/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc45d4b1e1e6cd35fd143de25e78a2682.jpg)
Новорічна класика, що ніколи не застаріє: традиційний рецепт Олів'є
Цей бюджетний та смачний салат вже став класикою новорічного стола. Попри те, що є безліч версій приготування Олів'є, ми пропонуємо зробити традиційний з вареною ковбасою.
Рецепт класичного Олів'є
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 8
Олів'є можна подавати навіть в тарталетках / Фото Depositphotos
Приготування:
- Помиті картоплю, моркву та яйця відваріть і охолодіть. Картоплю краще варити заздалегідь, адже так буде легше її нарізати.
- Почистьте овочі та яйця. Наріжте картоплю, моркву, ковбасу, огірки, яйця й цибулю кубиками.
- Додайте зелений горошок, злегка посоліть, поперчіть та заправте майонезом.
- Прикрасьте салат зеленню та подавайте.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала