Ця закуска не залишить нікого байдужою
Не за горами Новий рік. Кожен кулінар вже у пошуках найрізноманітніших рецептів салатів та незвичайних закусок, щоб задобрити Дракона.
Саме тому разом із "Главредом" ми ділимося рецептом неймовірно смачної закуски до святкового столу, яка до смаку дуже нагадує салат Цезар. Дракон точно оцінить її гідно, а гості з’їдять її миттєво і проситимуть добавки.
Як приготувати брускету Цезарь
Інгредієнти:
- багет — 1 шт.;
- куряче філе — 1 шт.;
- помідори Черрі — 6 шт.;
- сир — 100 г;
- сметана або майонез — 2 ст. л.;
- листя салату, часник, кріп — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, занурюємо в панірувальні сухарі та обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
- Багет нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо на сухій сковороді на 1 хвилині з двох боків.
- Для приготування заправки змішуємо майонез, подрібнений кріп, часник. Змащуємо нею кожен шматочок багета.
- Зверху викладаємо помите та висушене листя салату.
- Помідори чері миємо, нарізаємо тоненькими кружальцями та відправляємо на кожен шматочок брускети.
- Туди ж відправляємо шматочки курячого філе. Все прикрашаємо натертим твердим сиром і одразу подаємо до столу.
Рекомендуємо також до новорічного столу приготувати незвичайний салат із печінкою за рецептом "Телеграфа". Він вам точно сподобається.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала