Сподобається навіть найвибагливішому гостю
Не за горами улюблені свята – Різдво та Новий рік. Всі кулінари стурбовані пошуками нових цікавих закусок, щоб здивувати близьких і навіть найвибагливіших гостей.
Разом із "Важно знать" розповімо, як приготувати незвичайну закуску по-єврейськи. Закуска вишукано виглядає на святковому столі, але готувати її зовсім не складно, та й інгредієнти ви знайдете в холодильнику чи найближчому магазині. Спробуємо приготувати?
Як приготувати святкову закуску по-єврейськи
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 270 г плавленого сиру;
- 1 ст. л. з гіркою майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 1 ч. л. білого хрону;
- 1,5 ст. л. обсмажених волоських горіхів.
Спосіб приготування:
- Плавлений сир відправте ненадовго в морозилку, потім натріть на дрібній тертці.
- Яйця відваріть круто, дайте охолонути. Після цього очистьте і також натріть на дрібній тертці.
- Часник пропустіть через прес. Подрібніть смажені горіхи на крихту.
- Змішайте часник разом із хріном та майонезом. Посоліть масу на свій смак, перемішайте і розділіть на рівні частини. З кожної сформуй кульку та обваляйте у подрібнених волоських горіхах.
Рекомендуємо також приготувати незвичайну закуску з оселедця та лаваша за рецептом "Телеграфа". Ви дуже здивуєтеся результату!
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала