Від такої закуски всі будуть у захваті
Ми розповідали, як приготувати розкішну новорічну закуску з креветками. Тепер ділимось рецептом чудових тарталеток, які можна приготувати за лічені хвилини.
Весь секрет — у поєднанні печінки тріски та червоної ікри. Вони створюють неповторний смак страви. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- Вафельні тарталетки — 5-7 шт
- Печінка тріски консерви — 100 г
- Плавлений сирок — 1 шт
- Яйце куряче — 1 шт
- Майонез — 1 ст.л
- Ікра червона — 30 г
- Зелена цибуля — 20 г
- Сіль
Спосіб приготування:
- Печінку тріски з банки перекладаємо у глибоку мисочку. Виделкою розминаємо. Можна додати трохи олії, в якій зберігалася печінка — так консистенція стане м’якшою.
- М’який плавлений сир натираємо на дрібній тертці, додаємо до печінки. Яйце заздалегідь відварюємо до готовності, чистимо. Білок та жовток подрібнюємо за допомогою терки, додаємо до основного складу.
- Суміш заправляємо майонезом, присипаємо сіллю до смаку. Ретельно перемішуємо до однорідності.
- Масу розподіляємо по всіх порожніх тарталетках, формуючи невеликі гірки. Зелену цибулю дрібно кришимо, посипаємо зверху. Прикрашаємо червоною ікрою, виклавши невелику кількість по колу.
Закуску слід подавати відразу після приготування. Також ми ділились рецептом неймовірно смачного салату.
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала