Чудова страва і на свято, і для сімейного обіду чи вечері
Зазвичай жодне святкування нового року не проходить без улюбленого олів’є. А якщо поекспериментувати та приготувати до святкового столу… вінегрет?
Сьогодні "1 хвилина" ділиться незвичайним рецептом салату. Улюблений буряк у поєднанні з квашеною капустою та овочами не тільки принесе користь вашому організму, а й порадує вас, вашу родину та близьких витонченим смаком. Спробуємо?
Як приготувати вінегрет з квашеною капустою
Інгредієнти:
- картопля – 5 шт.;
- буряк – 2 шт.;
- моркви – 1 шт.;
- квашена капуста – 350 г;
- зелений горошок – 250 г;
- цибуля – 1 шт.;
- оливкова або соняшникова олія – 3 ст. л.;
- квашені огірки — 5 шт.;
- відварена квасоля – 250 г.
Спосіб приготування:
- Буряк зваріть, дайте їй охолонути, почистьте і наріжте кубиками.
- Відваріть картоплю та моркву окремо в підсоленій воді, промийте, дайте їм охолонути, почистьте і наріжте кубиками. Перемішайте усі овочі.
- З вареної квасолі та капусти злийте воду, додайте до підготовлених овочів.
- Квашені огірки наріжте дрібними кубиками та додайте салат.
- Все посоліть, додайте зелений горошок, заправте олією і перемішайте. Дайте настоятися 30 хвилин та подавайте до столу.
Вінегрет можна подавати з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала