Улюблена німцями страва
Салати дуже популярні на нашій кухні. Готуються вони просто, а виходять неймовірно смачними. І якщо ви вже дивували близьких та гостей крабовим салатом з плавленим сиром та сухариками, то саме час для нових експериментів.
Сьогодні ми приготуємо незвичайний німецький салат із ковбасою за рецептом life.nv.ua. Таку просту, але ситну страву можна подати й до сімейного обіду чи вечері, і на святковий стіл. Простий у приготуванні салат сподобається всім.
Як приготувати салат з ковбасою
Інгредієнти:
- картопля — 5 шт.;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- лимонний сік — 2 ст. л.;
- сіль — 1/3 ч. л.;
- чорний перець — 1/3 ч. л.;
- петрушка — пучок;
- солоні огірки — 5 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- копчена ковбаса — 150 г;
- гірчиця французька — 1 ч. л.;
- майонез — 3 ст. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо до готовності, остуджуємо, чистимо і ріжемо на невеликі кубики. Далі обсмажуємо його з олією та лимонним соком, викладаємо на тарілку і посипаємо сіллю і чорним перцем.
- Петрушку нарізаємо дрібно, огірки — півкільцями та викладаємо до картоплі.
- Копчену ковбасу та цибулю також ріжемо на невеликі шматочки, відправляємо їх у салат.
- Заправляємо страву майонезом та гірчицею, ретельно все перемішуємо та подаємо до столу.
Рекомендуємо пригостити близьких та друзів пікантним салатом з буряків та квашених огірків за рецептом "Телеграфа". Ви приготуєте його з підручних продуктів.
Теги за темою
НімеччинаПоділитися сюжетом
Джерело матеріала