал водителям возить в авто зимой свежий огурец — для чего он нужен
Фокус
2025-12-03T10:15:13Z
Mercedes впервые показал новейший нестандартный кабриолет "Гелендваген"
Фокус
2025-12-02T15:45:01Z
От музейных раритетов до рекордсменов пробега. Укрпошта выставила на аукцион 716 старых авто
Лига
2025-12-02T13:30:49Z
Представлен самый оригинальный электроскутер современности в стиле IKEA
Фокус
2025-12-02T13:21:09Z
Техосмотр возвращается: украинских водителей ждет большая автоперезагрузка и изменения
Знай
2025-12-02T12:51:00Z
Редкий спорткар 60-х за $170 000 простоял более полувека в гараже
Фокус
2025-12-02T11:30:48Z
На Кіровоградщині переселенка створила птахоферму
AgroNews
2025-12-03T14:21:08Z
Во Львове установили главную елку: как выглядит дерево и его история
TSN
2025-12-03T14:18:01Z
Купейна версія Toyota Century не слідує за трендом на електричні преміум-автомобілі
Топ Жир
2025-12-03T14:09:16Z
В Харькове раздался мощный взрыв: что известно
Comments UA
2025-12-03T13:48:13Z
Експерти розповіли, що може викликати стрибок цін на рибу
AgroNews
2025-12-03T13:18:23Z
Покровск становится все более "красным", плюс три утраченных населенных пункта: детали от DeepState
Comments UA
2025-12-03T12:54:21Z
Pininfarina відроджує першу NSX так, як Honda ніколи б не зробила
Топ Жир
2025-12-03T12:45:47Z
Ситуация в Покровске сложная, но украинские войска держат оборону
Новости Украины
2025-12-03T12:21:18Z
Россияне изменили тактику на Донетчине: воины ВСУ откровенно рассказали о ситуации
TSN
2025-12-03T12:18:52Z
Что категорически нельзя ставить на новогодний стол в год Огненной Лошади 2026
Comments UA
2025-12-03T14:30:52Z
Неожиданная статистика: какой тип брака самый крепкий
Comments UA
2025-12-03T14:15:36Z
Цены как в Украине, горы как в Швейцарии: туристка назвала самую дешевую и красивую страну Европы
TSN
2025-12-03T13:51:44Z
Зачем в фарш для котлет добавляют газировку: лайфхак для сочности
TSN
2025-12-03T13:06:00Z
Вкус детства: как приготовить печенье "через мясорубку"
TSN
2025-12-03T12:09:22Z
Как отстирать желтые пятна с подушек простыми домашними средствами
TSN
2025-12-03T12:06:05Z
Как полнолуние в Близнецах перевернёт жизнь каждого с 4 по 20 декабря - прогноз
GlavRed
2025-12-03T11:06:25Z
Год Огненной Лошади: что нельзя дарить, чтобы не навлечь неприятности
TSN
2025-12-03T10:06:38Z
Бывшая алкоголичка назвала три признака, что у вас может быть алкогольная зависимость
Comments UA
2025-12-03T09:57:53Z
В Украине разработали дрон-перехватчик AIR Pro со скоростью 200 км/ч
TSN
2025-12-03T13:57:15Z
Цей загадковий концепт Kia може стати наступником моделі Stinger
Топ Жир
2025-12-03T13:48:37Z
Как сделать квартиру теплее получаса: простой лайфхак с батареей, который уменьшает потери тепла вдвое
TSN
2025-12-03T13:36:17Z
8 самых опасных мошенничеств в крипто казино: как уберечься от ловушек онлайн-гемблинга
Comments UA
2025-12-03T13:30:56Z
В России хотят перезапустить советский адронный коллайдер, который так и не заработал 40 лет назад
Фокус
2025-12-03T13:21:14Z
Наводнения, случающиеся раз в столетие станут регулярными: нас ждет минимум одно в год
Фокус
2025-12-03T13:06:17Z
Журналисты Rolling Stone назвали игрой года Clair Obscur: Expedition 33
GameMag
2025-12-03T13:03:13Z
Российских игроков пригласили на закрытое тестирование онлайн-игры "Myth of Empires: Завоевания" — заявки уже принимаются
GameMag
2025-12-03T12:57:46Z
Hi-Fi RUSH вернулась в российский Steam после смены издателя
GameMag
2025-12-03T12:57:26Z
Барселона здобула вольову перемогу над Атлетіко
Football.ua
2025-12-02T22:12:13Z
Лыжники из России и Беларуси смогут выступать на Олимпиаде-2026 под нейтральным флагом
Лига
2025-12-02T15:55:27Z
«Очень известный парень»: Усик сказал, с кем хочет выйти на ринг
Comments UA
2025-12-02T15:21:03Z
Известный украинский футболист «Динамо» ушел из жизни
Comments UA
2025-12-01T16:27:32Z
Усик назвал соперника, с которым хочет выйти на ринг. Спойлер: это не Фьюри
Комсомольская правда
2025-12-01T16:03:23Z
Футболистам запрещено бегать с мячом в руках: как странные правила меняли игру
Фокус
2025-12-01T14:51:44Z
Первая украинская чемпионка Европы по акробатике: тренировались в залах без тепла и света
Комсомольская правда
2025-12-01T14:07:13Z
Умер легендарный футболист "Динамо" - семикратный чемпион и обладатель еврокубков
GlavRed
2025-12-01T10:00:56Z
День рождения "Барселоны": как появился клуб, который изменил историю футбола
Фокус
2025-11-29T10:42:17Z