/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F37c6de07ce717d05f2e653b7d1496e59.jpg)
Запечена картопля з сосисками для вечері: рецепт ситної та простої страви
Картоплю можна варити, тушкувати, смажити, робити пюре, але найкраще – запікати її, так вона буде найкориснішою. Для більш ситного варіанту страви, готуйте її з м'ясом, сосисками, овочами.
Кулінарка Ксенія поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої картоплі з сосисками, сметаною та кетчупом.
Інгредієнти:
- Картопля – 7 шт.
- Ковбаски – 0,5 кг
- Сіль, перець, спеції – за смаком
- Сметана – 3 ст. л.
- Гірчиця – 0,5 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Кетчуп – 1 ст. л.
Спосіб приготування:
1. Картоплю поріжте слайсами, викладіть у форму для запікання.
2. Додайте до картоплі спеції, сметану, часник, кетчуп, перемішайте та викладіть сосиски.
3. Запікайте до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Молода картопля по-селянськи на сковороді та в духовці
- Картопляний салат із соусом Айолі
- Картопляні зрази з грибами
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала