/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Ff527ebeee89c3b1d4e3c43f88dc4360c.jpg)
Найкращий новорічний рецепт: півкіло філе, два апельсини — і гості у захваті
Свіжа ідея для святкового столу
Жоден новорічний стіл не обходиться без гарячих страв. І якщо хочеться здивувати близьких та гостей, пропонуємо приготувати незвичайну курку в апельсиновому соусі.
Пікантний соус зробить м’ясо м’яким та незабутнім. Курочка за рецептом Smachnonews вийде настільки смачною, що гості з’їдять усю та попросять добавки.
Як приготувати курку в апельсиновому соусі.
Інгредієнти на 3-4 порції:
- 500 г курячого філе;
 - 2 апельсини;
 - 2 зубчики часнику;
 - перець чилі;
 - 30 г борошна;
 - 15 г меду;
 - 10 мілілітрів рослинної олії;
 - половина чайної ложки сухого імбиру;
 - сіль.
 
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, сухим паперовим рушником і нарізаємо середніми шматочками. Посипаємо м’ясо спеціями та перемішайте.
 - Натираємо половину апельсина, вичавлюємо сік, додаємо пропущений через прес часник, дрібно нарізаний перець, ретельно перемішуємо.
 - В отриману суміш додаємо мед, імбир, все солимо і знову перемішуємо.
 - Шматочки курячого м’яса обвалюємо в борошні та обсмажуємо на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.
 - Готовий соус додаємо в м’ясо і варимо до загусання.
 
Курку в апельсиновому соусі подаємо з картопляним пюре за рецептом "Телеграфа". Смачного!
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала