Встигнете приготувати за пару хвилин до свята
У досвідчених кулінарів вже повним ходом іде підготовка до святкування Нового року. Вони запасаються рецептами незвичайних страв, щоб вразити близьких та друзів смачними салатами, фантастичними закусками та апетитним м’ясом.
Однією з таких незвичайних страв ми з "Главредом" з вами й поділимося. Якщо здається, що салатом з крабовими паличками неможливо здивувати, спробуйте приготувати їх із корейською морквою. Для цієї страви вам не знадобляться дорогі інгредієнти та багато часу на приготування, але результат здивує вас і ваших близьких.
Як приготувати салат з крабовими паличками та корейською морквою
Інгредієнти:
- морквина по-корейськи — 200 г;
- крабові палички — 250 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- плавлений сирок — 1 шт.;
- майонез – 1 столова ложка.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо круто, даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
- З моркви по-корейськи зливаємо всю рідину та нарізаємо.
- У салатнику змішуємо підготовлені яйця та моркву по-корейськи.
- Крабові палички очищаємо, нарізаємо брусочками чи руками ділимо на волокна.
- Плавлений сир натираємо на тертці та додаємо до інших інгредієнтів.
- Салат заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Рекомендуємо до новорічного столу приготувати сирну закуску "Мандаринки" за рецептом "Телеграфа". Вони підкорять серце кожного з першого погляду.