/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F87b76978238d0ed5c0543c65d3164e68.png)
Намазка із сала по-українськи: готується зі спеціями, часником та кропом
Сало – ідеальний продукт для приготування смачних закусок та намазок. Намазки з сала готуються дуже просто і швидко, оригінальний смак яким додасть часник, кріп, спеції.
Кулінарка Олена поділилася в Instagram рецептом намазки із сала, зі спеціями, часником та кропом.
Інгредієнти:
- сало – 1 кг.
- часник – 6-7 зуб.
- куркума – 1 ч. л.
- паприка – 1 ч. л.
- чорний перець – 0,5 ч. л.
- кріп – 2 ст. л.
Спосіб приготування:
1. З сала зніміть шкіру, поріжте, пропустіть через м'ясорубку.
2. Розділіть готову суміш на 4 порції, в кожну додайте спеції, кріп, часник.
3. У форму викладіть харчову плівку, викладіть шарами намазку з різними смаками.
4. Поставте в морозилку, потім наріжте слайсами і можна їсти з хлібом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Намазка з тунця
- Намазка з риби з крем-сиром та зеленню
- Намазка з яєць
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала