/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ffd73e76cf812b81b80450d89537e82f3.jpg)
Фантастичний рецепт котлет для тих, хто любить побалувати себе
Для цього рецепту вам знадобиться мінімум олії
Що може бути смачніше ніжних, соковитих котлет із хрусткою скоринкою? Тільки котлети з використанням невеликої кількості олії — адже в такому разі не доведеться відмивати ні сковороду, ні заляпану плиту.
Саме такі котлетки разом із olha.holovina сьогодні і приготуємо. Фантастична страва сподобається вам за простоту приготування, близьким — за неймовірний смак.
Як приготувати ніжні котлети в духовці
Інгредієнти:
- фарш із стегна або філе — 700 г;
- цибуля — 100 г;
- часник — 2 зубчики;
- батон — 100 г;
- молоко — 150 мл;
- сіль — 2/3 ч.л.;
- копчена паприка — 1/2 ч.л.;
- перець — за смаком;
- рослинна олія — 2-3 ст.л.;
- панірувальні сухарі.
Спосіб приготування:
- Хліб заливаємо молоком, одразу віджимаємо та перекладаємо у блендер.
- Цибулю та часник чистимо, нарізаємо і додаємо до хліба. Все збиваємо блендером до однорідного пюреподібного стану.
- Суміш, що вийшла, відправляємо до фаршу. Додаємо сіль, копчену паприку та перець, все ретельно перемішуємо.
- З фаршу формуємо котлети, обвалюємо їх у панірувальних сухарях, викладаємо на застелений пергаментом лист і змащуємо зверху олією.
- Котлети відправляємо до духовки на 30-35 хвилин при 200°.
View this post on Instagram
A post shared by ДОМАШНІ РЕЦЕПТИ | Фудблог | Оля🇺🇦 (@olha.holovina)
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала