/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Fb9c02b0d948a0c738d950b29dd8a184e.jpg)
Чудово підійде до каші, картоплі та макаронів: рецепт гуляша у вершковому соусі з грибами
Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка чудово підходять до будь-якого гарніру: макаронів, каші чи відвареної картоплі. Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, однак це не завжди виходить.
Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram
Спробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус надасть вашій страві ніжнсті, а гриби неперевершеного самку.
Інгредієнти:
- 500 гр свинної вирізки
- 300 гр шампіньйонів
- 1 цибулина
- 3 зубчика часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram
Спосіб приготування:
Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на пательні.
Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram
Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram
Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса.
Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.
Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram
Додаємо улюблені спеції та тушкуємо на повільному вогні ще 10 хв до загущення соусу.
Присипаємо зеленню та куштуємо.
Всім смачного!
Раніше повідомлялося, запечена скумбрія з лимоном та зеленню: відмінний варіант легкої вечері.
Також, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці.
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала