Скільки не приготуйте бутербродів — з’їдять абсолютно все
Кожен кулінар уже готується до новорічного застілля та зберігає в закладки рецепт страв, які здивують гостей. Саме тому ми пропонуємо приготувати копійчаної намазки, яка до смаку нагадає всім дорогу ікру.
Така намазка за рецептом life.nv.ua проста в приготуванні і напрочуд смачна. Подавати її можна з грінками, брускетами чи сухариками. На її приготування ви не витратите багато грошей, але здивуєте своїх гостей.
Як приготувати намазку з оселедця та буряка
Інгредієнти:
- філе одного оселедця;
- середній буряк — 1 шт.;
- яйця — 2 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- масло вершкове — 50 г;
- майонез — 1 ст. л.;
- сіль, перець — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Чистимо цибулю, нарізаємо кубиками та відправляємо в глибоку місткість або чашу блендера.
- Філе оселедця ріжемо на маленькі шматочки та додаємо до цибулі.
- До підготовлених інгредієнтів додаємо олію кімнатної температури та збиваємо все до однорідного стану.
- Буряк і яйця відварюємо, даємо охолонути, чистимо, натираємо і відправляємо в масу цибулі.
- Туди ж додаємо майонез, все солимо і перчимо на свій смак і ретельно перемішуємо.
Подаємо намазку з чіабатою за рецептом "Телеграфа". Смачного!
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала