Задобрюємо Дракона фантастичною стравою
Не за горами Новий рік. Багато кулінарів перебувають у пошуках найрізноманітніших страв, щоб задобрити головний символ наступного року – Зеленого Дерев’яного Дракона.
Для нього немає нічого кращого, ніж м’ясо та свіжі овочі. Саме тому разом із "Фокусом" ми приготуємо незвичайний салат "Китайський дракон". Приготуйте його до свята — і весь наступний рік вас переслідуватиме успіх.
Як приготувати салат "Китайський дракон"
Інгредієнти:
- вирізка свиняча – 400 г;
- буряк – 200 г;
- морква – 200 г;
- цибуля ріпчаста — 400 г;
- перець гострий – 1 шт.;
- цукор – 1 ч. л;
- олія оливкова – 100 г;
- петрушка та селера – 40 г;
- оцет бальзамічний — 1 ст. л;
- соус соєвий – 3 ст. л;
- соус теріяки – 1 ст.л;
- сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Моркву та буряк чистимо, натираємо на тертці для корейської моркви або нарізаємо тонкою соломкою. Змішуємо, додаємо соєвий соус та теріяки та все ретельно перемішуємо.
- Свинячу вирізку нарізаємо тонкими смужками, солимо та обсмажуємо на розпеченій сковороді протягом 10 хвилин.
- До обсмаженого м’яса додаємо цукор та нарізаний тонкою соломкою гострий перець.
- Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та тушкуємо на олії до прозорості протягом 3-4 хвилин.
- Зелень дрібно нарізаємо.
- З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо оливкову олію, оцет бальзамічний і ретельно все перемішуємо. Даємо настоятися протягом 2-3 годин і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, які десерти мають бути на новорічному столі для залучення багатства у 2024 році. Готуйтесь до зустрічі Нового року правильно.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала