/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fcd84edd8250d1298fd5adbf322e1e7b5.png)
Як правильно готувати глінтвейн із червоного вина: рецепт смачного зимового напою
Глінтвейн дуже смачний зимовий напій, основа якого вино. Для більш яскравого та пікантного смаку додайте апельсин, спеції, цедру цитрусових.
Кулінарка Євгенія поділилася в Instagram рецептом смачного домашнього глінтвейну з апельсином, виноградом та спеціями.
Інгредієнти:
- пляшка вина
- виноградний сік – 750 г
- апельсин – 2-3 шт.
- виноград – гілочка
- запашний перець – 1 ч. л.
- кардамон – 1 ч. л.
- бадьян – 6-8 шт.
- гвоздика – 10-12 шт.
- сушені апельсинові скоринки – 2 ст. л.
- кориця – 3-4 палички
Спосіб приготування:
1. Поріжте апельсини, влийте вино, додайте виноградний сік та ягоди.
2. Додайте спеції, поставте на вогонь та варіть до кипіння.
3. Додайте мед, перемішайте.
Готовий глінтвейн!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Глінтвейн із фруктами
- Пряний глінтвейн з журавлиною, корицею та медом
- Глінтвейн із білого вина з яблуками
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала