/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F6b15827bc0cc9eba74ee81bf2b1be663.jpg)
Як смачно замаринувати оселедець на бутерброди: готується дуже швидко
Маринувати оселедець найкраще в домашніх умовах, адже так і смачніше, і безпечніше. Щоб риба мала насичений пікантний смак. Для цього вам знадобляться прості спеції, а також лимон.
Ідея приготування маринованого оселедця опублікована на сторінці фудблогерки Мирослави Крутій (miroslavakrutii) в Instagram. З такою рибою виходять дуже смачні бутерброди.
Інгредієнти:
- 4 шт філе оселедця солене
- 2 лимони
- 2 цибулі
- лаврове листя
- духмяний перець
- олія без запаху
Спосіб приготування:
1. Філе оселедця нарізати на порційні шматочки.
2. Оселедець на кільця і цибулю кільцями.
3. У баночку щільно викладати прошарками оселедець, лимон, цибулю, лаврове листя і перець. Зверху має бути лимон.
4. Залити олією до самого верху.
5. Якщо щільно накласти, то олії піде не багато.
6. Відправити у холодильник найкраще на дві доби.
7. Зберігати у холодильнику.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Маринований оселедець з овочами
- Оселедець в гірчичному соусі
- Смажений оселедець