Просто покласти шпроти на хліб – це нудно
Навряд чи можна уявити новорічний стіл без бутербродів зі шпротами. Однак навряд чи ними можна здивувати, але так хочеться вразити гостей.
Якщо ви приготуєте бутерброди зі шпротами за рецептом Smachnonews, гості не тільки здивуються. Кожен, хто спробує цю закуску, запитуватиме у вас рецепт. Прості продукти, трохи часу – і ви кулінарна зірка.
Як приготувати бутерброди зі шпротами, яйцем та сиром
Інгредієнти:
- шматочки житнього хліба;
- яйця;
- оливки;
- шпроти;
- майонез;
- зелень;
- твердий сир.
Спосіб приготування:
- Відварюємо яйця, даємо їм охолонути, чистимо і нарізаємо кружальцями.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці.
- Шматочки хліба змащуємо майонезом, викладаємо яйця, шпроти, оливки та сир.
- Готові бутерброди прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.
Як приготувати бутерброди зі шпротами в духовці
Інгредієнти:
- шматочки хліба;
- шпроти;
- кілька помідорів;
- сир;
- часник;
- майонез.
Спосіб приготування:
- Очищений часник пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом.
- Отриманим соусом змащуємо шматочки хліба. Зверху викладаємо кружечки помідорів, на них — шпроти і посипаємо твердим тертим сиром.
- Відправляємо бутерброди на застелений пергаментом лист і випікаємо при температурі 170 градусів близько 10 хвилин.
До речі, замість хліба можна приготувати бутерброди з італійською чіабатою за рецептом "Телеграфа". Вийде просто неймовірно.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала