Відмінний варіант для святкового столу
Які страви ми звикли готувати з оселедця на новорічний стіл? Звичну Шубу, а якщо часу зовсім немає — робимо бутерброди з оселедцем.
Разом з Foodoboz пропонуємо приготувати незвичайну закуску з оселедця з картоплею. Такі "човники" приємно здивують усіх ваших гостей та закуска розлетиться буквально за лічені хвилини.
Як приготувати закуску з картоплі з оселедцем та цибулею
Інгредієнти:
- картопля відварена — 8 — 10 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- зелена цибуля — пучок;
- гірчиця у зернах — 1 ч. л.;
- філе оселедця — 3 шт.;
- олія, сіль, перець гострий мелений, цукор — до свого смаку;
- оцет — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю чистимо і відварюємо до напівготовності овочів. Даємо охолонути, розрізаємо на дві половини. З кожної вирізаємо серединку, солимо, перчимо, змащуємо олією. Викладаємо картоплю на лист, відправляємо в духовку і випікаємо до золотистості.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями та відправляємо в суміш цукру та оцту, щоб вона замаринувалася.
- Оселедець нарізаємо довільними шматочками, додаємо гірчицю і ретельно перемішуємо. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.
- У кожну половинку гарячої картоплі викладаємо оселедець із гірчицею, зверху прикрашаємо маринованою та зеленою цибулею та подаємо до столу.
З оселедцем можна приготувати незвичайний салат за рецептом "Телеграфа". Вам точно сподобається ця страва.
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала