MY.UAНовини
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі
Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Стритфуд по-українськи: де смакувати шаурму, донери, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі

Поснідати хот-догом дорогою на роботу, вийти на обід з колегами на шаурму, а ввечері нагодувати родину смачною піцою – чудовий план, який хоча би раз чи два на тиждень збереже вам купу енергії. Тим паче, що за останні десять років вулична їжа стала не лише безпечнішою, але й смачнішою, адже погодьтеся – якісне м'ясо та овочі і смакують краще.

То де ж їсти шаурму, хот-доги, піцу, бургери, круасани та картоплю фрі – розбирався у партнерському матеріалі Obozrevatel.

Шаурма від Döner Маркет

Що в меню: шаурма і донери, картопля фрі, нагетси, курячі крильця

Де спробувати: більше 150 точок по всій Україні (знайти найближчу можна за посиланням)

Рекомендація редакції: фірмова шаурма з куркою, донер з яловичиною і курячі крильця у маринаді APERO BBQ

Шаурма – арабська та близькосхідна закуска, а донер – родом з Туреччини. Їх об'єднує спосіб приготування м’яса – його обсмажують на вертикальному вертелі. Шаурму традиційно загортають в лаваш, а донер подають в булці з мінімумом овочів і соусів, щоб нічого не відволікало від смаку хорошого м’яса.

Колись їх готували в підозрілих з виду кіосках і з таких же підозрілих з виду інгредієнтів. Але ті часи минули, а шаурма перетворилася на смачний і безпечний стритфуд. Ба більше – тепер її подають навіть у ресторанах (в деяких – навіть з листом їстівного золота).

Незважаючи на те, що шаурму можна купити практично на кожному куті, обирати її все ж варто відповідально. В мережі Döner Market, яку розвиває МХП з партнерами-франчайзі, ретельно стежать за якістю сировини, умовами транспортування та зберігання продуктів. Для приготування використовують курятину "Наша Ряба" та яловичину Skott Smeat. Соуси – теж авторська розробка технологів МХП. Інших постачальників ретельно перевіряють. Безпечна шаурма – головна фішка компанії.

"У нас є аудитори та таємні покупці. Перші перевіряють дотримання стандартів якості, умов зберігання тощо, другі – сервіс. Також у мене є своя команда кухарів, яка їздить по всій країні і навчає людей, допомагає відкривати нові точки і удосконалювати наявні. За місяць вони в середньому долають 5-7 тис. км. Нещодавно записали відеоуроки для кухарів і навіть склали для них тести, щоб ще й таким чином відслідковувати прогалини у їх знаннях", – говорить бренд-шеф напряму стритфуд МХП Андрій Денисюк.

Шаурму подають у лаваші, а донер – по-турецьки, в булці. Крім м’яса, всередині – свіжі овочі, маринована цибуля, огірки і авторський соус. Є варіації без цибулі, а також з фалафелем замість м’яса. Також начинку можна замовити і зовсім без булки чи лаваша – у форматі боулу. У всіх точках використовують однакові, індустріалізовані інгредієнти, тож смак шаурми у Києві, Львові, Запоріжжі чи будь-якому іншому місті буде ідентичним.

"Одна з важливих складових смаку шаурми чи донера – соус. Для його приготування ми використовуємо тільки свіжі інгредієнти. Ми можемо собі це дозволити завдяки технології холодної пастеризації. З нею ми без додавання консервантів створюємо соус, який може зберігатися і не втрачати смаку протягом 75 днів. Для порівняння – соус, приготований без використання цієї технології, "живе" в середньому 12 годин", – пояснює Андрій.

Перший Döner Маркет з'явився в Києві у 2020 році. Зараз в 20 областях України працює 159 торгових точок мережі. Найбільша їх концентрація у Києві та області, проте шаурму від Döner Маркет можна купити навіть у невеличкому містечку Вилок на Закарпатті – там живе 3,5 тисячі людей. Деякі точки працюють навіть у прифронтових зонах.

Крім власне формату кафе з посадковими місцями є також точки на фудкортах у торгових центрах, корнери поряд із "М’ясомаркетами", компактні точки продажу у форматі to go, а також пересувний Döner Track. Найбільший Döner Маркет працює у Запоріжжі, його площа – 200 кв. м, а найменший – у Чернігові, він займає всього 6 кв. м.

Хот-дог від Мr.Grill

Що в меню: французькі та класичні "американські" хот-доги з понад 20 видами сосисок і ковбасок

Де спробувати: понад 10 тисяч партнерів по всій Україні (близько 2000 АЗК та більш як 7000 торгових точок)

Рекомендація редакції: французький хот-дог з білою булочкою, найпершою молочною сосискою "Прем'єра" та міксом із трьох соусів; хот-дог з "Баварською" ковбаскою в темній булочці

Хрустка булочка, яку зручно тримати в руках, разом із м’ясною сосискою свого часу зробили революцію на АЗК. Французький хот-дог тримав форму, його легко було їсти на ходу чи за кермом. А ще це було дуже смачно та ситно. Тож не дивно, що з часом на заправки стали заїжджати спеціально по них.

За цією історією стоїть Віталій Войтович і його Premier FOOD Group. У 2007 році вони почали змінювати уявлення українців про типовий хот-дог, що зазвичай готувався з дешевої сировини сумнівної якості. І судячи з нинішніх масштабів, у них це вийшло. Так, хот-доги від Мr.Grill можна купити на близько 2000 заправок – ОККО, КЛО, БРСМ, UPG, SHELL, ANP, SOKAR  – та більш як в 7000 точок продажу (кафе, кавʼярні, роздрібні магазини формату "біля дому"). Більше того – вони є навіть у потягах Інтерсіті й кінотеатрах.

У самому центрі столиці, на Хрещатику, працює фірмовий хот-дог бар Мr.Grill Hotdogs&Burgers. Також ковбаски та сосиски бренду Мr.Grill можна придбати в національних мережах супермаркетів, віднедавна – навіть в деяких АТБ. Загалом на місяць продають до 10 млн хот-догів.

"Зараз наші хот-доги українці купують значно частіше – понад чотири рази на місяць. У чому ж секрет? Premier FOOD Group робить сосиски та ковбаски на власному виробництві повного циклу. Свіже м'ясо з цеху обвалювання відразу потрапляє на лінію. Готова продукція проходить шокову заморозку. Так її можна довго зберігати без додавання консервантів.

Але найголовніша фішка – особлива гриль-технологія, завдяки якій сосиски та ковбаски зберігають свіжість і апетитно виглядають протягом 4-х годин на грилі", – говорить директорка з виробництва Наталія Кудельська.

Продукцію розробляють технологи Premier FOOD Group у власному R&D хабі. Команда постійно працює над новаціями — досліджує світові тренди, враховує смаки й уподобання споживачів.

"Наразі маємо понад 500 унікальних рецептур. Наше виробництво сертифіковане за європейськими стандартами ISO та працює відповідно до системи HACCP. Головний принцип роботи Premier FOOD Group — виготовляти такий продукт, який безпечно споживатимуть наші діти", – додає Наталія.

Круасани від Lviv Croissants

Що в меню: великі круасани з солоними і солодкими начинками, бульон

Де спробувати: більш як 150 точок в Україні та Польщі

Рекомендація редакції: круасани "Дабл чізбургер", галицький і з мигдалевим кремом

Круасан відомий як символ французької кухні, однак вигадали його не зовсім французи. Вони його радше удосконалили і прославили на весь світ. Хтось приписує його створення австрійцям, а хтось говорить про мусульман, адже півмісяць, який круасан нагадує по формі, є символом ісламу. В українській традиції існують рогалики – такі ж закручені вироби, але з іншого тіста, не листкового.

Львівський круасан же з'явився завдяки помилці. Засновник Lviv Croissants Андрій Галицький колись розвивав іншу мережу закладів і тестував для неї напівфабрикати круасанів. Останні забули на пічці, а коли згадали про них – вони вже були розміром з сихівський батон. Залишилось тільки начинити їх, – і ось з'явився круасан, який ми знаємо зараз. І який куштувала навіть Анджеліна Джолі під час свого візиту до України.

Перший заклад Lviv Croissants відкрився у 2015 році у Львові. Це було невелике кафе площею 14 кв.м і десятком круасанів в меню. Зараз в закладах мережі можна спробувати круасани з яловичою котлетою і тостовим сиром, з салямі і яєчнею, з прошутто і навіть лососем. Компанія значно розширила асортимент, має власне виробництво і розвивається по франшизі.

"Нові рецептури розробляє технологічний відділ. А дегустують – дуже багато працівників компанії. Так враховуємо різні думки і смакові уподобання. Бувають смаки, які створюють ледь не рік, а іноді все складається з першого разу.

Якість кінцевого продукту ми контролюємо протягом всього його шляху – від сировини до тарілки гостя. Спочатку контроль відбувається на виробничих площах виробника. Основні критерії співпраці з мережею Lviv Croissants – це сертифікат якості HACCP та логістика по всій Україні. Таким чином ми будемо розуміти, що продукт, який потрапляє в пекарню, відповідає заявленим нами стандартам якості.

Контроль безпосередньо на торгових точках відбувається через стандарти мережі: за допомогою чек-листів, технічних стандартів зберігання в межах пекарні тощо. На регулярній основі навчаємо працівників стандартам санітарії та гігієни. Також центральний офіс має право проводити аудит на всіх рівнях роботи з торговими точками, щоб передбачити проблему ще до її появи.

Останній етап контролю – це робота таємних покупців та відгуки гостей", – говорить провідний технолог мережі Lviv Croissants Олег Білик.

Піца від Pizza Celentano

Що в меню: близько 20 видів піци, паста, салати, гарячі страви

Де спробувати: 46 точок у містах України, з них 18 – у форматі Ristorante

Рекомендація редакції: піца Bianco Verde з зеленим соусом, моцарелою і прошуто та піца Палермо з трьома видами м’яса, печерицями та маслинами

Пласкі коржі їли ще у древній Греції – там їх змащували оливковим маслом, посипали цибулею і травами, іноді додавали овечий сир. Проте сучасного вигляду піці надали в італійському місті Неаполь. Там її спочатку називали "коржем бідних": тісто змащували салом або маслом, посипали часником і сиром, і так випікали.

Потім піцу придумали нарізати трикутними шматочками і стали продавати її на вулиці. Проте єдиного рецепту не було – кожен готував її як умів. Загалом теорій походження піци практично стільки ж, скільки і її рецептів. Створити власну композицію з інгредієнтів в Україні придумали в Celentano – так званий піца-конструктор.

Перший заклад мережі запрацював ще у 1998 році у Львові. Відкрив його підприємець Марк Зархін з друзями. Вже наступного року з'явився другий ресторан, а потім проєкт почав розвиватися по франшизі. 100-й, ювілейний ресторан, відкрили у Києві у 2007 році. Зелені стіни, яскравий дизайн і швидке обслуговування довгий час асоціювалися з мережею, проте так довго існувати на ринку без змін неможливо. Компанія пережила повний ребрендинг, закрила частину закладів і майже як фенікс відродилася з новим форматом – сімейного ресторану з демократичними цінами і більш стриманим, хоча все ще яскравим інтер'єром. В Pizza Celentano навіть жартують, що частина клієнтів виросла разом з ними і колишні студенти тепер водять сюди своїх дітей на майстер-класи.

В меню зараз більше 20 видів піци, регулярно з'являються сезонні новинки. Окрім того, в закладах можна спробувати пасту власного виробництва, салати, бургери, супи і ще багато чого.

"Ми хочемо створювати автентичну італійську піцу, але при цьому не забувати про українські смаки. Тому частину інгредієнтів завозимо з Італії, частину – купуємо в Україні. Так, імпортуємо італійське борошно. Воно використовується у всіх ресторанах мережі, це системно важливий продукт. Також з Італії веземо томати відомого бренду Mutti – вони мають солодкуватий смак і чудово підходять для соусу. Звідти ж – прошуто і салямі. Сири навпаки – українські.

Всіх постачальників перевіряю особисто я з командою, також якість продуктів контролюють су-шефи в ресторанах на місцях.

Сезонне меню оновлюємо чотири рази на рік. Як бренд-шеф я відслідковую світові тренди і локальні тенденції. Цим надихаюсь в роботі. Моя ціль – щоб гості отримали більше, ніж вони очікували", – коментує бренд-шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков.

Бургер від Burger Farm

Що в меню: бургери, салати, боули, закуски

Де спробувати: у Києві за адресами бул. Шевченко, 56, вул. Межигірська, 19 та Княжий Затон, 14Б

Рекомендація редакції: "Ситий фермер" з яйцем, беконом, сиром чеддер, солодкою цибулею і томатом, який тут готують вже 10 років

Здавалося би, що нового можна розповісти про бургер? Традиційна американська страва, символ країни наряду з джинсами і кока-колою. Проте чи справді ця страва американська, як ми звикли думати? І до чого тут німецьке місто Гамбург, яке дало назву цій страві? Версій походження декілька. Хтось першим бургером вважає їжу монгольської армії – в походах вони клали м’ясо під сідло і під час їзди воно добре відбивалось. Інші говорять, що ідею бургера з Азії привіз німецький купець. Як би там не було, а котлета між половинками булки скоро з’явилась в Америці, звідки і поширилась на весь світ.

В Києві одними з перших бургери почали готувати у Burger Farm. Перша точка відкрилась ще у 2013 році у маленькому приміщенні колишньої трамвайної диспетчерської на Львівській площі. Відкрила заклад частина команди бару Fazenda, який розташовувався тоді поверхом вище. Там вони пропрацювали два роки, а коли оренду не продовжили – знайшли нове місце. Наступний Burger Farm з'явився біля Цирку – на вулиці Шевченка, і працює там донині. Ще два заклади працює у форматі корнера в барах Konteyner на Подолі та Осокорках.

В основному меню більше 10 бургерів. Є як класичні варіації, так і бургери з фалафелем чи рослинним замінником м’яса. З незвичного серед інгредієнтів – яблуко, гарбуз, макарони з сиром чи смажена у фритюрі моцарела (так, це все всередині бургера).

"Скільки би локацій ми не міняли і скільки б років не минуло, але наша концепція лишається стабільною. Ми готуємо чесні бургери за чесну ціну. Це стосується, в першу чергу, інгредієнтів. Ми самі кожного дня робимо фарш для котлет, використовуємо халяльну яловичину. Самі готуємо соуси. Скоро знову запустимо власну коптильню. Тільки овочі самі ще не вирошуємо", – жартує Максим, один із засновників.

При цьому Burger Farm досить консервативні – команда закладу не робить сезонних меню.

"У нас є страви, які з нами 10 років. Наприклад, наш флагман "Ситий фермер". Це класичний бургер, в якому немає нічого надприродного. Але ми бережемо цей смак і не змінюємо рецептуру з дня відкриття першого закладу. Або "Чикенбургер", який ми спочатку прибрали з меню, тому що не завжди можна було знайти для нього свіжий смачний гарбуз. Проте через два роки нам довелось його повернути на прохання гостей, тому що вони – наша головна цінність", – додає Максим.

Картопля фрі від "Картофан"

Що в меню: картопля фрі, хот-доги, цибулеві кільця, курячі нагетси, чуррос тощо

Де спробувати: в Києві працює 10 точок

Рекомендація редакції: картопля фрі з соусом по настрою, солодкі пончики чуррос на десерт

Картоплю фрі звикли сприймати як додаток до основної страви. Традиційно її подають до бургерів. Проте і сама по собі вона варта уваги – особливо якщо притрусити її смаженими беконом і цибулькою.

За право зватись автором картоплі у фритюрі змагаються французи і бельгійці. Іноді на арену виходять ще іспанці – виключно завдяки своєму вигідному географічному положенню вони мали всі шанси отримати картоплю першими, адже вперше цей овоч потрапив у Європу із Нового Світу (сучасні Америка та Австралія).

В Україні возвеличили картоплю до рівня окремої страви у мережі KARTOFAN. Перша торгова точка з'явилася у 2017 році в Києві. Вона швидко окупилася, тож власники, окрилені власним успіхом, відкрили протягом року ще чотири заклади. Наразі в Києві їх 10, частина працює по франшизі. Кілька точок перебувають на стадії відкриття, також KARTOFAN готується відкритися у форматі кафе.

Особливу увагу в мережі приділяють вибору сировини.

"Ми продегустували більше 30 видів різної картоплі, і не змогли визначити той єдиний варіант, який задовольнив би всі наші вимоги. Потім ми зустрілися з провідним агрономом заводу Lamb Weston (один з провідних виробників картоплі фрі у Європі – прим.ред.). Він довго розповідав, скільки різних сортів картоплі кілька десятків років вирощувала його компанія, щоб знайти ідеальний варіант для приготування фрі. В результаті обрали продукт класу А. На виробництві він проходить додаткову обробку – напилення крохмалем на вже підготовану картоплю. Завдяки цьому картопля має хрустку скоринку і дозволяє страві довше залишатися гарячою у вже приготованому вигляді", – розповідає Андрій Злуніцин, директор з розвитку франчайзингової мережі KARTOFAN.

Картопля подається у спеціальному ламінованому пакеті, який не пропускає жир. На додачу пропонують соуси, їх на вибір більше 20: карі-ананас, манго-чилі, тартар, сирний, кисло-солодкий, часниково-оливковий тощо.

Хай смакує!

Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Згадувані персони
Вуди Аллен попал в базу Миротворца
Корреспондент
2025-08-25T20:30:10Z
Украина осудила участие Вуди Аллена в Московской неделе кино
Корреспондент
2025-08-25T11:51:35Z
Сразу минус 10 лет: стилист назвал три правила, как зрительно уменьшить возраст
Gazeta UA
2025-09-05T23:03:08Z
Умер Джорджо Армани: кому достанется империя бездетного модельера
Новости Украины
2025-09-05T19:18:06Z
Световой меч Дарта Вейдера установил рекорд на аукционе
Корреспондент
2025-09-05T18:29:54Z
Всегда будете в тренде: Андре Тан рассказал о главных правилах сочетания цветов
Знай
2025-09-05T18:29:40Z
"Декстер: Воскресение" завершил первый сезон и собрал высокие оценки
Gazeta UA
2025-09-05T18:29:39Z
Рамина на Мальдивах показала фигуру без фильтров и фотошопа
Gazeta UA
2025-09-05T18:29:34Z
"Выучила его мозг до деталей" - жена Виктора Павлика рассказала о задержке речи сына
Gazeta UA
2025-09-05T18:29:24Z
Американская компания Keurig Dr Pepper приобретет производителя кофе Jacobs
Корреспондент
2025-08-25T18:30:10Z
Отопительный сезон под угрозой: "Нафтогаз" просит помощи у международных партнеров
Хвиля
2025-09-06T03:06:51Z
В августе Украина стала пятой в Европе по цене электроэнергии
UAToday
2025-09-06T02:48:43Z
Ужгород получит прямую железнодорожную связь с четырьмя городами ЕС: когда старт рейсов
UAToday
2025-09-06T02:48:35Z
Дефицит овощей в Днепропетровской области: критические проблемы могут изменить ситуацию на рынке
Политека
2025-09-06T02:30:45Z
Осталось меньше месяца: в Ощадбанке просят клиентов снять все деньги со счетов
Знай
2025-09-06T02:12:16Z
РФ за экспорт оружия получает наличные в больших мешках - СМИ
Корреспондент
2025-09-06T00:03:18Z
Глава "Сбербанка" заявил о "технической стагнации" российской экономики
Хвиля
2025-09-05T21:30:22Z
Осенний удар по кошелькам: украинцев предупредили о подорожании важного продукта
Знай
2025-09-05T20:12:00Z
Лидер КНР обратился к Украине в День Независимости
Корреспондент
2025-08-24T10:27:23Z
Зеленский ответил Вэнсу по поводу "уступок" России
Корреспондент
2025-08-25T13:33:00Z
Президент ответил на запрет на удары вглубь РФ
Корреспондент
2025-08-24T15:00:09Z
Путин собрал тайное совещание после попытки запуска Буревестника - СМИ
Корреспондент
2025-08-24T12:39:13Z
У соглашения с США об оружии на 100 миллиардов долларов есть неприятный "подводный камень" — NBC News
Telegraf
2025-09-06T03:09:13Z
СМИ раскрыли план о создании "буферной зоны" в Украине после заключения мира с РФ. Чьи войска будут ее охранять?
UAToday
2025-09-06T02:48:59Z
Сыбига ответил Сийярто по поводу энергоугрозы "в венгерском стиле"
Корреспондент
2025-08-24T21:48:42Z
Пхеньян не скрывает участия в войне в Украине - СМИ
Корреспондент
2025-08-24T02:45:46Z
Зеленский раскрыл первые детали встречи с Фицо
UAToday
2025-09-06T02:48:45Z
Самолет с российскими туристами экстренно сел в Таллинне из-за атаки украинских дронов
Европейская правда
2025-08-24T18:00:06Z
Сумы почти сутки под атакой РФ: бушуют пожары
Корреспондент
2025-08-25T04:03:21Z
Каджики приближается: Вьетнам эвакуирует более полумиллиона человек
Корреспондент
2025-08-24T23:48:56Z
В России атакован стратегический морской порт
Корреспондент
2025-08-24T06:30:00Z
На Одессчине будут судить мужчину за угон автомобиля ТЦК
Корреспондент
2025-09-05T18:36:06Z
В Днепре горят склады, город окутан черным дымом
Комсомольская правда
2025-09-05T18:28:56Z
В Польше избили группу украинцев
Корреспондент
2025-09-05T18:28:55Z
«Інтерпайп» вийшов на ринок труб для виробництва бурового інструменту
AgroNews
2025-09-05T18:27:46Z
В Днепре бушует масштабный пожар
Корреспондент
2025-09-05T18:27:40Z
Почему сегодняшний день несчастливый: приметы в народный праздник 24 августа
UAToday
2025-08-24T05:03:15Z
Как украинцы относятся к ТЦК - опрос
UAToday
2025-08-25T15:39:48Z
Нарушать запреты в этот день строго запрещено: какое «чудо» может приключиться
Comments UA
2025-09-06T03:57:19Z
В ГУР оценили возможности РФ по производству шахедов
Корреспондент
2025-09-06T03:54:10Z
Закарпатские таможенники Василий Пупена и Павел Лайош построили дворцы и купили фейковые инвалидности
Знай
2025-09-06T03:51:26Z
ГУР сообщило о беспрецедентном присутствии российских войск в Украине
TSN
2025-09-06T03:51:24Z
Шесть знаков китайского зодиака, которые привлекут везение уже 6 сентября
TSN
2025-09-06T03:51:14Z
С праздником Михайлово чудо 2025! Красивые поздравления в открытках и прозе для самых близких
Telegraf
2025-09-06T03:45:38Z
В школах готовят изменения в дистанционном обучении: к чему готовиться
Знай
2025-09-06T03:21:17Z
Кабмин упростил правила ввоза гуманитарных лекарств
UAToday
2025-09-06T02:48:01Z
В Китае разработали инъекции для возвращения цвета волос: эффективно ли новое средство от седины
TSN
2025-09-05T19:51:42Z
Сколько сахара в день можно употреблять без вреда для здоровья
Знай
2025-09-05T18:51:53Z
Минветеранов сообщило о масштабах инвалидности среди военных
Хвиля
2025-09-05T18:25:54Z
Доминирование руки: почему одна рука сильнее
GlavRed
2025-09-05T18:25:45Z
Перелом или растяжение: почему заживление связок дольше костей
GlavRed
2025-09-05T18:25:00Z
Витамины, которые категорически запрещено принимать перед сном
UAToday
2025-09-05T18:23:29Z
Витамины, которые категорически запрещено принимать перед сном
UAToday
2025-09-05T18:23:28Z
Витамины, которые категорически запрещено принимать перед сном
UAToday
2025-09-05T18:23:24Z
Volvo начала производство ES90
Корреспондент
2025-09-05T18:51:58Z
BMW представила электрический iX3
Корреспондент
2025-09-05T18:30:42Z
BMW представила электрический iX3
Корреспондент
2025-09-05T18:21:31Z
Культовая капсула времени: обнаружен 20-летний суперкар от Honda в новом состоянии
Фокус
2025-09-05T09:15:33Z
В Украине снизился спрос на новые грузовики
Gazeta UA
2025-09-05T06:48:42Z
Креатив высшего уровня. В Украине заметили автомобиль с пикантной подвеской
Telegraf
2025-09-04T22:33:59Z
Kia установила новый рекорд продажей
Корреспондент
2025-09-04T20:33:48Z
Toyota готовит компактный пикап: дебют в 2027 году
Корреспондент
2025-09-04T19:30:07Z
Представлен новый Honda Prelude
Корреспондент
2025-09-04T17:39:27Z
В Карпатах выпал снег в августе
Корреспондент
2025-08-24T09:09:50Z
Тревожная ночь: вражеские Шахеды атаковали Сумы
Корреспондент
2025-08-24T01:36:11Z
В районе Доброполья россияне в окружении - ВСУ
Корреспондент
2025-08-24T11:51:58Z
В Украине сосредоточено около 700 000 военного контингента России – разведка
Лига
2025-09-06T03:45:01Z
До 12 часов без света. В Днепре местами действуют графики отключения света
UAToday
2025-09-06T03:27:37Z
Андрей Кузник, начальник Львовской таможни, жалуется на низкую зарплату, но декларирует кучу недвижимости и элитный джип Lexus
Знай
2025-09-06T02:51:01Z
Ситуация на фронте на вечер 5 сентября 2025 года
UAToday
2025-09-06T02:48:18Z
Гороскоп на сегодня 6 сентября: финансы тельцов, неприятные новости раков и здоровье скорпионов
Знай
2025-09-06T01:33:45Z
РФ усилила удары БПЛА по трассе Славянск-Изюм - DeepState
Корреспондент
2025-09-06T01:27:01Z
Три причины, почему растворимый кофе нельзя заливать кипятком
Gazeta UA
2025-09-06T02:00:24Z
Какое ударение правильно: "листОпад чи листопАд"
Gazeta UA
2025-09-06T00:15:00Z
День ангела 6 сентября: кого и как поздравлять с именинами
TSN
2025-09-05T21:21:03Z
Салат "Мозаика" из баклажанов и фасоли: он спасет, когда совсем нет времени готовить
Telegraf
2025-09-05T18:36:31Z
Какие фразы под запретом, когда ребенок отказывается есть: ответ нутрициолога
Gazeta UA
2025-09-05T18:30:25Z
BEDNAR представив новинки та перевірені рішення на Дні поля АГРО Вінниця
AgroNews
2025-09-05T18:27:26Z
От новых не отличить: как полностью убрать желтые пятна на кроссовках
GlavRed
2025-09-05T18:25:29Z
Если кот обиделся. Четыре способа вернуть его благосклонность
Telegraf
2025-09-05T18:25:26Z
Эту ошибку допускают многие садоводы: почему нельзя обрезать фруктовые деревья в сентябре
Telegraf
2025-09-05T18:24:43Z
Какой XROS самый лучший в 2025 году?
Bin UA
2025-09-06T12:15:13Z
Эксперты бьют тревогу: самый большой вулкан Европы снова подает признаки жизни
TSN
2025-09-06T03:51:35Z
Неожиданный гость посетил австралийку по лакомству: кем он оказался
TSN
2025-09-06T03:51:32Z
Служба занятости интегрировала искусственный интеллект в поиск вакансий
Хвиля
2025-09-05T23:30:14Z
Официально: Life is Strange получит адаптацию в формате телесериала
GameMag
2025-09-05T21:24:09Z
Как установить оптоволоконный интернет в квартире: пошаговое руководство
GameWay
2025-09-05T21:00:17Z
Колхозники: в России высмеивают бывшую певицу из Украины
Comments UA
2025-09-05T20:57:35Z
Может погубить все человечество: ученые забили тревогу из-за опасной технологии
Знай
2025-09-05T20:51:52Z
Сказка о восточном балансе: Обзор The Rogue Prince of Persia
GameMag
2025-09-05T20:33:57Z
Владислав Ванат может открыть для себя страницу европейского футбола
Корреспондент
2025-08-24T14:27:41Z
Дочь функционера ФБУ выиграла чемпионат Европы в составе сборной Испании
Корреспондент
2025-08-24T00:00:57Z
Ибеабучи триумфально вернулся на ринг и бросил вызов Усику
Корреспондент
2025-08-24T08:12:20Z
Дюбуа признался в мотивах вечеринки перед боем с Усиком
Корреспондент
2025-08-24T08:27:23Z
Французы ликуют, выиграв у сборной Украины со счетом 2:0
Корреспондент
2025-09-05T22:33:32Z
Два "горняка" и динамовец создали дебютное трио сборной в матче с Францией
Корреспондент
2025-09-05T22:03:23Z
Шатерникова оценила вероятность боя Усика и Джейка Пола в ММА
Корреспондент
2025-08-24T04:18:03Z
В лучшие 10 бомбардиров Арсенала записался Сака
Корреспондент
2025-08-23T19:12:06Z
Украина и Франция определили комплекты формы на матч отбора ЧМ-2026
Корреспондент
2025-09-05T20:54:40Z