/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fe94e11490aa3b04b146fa54afee65722.jpg)
Завжди готую: Оля Полякова розповіла рецепт смачнющої страви з рису
У Олі Полякової є улюблені рецепти, якими вона інколи ділиться зі своїми шанувальниками.
Так, Оля Полякова знає, як приготувати найдієтичніші оладки, що треба додати у тісто для ідеальної піци, чим порадувати рідних на сніданок.
Також Оля Полякова знає секрети смачних страв з бгатьох країн світу. Зокрема, дуже популярної італійської страви – ризото.
Полякова любить готувати ризото з грибами. Співачка у своєму YouTube-каналі зізнавалася, що завжди готує цю страву, коли є білі гриби.
Ризото з грибами.
Отже інгредієнти для ризото з грибами за рецептом Олі Полякової потрібні такі: білі гриби - 500 г, рис — 300 г, курячий, телячий, або овочевий бульйон, часник, розмарин, пармезан — 30 г, вершкове масло — 30 г, сіль, перець і біле вино.
Зазначимо, що готувати ризото можна не тільки зі свіжими білими грибами, а й з замороженими чи сушеними.
Також для ризото з грибами підійдуть лисички або сморчки. Звісно, готують різотто зі свіжими печерицями.
Рис для ризото потрібен сорту арборіо, карнаролі, бальдо і віалоне нано. Полякова обрала арборіо.
Спочатку Оля Полякова радить нарізати гриби великими шматочками, далі нарізаємо два великих зубчики часнику.
Наступний крок - нагрійте пательню, налийте оливкову олію, покладіть в неї часник і гілочку розмарину. Коли часник підсмажиться Оля Полякова додає гриби. Гілочку розмарину треба витягнути.
Висипте рис у пательню з грибами і часником і перемішайте до прозорості.
Ризото з грибами.
Наступний крок за рецептом Олі Полякової - налийте приблизно 100 мл білого вина і випаріть його.
Коли алкоголь випарується необхідно налити приблизно півтора черпака гарячого бульйону. Додавайте бульйон і помішуйте, поки рис не приготується.
Пармезан треба натерти і додато до ризото.
Заключний штрих у приготуванні ризото з грибами - додайте трохи холодного вершкового масла.
Останні новини України:
"Завжди на нашому столі": секрети ідеального сніданку Руслани Лижичко.
Борщ шикарний - Юлія Саніна розповіла рецепт, яким підкорила свого чоловіка.
Неймовірні смачні і ніжні - Оля Полякова дала розкішний дієтичний рецепт на сніданок.