/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Febe440388bd35781039ada5b7749aaf8.jpg)
Майонез у домашніх умовах: як приготувати з вареними яйцями
Майонез – це широковідомий холодний соус, який додасть будь–якій страві неперевершений смак. До того ж, він наскільки легкий у приготуванні, що з ним справляться навіть господині-початківці.
Ідея приготування майонезу в домашніх умовах опублікована на сторінці фудблогерки Світлани Левицької з ніком (@lanas_diet) в Instagram. В основі – варені в круту яйця та рослинна олія.
Інгредієнти:
- Варені в круту яйця - 3 шт.
- Олія - 30 мл.
- Вода фільтрована - 80 мл.
- Сіль - 0.5 ч. л
- Цукор - 10 г. (для відтінення смаку, не обовʼязково)
- Сік лимону - 10 мл. (можна оцет, але трохи менше)
- Гірчиця міцна - 1 ч. л
Спосіб приготування:
1. Варимо яйця. Чистимо від шкаралупи яйця та нарізати на кілька невеликих частин .
2. Додаємо в блендер: варені яйця, сіль, цукор,сік лимону, гірчицю, олію та воду фільтровану. Перемішуємо.
3. Свіжий майонез готовий.
Також на OBOZREVATEL ви можете ознайомитись з рецептами:
- Соус барбекю
- Соус до шашликів
- Тефтелі в томатному соусі
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала