Більше ніяких "танців з бубнів" на вашій кухні
Незабаром Новий рік і проходитиме він під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Для нього важливо, що буде у вас на святковому столі.
Разом із Shuba ми пропонуємо зустріти Новий рік із пісковим печивом із легким вершковим та медовим присмаком. Це проста в приготуванні не вимагає особливих витрат, а готується просто та швидко. Вам потрібно в тісто додати трохи рослинної олії без запаху, сметани та меду – і печиво набуде незабутнього запаху та смаку.
Як приготувати пісочне печиво з медом на сметані
Інгредієнти на 3 порції:
- мед — 150 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- сметана — 100 г;
- рослинна олія — 40 мл;
- борошно — 330 г;
- сіль — 5 г;
- сода харчова — 5 г.
Спосіб приготування:
- В окремій мисці змішуємо мед, яйце, сметану, рослинну олію без запаху, сіль та соду. Все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкочуємо його на присипану муку поверхні товщиною до 5 мм. За допомогою фігурних форм вирізаємо печиво і перекладаємо на застелений пергаментом лист.
- Заготовки присипаємо цукром і відправляємо в духовку на 12-15 хвилин|мінути| при 180°С.
На новорічному столі буде доречний також десерт "Скляні фрукти". Він вразить всіх!
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала