/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff3337f2da550d8b92b078b146ebd76f5.png)
Піца з лаваша на сковороді: рецепт страви для перекусу
Лаваш – дуже простий та бюджетний продукт для приготування смачних та ситних страв, серед яких піца, рулети, чіпси, навіть десерти.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачної та дуже швидкої піци на лаваші, яка готується з 2 видами сиру.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.
- Моцарела – 180 г
- Бринза – 120 г
- Зелень
- Вершкове масло
Спосіб приготування:
1. Натріть на великій тертці моцарелу, а бринзу розімніть виделкою до крихти. Дрібно наріжте зелень.
2. Розріжте навпіл два лаваші.
3. Сковороду змастіть вершковим маслом з боків і дно.
4. Викладіть частину лаваша в сковороду, зверху частину моцарели, бринзи і трохи зелені, накрийте частиною другого лаваша і знову викладіть частину моцарела, що залишилася, бринзу і трохи зелені. Накрийте начинку лавашем з боків і викладіть зверху останню частину лаваша. Акуратно переверніть піцу і викладіть зверху моцарелу, що залишилася.
5. Накрийте кришкою та готуйте близько 20 хвилин на маленькому вогні.
Після посипте зеленню і можна їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Швидка піца на сковороді
- Піца з тунцем
- Піца "Шкільна"