/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fdd202b8148b0346c4d0922f544c25b1e.jpg)
Курячий бульйон вийде прозорим і наваристим: найдієвіші поради
Найчастіше курячий бульйон готують саме в період авітамінозу, адже страва дуже зігріває і дає організму багато поживних речовин. Але це лише в тому випадку, якщо суп дійсно наваристий та ароматний, має гарну консистенцію та колір. Так виходить далеко не завжди.
Тому про те, як приготувати ідеальний прозорий бульйон розповіла фудблогерка Інна Каланча (inulka_kalancha) на своїй сторінці в Instagram. Є декілька нюансів, про які забувати не варто.
Декілька правил приготування ідеального бульйону:
1. Щщоб бульйон був наваристим – його потрібно варити довго. В мультиварці це десь 40-50 хвилин. В каструлі – 3-5 годин.
2. Найсмачніший бульйон виходить саме з домашньої курки. Одразу потрібно додати:
- сіль
- морквину
- цілу цибулину
- томати
- 2-3 лаврових листочка
- чорний перець
3. Додавати локшину потрібно у вже готовий бульйон – її просто потрібно довести до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Цибулевий суп із бульйонним кубиком
- Суп з фрикадельками та галушками
- Гороховий суп з копченостями та часником