Ви купуватимете мандарини кілограмами
Звісно, кожному хочеться здивувати гостей незвичайними десертами на новорічному столі. Якщо у вас знайдеться 4 мандарини, то пропонуємо приготувати фантастичну насолоду.
Для такої смакоти вам не потрібна ні духовка, ні яйця, ні борошно. З "Бабусиними рецептами" без суєти на кухні ви приготуєте швидкий, легкий та ніжний святковий десерт!
Як приготувати мандариновий десерт
Інгредієнти:
- очищені мандарини – 4 шт.;
- желатин – 20 г;
- води – 150 мл;
- сметана – 500 г;
- цукровий пісок – 120 г;
- пляшка об’ємом 1 – 1,5 л;
- дерев’яна паличка.
Спосіб приготування:
- Желатин відправляємо в глибоку чашку, туди вливаємо прохолодну воду. Все ретельно перемішуємо та даємо постояти 10–15 хвилин.
- В іншій чашці перемішуємо сметану із цукровим піском. Все ретельно перемішуємо за допомогою вінчика та даємо постояти 10-15 хвилин.
- Желатинову масу перемішуємо, розтоплюємо та виливаємо у сметанну суміш. Все знову добре перемішуємо.
- У пляшці відрізаємо шийку та виливаємо невелику кількість підготовленої суміші. Відправляємо її в холодильник на 10-15 хвилин.
- Через вказаний час у пляшку відправляємо одну мандаринку. У неї вставляємо дерев’яну паличку, на яку насаджуємо всі мандарини.
- Заливаємо сметанною сумішшю мандарини та відправляємо в холодильник на 3-4 години. Коли вона застигне, виймаємо десерт із пляшки та витягуємо шпажку.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала