Вона точно стане лідером столу
Без різних закусок складно уявити новорічний стіл. Ми вже задобрювали Дракона брускетою Цезар, тепер приготуємо незвичайну закуску з яєчних млинців.
Гості обов’язково поцікавляться цим рецептом "Господиньки" і дуже здивуються, що в ньому немає дорогих продуктів. Друзі та близькі точно вимагатимуть добавки, як тільки закуска зникне зі столу.
Як приготувати рулетики з яєчних млинців
Інгредієнти:
- яйця – 5 шт.;
- майонез – 100 г;
- часник – 2 зубчики;
- кріп – 20 г;
- шинка – 200 г;
- листя салату – 100 г;
- помідор – 1 шт.;
- огірок – 1 шт.;
- сіль та перець – на свій смак;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- У мисці збиваємо яйця із сіллю.
- У сковороді розігріваємо олію і смажимо тоненькі яєчні млинці.
- Для приготування начинки в окремій мисці змішуємо майонез із подрібненим кропом та пропущеним через прес часником.
- На кожен млинець яєчний рівномірно викладаємо приготовану начинку, на неї відправляємо листя салату і шинку.
- Тонкими смужками нарізаємо огірок та перець, викладаємо на млинець. Перчимо і загортаємо млинець у рулетик.
- Отримані рулетики розрізаємо навпіл по діагоналі, викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл.
Раніше ми розповідали, які страви мають бути на новорічному столі. Вони точно задобрять Дракона.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала