/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F53b43a934a595a96a21595bff3d4174d.jpg)
Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим
Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим.
М’ясні сосиски – чудова страва до гарніру.
Навряд чи є люди, які б ніколи не купували їх.
Однак, за словами шеф-кухаря, усі роблять поширені помилки під час готування.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Mirror.
Основні помилки.
Експерт каже, що в жодному разі категорично не варто допускати таких помилок:.
не можна проколювати оболонку під час обсмажування.
Уся рідина, яка надає соковитості, витікає на сковороду, продукт буде сухим не можна готувати сосиски у фритюрі, надто висока температура зробить оболонку надто жорсткою, а мʼясо пересушеним в духовці запікати теж не можна, адже так смак буде зовсім іншим.
Як правильно смажити.
Шеф-кухар з Британії Джефф Бейкер розповів, як правильно обсмажити ковбаски, щоб вони були ідеальними.
Варто дотримуватись таких рекомендацій:.
дістаньте їх з холодильника за 20 хвилин до початку приготування.
Так вони поступово просмажаться, а натуральна оболонка не лусне готувати сосиски потрібно на сковороді з антипригарним покриттям на невеликому вогні спочатку, а потім на середньому додайте чайну ложку жиру та розподіліть його по всій поверхні сковороди, змастивши її.
Потім видаліть зайвий жир серветкою готуйте сосиски 10-12 хвилин, постійно перевертаючи приготовлені сосиски мають відпочити після смаження кілька хвилин.
Ідеальна температура в мʼясі - 70°C.
Як вибрати якісні сосиски.
Для сосисок, сардельок оптимальним буде рожевий, світло-рожевий або навіть сіро-рожевий колір.
Йдеться про блідо-рожевий м’ясний відтінок.
Але в жодному разі не яскраво-рожевий або навіть червоний.
Справжня, якісна сосиска повинна бути пружною.
Це означає, що після натискання форма її відновлюється вже через кілька секунд.
Якщо цього не відбувається, швидше за все, в сосисках збільшено кількість білка і добавок.
Раніше ми повідомляли, як приготувати канапки з ікрою по-новому.
Також ми писали, які помилки під час приготування овочевого салату роблять усі.