Страва виходить ситна і дуже смачна
Ми ділились рецептом особливо смачногокласичного холодцю. Однак, якщо ви дотримувались Різдвяного посту, то на Святвечір слід готувати пісні страви. Тож розповідаємо, як приготувати холодець із риби.
Так ще й можна зробити страву смачнішою та цікавішою. Для приготування можна брати коропа, форель, тріску, чудово підійде лосось. Рецептом поділились на порталі Pixelinform.
Інгредієнти:
- риба – 1,8 кг;
- цибуля – 2 шт.;
- морква – 2 шт.;
- чорний перець горошком – 8 шт.;
- спеції для риби – 10 г;
- лавровий лист – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Рибу чистимо, нарізаємо на шматки. Хвіст і голову викидати не потрібно, вони теж знадобляться.
- Разом із подрібненими овочами рибу викладаємо в каструлю та заливаємо водою.
- Як тільки маса дійде до кипіння, знімаємо піну і додаємо трохи солі в каструлю. Після цього варимо ще 20 хвилин.
- Потім дістаємо рибу, а саме м’ясо. Голову, шкіру та хребти чіпати не варто, вони мають залишатися у воді.
- На цьому етапі можна додати спеції. Продовжуємо варити бульйон на повільному вогні.
- Через 40 хвилин вимикаємо вогонь та проціджуємо масу.
- За інструкцією розводимо в бульйоні желатин. Шматки риби кладемо в тарілку, заливаємо бульйоном.
За бажання страву прикрашаємо овочами та ставимо в холодильник до застигання. Також ми ділились унікальним рецептом голубців із млинцями.
Теги за темою
РождествоПоділитися сюжетом
Джерело матеріала