Страва "розлетиться" за секунди
Святковий салат — важливий елемент новорічного столу. Раніше кулінари готували лише класичний олів’є та звичайну "Шубу", але згодом вибір новорічних страв став набагато більшим.
Разом з "Важно знать" ми приготуємо досить "легку" заміну звичним з дитинства ласощів — салат з куркою та ананасами. Ці два продукти чудово поєднуються у смаковому плані, а якщо додати ще кукурудзу – успіх салату точно гарантовано! Він чудово виглядатиме на новорічному столі і точно сподобається близьким і друзям.
Як приготувати салат з куркою та ананасами
Інгредієнти:
- 400 г копченого курячого філе або грудки;
- 200 мл майонезу;
- 2 кислі яблука;
- 1 банка консервованих ананасів;
- 1 банка консервованої кукурудзи.
Спосіб приготування:
- Повністю зціджуємо всю рідину з консервованих ананасів та кукурудзи та відправляємо їх у дві різні посудини.
- Курку та ананаси нарізаємо слайсами розміром приблизно 15 на 5 мм.
- Яблука чистимо від шкірки, видаляємо серцевину і нарізаємо їх такими самими слайсами.
- Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в глибокий посуд, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати святкові салати. Ці хитрощі вам точно знадобляться.
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала