MY.UAНовини
Куди піти у Києві у передріздвяний тиждень: афіша святкових заходів для дорослих та дітей
Куди піти у Києві у передріздвяний тиждень: афіша святкових заходів для дорослих та дітей

Куди піти у Києві у передріздвяний тиждень: афіша святкових заходів для дорослих та дітей

Дозвольте собі відчути справжню атмосферу свята

В умовах війни кожен з нас відчуває занепокоєння та практично постійно перебуває в стані стресу. Щоб трохи розслабитися, відволіктися від негативних думок та подарувати собі хоч краплинку різдвяного настрою пропонуємо відвідати заходи, які проходитимуть в Києві на цьому тижні.

Редакція "Телеграфа" зібрала для своїх читачів найцікавіші івенти серед яких кожний зможе знайти саме те, що припаде йому до душі.

Резиденція Санти

Коли: до 7 січня, з 10.00 до 18.45, розклад за посиланням

Де: ВДНГ, Концерт-холл (павільйон 9)

Вартість: від 390 гривень

Резиденція Санти

"Резиденція Санти" цьогоріч відкриє двері для юних гостей, запрошуючи їх у захопливий світ новорічних пригод. Улюблені ельфи знову зустрічатимуть маленьких відвідувачів, але цього разу вони готують щось особливе — музичне диво, яке підкорить серця кожного!

Новинка сезону – поява Квуся, легендарного персонажу з улюбленого дитячого фільму "Мавка", який принесе лісову магію прямо до "Резиденції Санти", додаючи чарівності цьогорічному святу.

Захопливі пригоди об'єднають дітей та дорослих у спільних веселощах, що наповнять енергією та гарним настроєм на довгий час.

Космічний Новий рік. Динозаври: подорож у часі

Коли: до 7 січня, об 11:00 та 14.00

Де: Київський планетарій, вул. Велика Васильківська, 57/3

Вартість: від 4500 гривень

Космічний Новий рік. Динозаври: подорож у часі

В казковий, новорічно-різдвяний час запрошуємо дітей та дорослих на святковий формат програм Київського Планетарію – програму "Космічний Новий рік. Динозаври: подорож у часі". Особливість новорічної програми зумовлена унікальним поєднанням тематичних подій у форматі повнокупольних фільмів Київського Планетарію з розважально-театральними перформансами на новорічну тематику.

Програма включатиме три дійства, які чергуються між собою сценарійно, доповнюючи одне одного. Завдяки локаційним та технічним можливостям Планетарію святкові дійства проходитимуть і у фантастичному просторі фойє, і у серці Планетарію — Зоряній Залі, яка стане "Новорічним космічним порталом Надії, Добра, Віри в найкраще".

Саме тут ви поринете в дивовижні пригоди героїв повнокупольних фільмів в форматі 360° з ефектом 3D, чарівно переміщуючись в "гравітаційний простір унікальної космічної ялинки для участі в захопливій "Новорічній космічній дискотеці". До ваших послуг яскраві фотозони, святкове кафе та тепла атмосфера свята!

Казкові історії Святого Миколая

Коли: 19 грудня, початок о 15.00

Де: ТЦ "Україна", площа Перемоги, 3

Вартість: 250 гривень

Казкові історії Святого Миколая

Зустрічаймо зимові свята яскраво,весело та незабутньо разом з Українським академічним фольклорно-етнографічним ансамблем KALYNA.На вас чекає цікава подорож разом з Святим Миколаєм у чарівний світ української зими зі своїми старовинними традиціями та таємничими пригодами.

Ви почуєте улюблені мелодії колядок та щедрівок, захопитеся веселими танцями та піснями,разом з казковими персонажами вы переможете злі сили та збережете добро і новорічне свято.З перших хвилин на вас чекає ігровий інтерактив, багато сюрпризів та подарунків, якщо ви завітаєте в резиденцію Святого Миколая.

Різдвяний джаз при свічках

Коли: 19 грудня, початок о 19.00

Де: Будинок Кіно, вул. Саксаганського, 6

Вартість: от 290 гривень

Різдвяний джаз при свічках

Особливу програму для киян і гостей міста підготували колектив Urban Gypsy та Daryna Gavryk. Відомі майстри джазу, чиї виступи незмінно збирають повні зали, створять для вас унікальну атмосферу казки.

На всіх гостей події чекає дещо святкове і просто неймовірне: улюблені новорічні хіти у виконанні джазових віртуозів країни.

Новорічна пісенна садиба

Коли: 19 грудня, початок о 18.00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: от 300 гривень

Новорічна пісенна садиба

Перед глядачами будуть виступати сучасні українські зірки: Іво Бобул, Павло Зібров, Петро Чорний, Софія Чишко, Ольга Сумська, Алла Кудлай, Дмитро Коляденко та багато інших. В залі буде проходити телезйомка.

Частина коштів буде направлена на потреби ЗСУ.

Казка про Мороза-Морозенка (Київський академічний театр ляльок)

Коли: 19 грудня об 11.00 та 20 грудня о 12.00 та 15.00

Де: Київський академічний театр ляльок, вул. М. Грушевського, 1а

Вартість: від 100 гривень

Казка про Мороза-Морозенка

Ця дивовижна історія відбувається напередодні Різдва. Добру дівчинку Марічку примхлива мачуха та її ледача донька примусили йти до холодного лісу, наказавши суворо не вертатися без ягід. А які ж взимку в засніженому лісі ягоди? Що робити бідолашній Марічці? Вирушила вона до лісу…

Йшла Марічка і раптом перед нею з'являється не хто-небудь, а сам володар зимового лісу — Мороз Морозенко…

"ВЕРТЕП: Маланка загубилася!". (Театр юного глядача)

Коли: з 19 по 21 грудня, початок о 19.00

Де: Київський академічний театр юного глядача на Липках, вул. Липська 15/17

Вартість: 250 гривень

"ВЕРТЕП: Маланка загубилася!". (Театр юного глядача)

"Ой як же було ізпрежди віка?…" вперше в нашому театрі вистава-концерт присвячена прадавнім українським обрядовим традиціям.

Вас чекає традиційне українське водіння Кози, Маланкування, коляда, традиційний біблійний сюжет про злого Ірода і справедливу Смерть, веселі забави і неймовірні українські колядки та щедрівки.

Жанр: вистава-концерт.

Тривалість: 45 хвилин.

Вік: 5 плюс.

Королі магії рятують Новий Рік

Коли: 19 грудня об 11.00 та 15.00, а також 22 грудня о 17:00

Де: Bel etage, вул. Шота Руставелі, 16А

Вартість: від 480 гривень

Королі магії рятують Новий Рік

Зіркові фокусники брати Томашевські з Magic 5 влаштують містичний перформанс для всієї родини.

У столичному концерт-холі Bel Etage стартує новорічне шоу "Королі Магії рятують Новий Рік!". Глядачів вражатимуть яскраві циркові номери, захопливий сюжет, щедра порція гумору та фантастичні ілюзії від зірок YouTube братів Томашевських з Magic 5.

Хор ім. Г. Верьовки з програмою "Від Миколая до Різдва"

Коли: 20 грудня, початок о 18.00

Де: Міжнародний центр культури і мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 290 гривень

Хор ім. Г. Верьовки з програмою "Від Миколая до Різдва"

У наймагічнішу пору, коли трапляються дива, запрошуємо вас на незабутнє Різдвяне свято за участю легендарного Національного народного хору України імені Г.Верьовки, що цього року святкує своє 80-річчя!

На концерті на вас очікує неймовірна музична подорож до світу українських різдвяних традицій, унікальні колядки та дзвінкі щедрівки, що не залишать байдужим нікого! Приходьте, аби насолодитися найкращими українськими різдвяними мелодіями та відчути справжню атмосферу свята.

Ніч перед Різдвом (Театр Маскам Рад)

Коли: 20 грудня, початок о 19.00

Де: Театральна зала Київської фортеці, вул. Госпітальна, 24А, вхід з бульвару Лесі Українки між будинками 12 і 14

Вартість: 200 гривень

Ніч перед Різдвом (Театр Маскам Рад)

"Ніч перед Різдвом" – зимова казка за повістю славетного українського письменника Миколи Гоголя. Тут є всі улюблені Гоголем та народною українською міфологією персонажі: Відьма, Чорт, козак-характерник Пацюк і чарівні перевтілення. За один вечір ви зможете побувати в різдвяному засипаному снігом селі Диканька на Полтавщині та в холодному не гостинному імперському Санкт-Петербурзі. Калейдоскоп яскравих персонажів та картинок, які "перегортаються" прямо на очах у глядача.

Ми намагалися зберегти оригінальну мову Гоголя і передати дух та атмосферу зимових свят – такими, як вони святкували в Україні з давніх-давен.

Виставу рекомендовано для перегляду всією сім'єю (12 плюс).

Йоль Невертеп | Zwyntar | Folkulaka | Ukie'z | Run

Коли: 21 грудня, початок о 17.00

Де: Мала Опера, ул. Дегтяревская, 5

Вартість: 555 гривень

Йоль Невертеп | Zwyntar | Folkulaka | Ukie'z | Run

Містична фолкова подія у найдовшу ніч року! Щойно паде темрява, як мавки прийдуть послухати ельфів з-під схилів, а американські духи запалять йольське поліно разом із українськими вовкунами і відьмами.

Унікальний шанс побачити і почути дуже різні жанрово, але об'єднані фолковою традицією українські гурти!

Новорічний концерт "Штраус в опереті"

Коли: 21-22 грудня, початок о 18.00

Де: Київський національний академічний театр оперети, ул. Б. Васильковская, 53/3

Вартість: від 350 гривень

Новорічний концерт "Штраус в опереті"

Під Новий рік традиційно прийнято радувати рідних, близьких і друзів приємними подарунками, теплими словами та вітаннями. Не залишаться без подарунків та сюрпризів і глядачі Національної оперети. До Новорічних та Різдвяних свят 21, 22 і 23-го грудня театр знову влаштує публіці дивовижну зустріч із чарівною музикою композиторів родини Штраусів.

У новорічному концерті "Штраус в опереті" – найкращі музичні твори родини Штраусів: як ті, що вже полюбилися глядачам і будуть виконані на біс, так і ті, що звучатимуть вперше не лише у нашому театрі, а й в Україні.

Kyiv Modern-Ballet. "За хвилину до Різдва"

Коли: 21-23 грудня, початок о 18.00

Де: Київський культурний кластер "Краків" в Києві, Русанівська набережна, 12

Вартість: від 450 гривень

Kyiv Modern-Ballet. "За хвилину до Різдва"

Балет "За хвилину до Різдва" – це подорож до світу магії та дива, де історія розпочинається з реальності, але швидко перетворюється на світ ілюзій, де правда переплітається з вигадкою, а фантастичне змішується з буденним.

Чи зможе головний герой подолати всі перешкоди, переступити поріг реальності, пройти всі перепони загадкових стихій? Чи зможе подолати страхи та перетворити їх на найяскравіші мрії?

Кожен крок до пошуку відповідей на ці питання наповнений вірою в дива, натхнення та величезної любові до Різдва.

Magical Story

Коли: з 21 по 30 грудня, початок о 11.00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: від 200 гривень

Magical Story

Усих бажаючих запрошують зануритись в дивовижну та казкову атмосферу пригод разом із головною героїнею та її друзями.

Напередодні свого дня народження їй наснився дивний сон — начебто хтось розбив "Зимове серце" і відтепер Різдвяних та Новорічних свят не буде НІКОЛИ. У своєму сні вона побачила злого Гобліна, який живе у болотяній країні. Саме він, хотів викрасти і розбити "Зимове серце"… Бо нервував, коли бачив дитячий сміх та веселощі. Не любив щастя і не бажав його нікому….. Проте дітей з щирим серцем цим не зламаєш і вони вирішують рятувати "Чарівну країну".

Мавка Шоу

Коли: 22 грудня, початок о 17.00 та 19.00

Де: Концерт-хол ВДНГ, пр-т Глушкова, 1 (вхід зі сторони парковки біля павільйону №9, або зі сторони центральної алеї)

Вартість: від 590 гривень

Мавка Шоу

"Мавка Шоу" обіцяє бути незабутнім відпочинком для вашої родини. Це не просто шоу, а подорож у світ української міфології, повний емоцій та вражень.

Дітям до трьох років включно гарантований безкоштовний вхід у супроводі одного з батьків з одним квитком (без надання окремого місця для дитини).

Не зволікайте, обирайте кращі місця та станьте частиною цього дивовижного світу!

Американське Різдво made in Ukraine

Коли: 22 грудня, початок о 17.00

Де: МЦКМ "Жовтневий палац", Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 300 гривень

Американське Різдво made in Ukraine

Поет Павло Коробчук разом з гуртом The Velvet Sun зібрали п'ятнадцять різдвяних історій про створення всесвітньо відомих різдвяних хітів. Під хрускіт вогнища і запах кориці музиканти і поет розкажуть вам, як скрізь кожну композицію проходить любов до країни дитинства — рідної України. Павло не тільки розкаже історію композиторів, а й навіть прочитає уривки з інтерв'ю, де автори пісень згадують своє дитинство, розповіді своїх дідусів і бабусь — про найкрасивіше і найрідніше Українське Різдво.

Фестиваль ліхтарів "Lights&Dreams"

Коли: с 22 грудня по 31 січня, початок о 16.00

Де: Співоче поле, вул. Лаврська, 33

Вартість: від 125 гривень

Фестиваль ліхтарів "Lights&Dreams"

На відвідувачів чекає справжній парк ілюмінацій та масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від 3-х до 7-ми метрів у висоту.

Понад 50 000 ліхтариків, 10 кілометрів шовку та 140 000 квадратних метрів парку перетворять Співоче на ілюмінаційну казку!

Світлові інсталяції фестивалю стануть невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти.

За словами організаторів, всі фігури виготовлені вручну з натурального шовку та спеціальних led-ламп для створення справжньої новорічної атмосфери.

Раніше "Телеграф" розповідав про найкращі відкриті ковзанки Києва: де можна весело провести час (список локацій). Покататися на ковзанах просто неба — це особливий вид задоволення, який здатний подарувати незабутнє відчуття свята та зимової романтики.

Обов'язково знайдіть час для того, щоб весело й активно провести своє дозвілля!

Теги за темою
Киев
Поділитися
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала
Залужный попросил британцев помочь Украине победить: к какому шагу призвал экс-главком
Comments UA
2024-09-24T12:54:28Z
В США объяснили, почему Китай боится поражения Путина
Хвиля
2024-09-22T00:00:17Z
Таких санкций ждали давно: ЕС определил новый приоритет для удара по РФ
Comments UA
2024-09-18T14:19:47Z
Отказ от НАТО и без возврата территорий: соратник Трампа озвучил его “мирный план“
UAToday
2024-09-13T18:03:49Z
Путин рекордно увеличит финансирование войны
Новости Украины
2024-09-24T12:54:36Z
Зеленский шокировал информацию о том, как Китай помогает РФ готовить обстрел АЭС
Comments UA
2024-09-24T12:53:16Z
Запад изменил позицию по ударам вглубь РФ. The Times назвал причину
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T17:27:19Z
Зеленский: Путин и ему подобные могут разделить мир и съесть части как пирог
Европейская правда
2024-09-15T19:03:34Z
Семья судьи Апелляционного суда Львовщины Михаила Романюка незаконно завладела виллой в центре Львова, - расследование СМИ
Политека
2024-09-10T17:13:06Z
Чемпионка России разбила цветочный горошок об голову победительницы Кубка Европы. Фотофакт
Обозреватель
2024-09-11T17:04:24Z
В Польше объяснили, почему задержали Усика и надели наручники
Известия Киев
2024-09-18T18:15:47Z
УЕФА признал судейскую ошибку, которая повлияла на определение победителя Евро-2024
ZN UA
2024-09-23T15:19:34Z
Усик прокомментировал свое задержание в Польше
Comments UA
2024-09-18T04:12:16Z
Париж-2024: мужское плавание на Олимпиаде — что нас ждет?
BigMir
2024-09-24T14:15:28Z
Динамо – Лацио: онлайн-трансляция матча Лиги Европы
TSN
2024-09-24T12:36:38Z
Жена голкипера сборной Украины показал себя в откровенном бикини и "разорвала" Instagram. Фото
Обозреватель
2024-09-15T14:01:03Z
Александра Усика арестовали в аэропорту Кракова
UAToday
2024-09-18T03:24:18Z
Российские дроны "взорвали" дачу Ломаченко под Одессой. Фото
Обозреватель
2024-09-14T16:19:39Z
У известной русской певицы внезапно скончался молодой сын
Comments UA
2024-09-20T20:57:31Z
Народная артистка Украины спела в церкви в российской Судже
Апостроф
2024-09-20T15:30:58Z
В сети показали последнее фото умершего от рака комика Маслякова
Comments UA
2024-09-11T20:45:45Z
Катастрофически тяжело: вдова Виталия Билоножко рассказала о жизни после смерти мужа/Они прожили вместе более 40 лет
Апостроф
2024-09-23T14:15:10Z
Мать Честера Беннингтона "разнесла" новую вокалистку Linkin Park: "Если ты решишь уйти..."
Знай
2024-09-24T12:52:29Z
Алина Гросу снялась в сериале о резонансном убийстве, ставшем хитом на Netflix
Комсомольская правда
2024-09-24T12:36:52Z
Кендалл Дженнер вернула в моду легендарную стрижку пикси-шегги: кому подойдет
Обозреватель
2024-09-11T05:10:28Z
Звезда "Лиги смеха" Розовый высмеял окупантов, которые внесли его в российский аналог "Миротворца"
TSN
2024-09-13T09:39:17Z
Документальная ложь на TIFF: как роспропаганда промыла мозги Западу
Корреспондент
2024-09-18T15:33:29Z
Сел на шею: 5 признаков, что вы избаловали своего мужчину
Marie Claire
2024-09-12T12:37:09Z
Деруны по-новому для сытного и бюджетного ужина: самый простой рецепт
Обозреватель
2024-09-11T18:11:56Z
Вкусное, мягкое и нежное: рецепт идеального теста для пельменей
Политека
2024-09-20T15:33:42Z
Секреты приготовления классической солянки: подробная инструкция
Comments UA
2024-09-13T08:18:52Z
Лучшие направления для горящих туров
Bagnet
2024-09-24T14:23:07Z
Знаменитое печенье из сериала "Друзья": кулинар поделилась простым рецептом
Политека
2024-09-24T12:32:59Z
Котик забатонился: что значит, если пушистик лежит в позе буханочки и стоит ли нервничать из-за этого
Знай
2024-09-20T04:51:57Z
Гуляш, которые тает во рту: рецепт сытного блюда
Фокус
2024-09-19T17:21:37Z
Лунный гороскоп на 22 сентября, воскресенье
Marie Claire
2024-09-21T22:46:59Z
Пожиратели энергии: 4 популярных продукта, которые отнимают у организма много сил
Фокус
2024-09-18T16:15:38Z
В каком возрасте на теле увеличивается количество родинок
Comments UA
2024-09-23T08:51:01Z
Окончил 9 классов: врач без лицензии выполнял сложные операции в течение 20 лет
Фокус
2024-09-24T12:39:04Z
Норвегия выделила миллионы евро на эвакуацию и лечение украинцев в Европе
Корреспондент
2024-09-24T12:35:25Z
Какую зелень лучше выращивать осенью, чтобы быстро получить новый урожай
Политека
2024-09-24T12:32:35Z
Эта добавка делает кофе опасным для здоровья: пейте на свой риск и страх
Знай
2024-09-24T12:28:14Z
Длительный сон в выходные может быть полезен: что узнали ученые
TSN
2024-09-24T12:24:52Z
Самая важная каша для женщин: стало известно, что является источником коллагена и омолаживает организм
TSN
2024-09-24T12:23:37Z
Водный баланс: сколько и когда пить, чтобы поддерживать здоровье
Comments UA
2024-09-24T12:22:37Z
В Южно-Африканской республике выпало рекордное количество снега - на дорогах коллапс
ZN UA
2024-09-21T23:07:15Z
В Одессе задержан мужчина, убегавший от представителей ТЦК
Корреспондент
2024-09-11T14:55:29Z
На территории Сербии и Венгрии из дунайских вод показались обломки нацистских кораблей времен Второй мировой
ZN UA
2024-09-11T15:38:58Z
Выполнил пуск ракет по Одесщине и пропал с радаров: в сети сообщают об "аварии" российского Су-30СМ над Черным морем
Обозреватель
2024-09-11T15:08:56Z
В Черкасской области врачи спасли мужчину: он проглотил шесть гаечных ключей
Comments UA
2024-09-24T12:54:00Z
В Таганроге после падения БПЛА произошел пожар на складе лесоматериалов
Корреспондент
2024-09-24T12:49:56Z
Полиция нашла "шутника", взорвавшего страйкбольную гранату в Киеве
Корреспондент
2024-09-11T18:24:39Z
Новый подозреваемый в деле об избиении ветерана в Смеле: подробности
Comments UA
2024-09-11T17:30:35Z
Пытался убить владельца овощной базы: в Киеве суд вынес приговор фигуранту резонансного дела. Фото
Обозреватель
2024-09-18T17:30:46Z
Митинги против ВСУ в Покровской громаде: правда ли это
Comments UA
2024-09-23T15:30:29Z
Улицы Степана Бандеры и полка «Азов»: в Харькове требуют новых переименований
Comments UA
2024-09-23T14:06:55Z
Появились фото с места попадания в Харькове
Корреспондент
2024-09-21T23:18:54Z
Синоптики дали прогноз погоды на сегодня 21 сентября в Украине
UAToday
2024-09-21T06:54:10Z
На Закарпатье разворовывают землю: подробности мошеннической схемы
Comments UA
2024-09-24T12:45:37Z
Обстрелы Херсонщины: один человек погиб, трое ранены
Корреспондент
2024-09-24T12:43:47Z
Стерненко показал документы относительно российского гражданства Труханова
Апостроф
2024-09-17T17:03:42Z
Гороскоп на субботу 14 сентября 2024 года
UAToday
2024-09-13T18:03:26Z
Лунный гороскоп на 20 сентября, пятница
Marie Claire
2024-09-19T21:09:36Z
Умеров рассказал, как возросли темпы мобилизации в Украине
Хвиля
2024-09-23T17:30:59Z
Не дадим России нас обойти: Умеров рассказал о производстве дронов в 2025 году
ZN UA
2024-09-22T00:36:02Z
В Умани ввели особый режим на въезд
Корреспондент
2024-09-23T16:13:13Z
Пропаганда умерла, да здравствует постпропаганда
Хвиля
2024-09-23T13:57:23Z
В Финляндии хотят прописать запрет управлять электросамокатом после употребления алкоголя
Европейская правда
2024-09-24T12:48:26Z
Немецкие водители снова начнут получать штрафы за нарушение ПДД в Италии
Европейская правда
2024-09-24T12:48:04Z
Прогноз ужасает: в ООН рассказали, сколько лет может уйти на полное разминирование Украины
Comments UA
2024-09-21T12:21:23Z
Народные приметы и народный праздник 21 сентября 2024 года
UAToday
2024-09-21T06:54:14Z
Новые правила проверки документов и выдачи повесток: какие изменения готовят украинцам
Апостроф
2024-09-21T11:00:22Z
Украинским водителям придется заплатить более 50 тысяч гривен: за какое нарушение грозит жесткое наказание
Обозреватель
2024-09-15T16:21:46Z
Ford снова будет производить авомобили в Индии
Корреспондент
2024-09-14T03:36:24Z
На аукцион выставили заброшенную коллекцию культовых американских спорткаров
Фокус
2024-09-17T16:42:11Z
Недорогого китайского конкурента Tesla с запасом хода 685 км показали до премьеры
Фокус
2024-09-24T12:46:02Z
Водителям не избежать огромных штрафов: за что точно остановит полиция
Знай
2024-09-24T12:28:07Z
Дизайн как у Land Rover и мотор BMW: в Киеве засветился новый необычный пикап
Фокус
2024-09-24T12:24:55Z
Знаменитая капсула времени: на продажу выставили BMW M5 E39 в новом состоянии
Фокус
2024-09-24T12:24:45Z
СМИ обнаружили новую схему нелегальных поставок элитных авто в Россию
Фокус
2024-09-24T12:24:42Z
Назван лайфхак для водителей, который поможет избавиться от популярной проблемы: при чем здесь лак для ногтей
TSN
2024-09-24T12:22:18Z
Цена выросла: сколько стоит лук в Украине
ZN UA
2024-09-21T06:03:53Z
Литва демонтирует целую ТЭЦ, чтобы передать ее Украине – фон дер Ляен
ГЛАВКОМ NET
2024-09-21T06:06:14Z
Одна из стран ЕС легализовала производство самогона, есть интересный нюанс
ГЛАВКОМ NET
2024-09-13T18:30:54Z
Во вторник отключать свет по графикам не будут, но электричество нужно экономить, - ДТЭК
Комсомольская правда
2024-09-16T15:16:51Z
Болгария попросила Еврокомиссию приостановить импорт яиц из Украины
ZN UA
2024-09-24T12:36:50Z
Испанские фермеры протестуют против импорта украинского зерна
Корреспондент
2024-09-24T12:36:45Z
Украина не обращает внимания на Россию и кормит страны по всему миру: Зеленский рассказал, как работает морской зерновой коридор
Обозреватель
2024-09-18T17:41:10Z
Аграрии сообщили о темпах сбора урожая
Корреспондент
2024-09-14T03:03:16Z
Война россиянам обходится все дороже - The Moscow Times
Корреспондент
2024-09-14T02:09:35Z
Умные часы Apple: инновации на вашем запястье
Espreso
2024-09-20T14:17:54Z
Хоррор Retrieval получит поддержку PlayStation 5 Pro — первый взгляд на версию игры для мощной консоли
GameMag
2024-09-19T03:02:11Z
Появилось изображение коробки PlayStation 5 Pro — без упоминания поддержки 8K
GameMag
2024-09-19T01:32:18Z
FAVBET Tech становится партнером CEO Talks от Diia City Union
Eco Town
2024-09-24T14:26:14Z
Пользователи Apple iPhone 16 Pro жалуются на сенсорный экран — некоторые нажатия делают дисплей нечувствительным
ITC
2024-09-24T12:36:56Z
Генеральный директор OpenAI: «Через несколько тысяч дней у нас может появиться ИИ с суперинтеллектом»
ITC
2024-09-24T12:36:51Z
TikTok удалил аккаунты, связанные с российскими государственными медиа
Апостроф
2024-09-24T12:36:48Z
Плохие новости: Земля преодолела уже семь из девяти «красных линий»
ZN UA
2024-09-24T12:36:48Z
Новый удар со стороны Солнца: Землю накроет магнитная буря
ZN UA
2024-09-24T12:36:35Z