Буде головним на вашому різдвяному столі
Не за горами головне християнське свято — Різдво, особливий час. Дуже хочеться порадувати свою родину смачними, простими в приготуванні стравами.
Для пісного салату за рецептом Shuba нам знадобиться відварена картопля, мариновані огірки та горошок. Це чудове поєднання завершить квашена капуста. Звичайно ж, заправлятимемо все рослинною олією — адже ми готуємо страву до Святвечора.
Як приготувати пісний салат "Ідеальний до свят"
Інгредієнти на 3 порції:
- картопля — 3 шт.;
- огірки мариновані — 2 шт.;
- горошок консервований – 5 ст. л.;
- квашена капуста — до свого смаку;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- перець чорний мелений, оливкова олія — на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю відварюємо в мундирі до готовності, даємо охолонути та нарізаємо кубиками.
- Огірки нарізаємо такими самими кубиками, віджимаємо зайву рідину.
- Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
- У глибокій мисці з’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, додаємо горошок і квашену капусту. Заправляємо салат оливковою олією, перемішуємо, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.
До різдвяного столу можна приготувати польську різдвяну локшину з маком за рецептом "Телеграфа". Ви урізноманітите ваше святкове меню.
Теги за темою
РождествоПоділитися сюжетом
Джерело матеріала