Ця страва неодмінно сподобається гостям
Дехто любить готувати до новорічного столу класичні страви, на кшталт "Шуби" або "Олів'є". А хтось намагається урізноманітнити звичне меню та приготувати щось незвичайне.
Однією із таких страв є салат з куркою, грибами та помідорами. Надзвичайно смачне поєднання продуктів вразить смакові рецептори, а святковий вигляд стане окрасою столу, інформують "Смачні рецепти домашніх страв".
Як приготувати салат з куркою, грибами та помідорами
Інгредієнти:
- куряча грудка – 300 г;
- печериці – 300 г;
- цибуля – 2 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- плавлений сир – 2 шт.;
- помідори – 2 шт.;
- петрушка – пучок;
- часник – 2 зуб.;
- майонез – за смаком;
- сіль, паприка, прованські трави;
- соняшникова олія
Спосіб приготування:
- Куряче філе розрізати посередині не до кінця, натерти сіллю, паприкою та прованськими травами.
- На попередньо розігрітій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити курку до готовності, залишити охолодитися.
- Цибулю нарізати півкільцями.
- Печериці тонко нарізати.
- Цибулю обсмажити на сковороді.
- Додати гриби, обсмажити, доки не випарується волога до золотистості.
- Філе дрібно нарізати.
- Відварені яйця натерти на тертці.
- Плавлені сирки натерти на дрібній тертці.
- Змішати яйця, сирки, часник, видавлений через прес, перемішати.
- Для викладання салату шарами краще використовувати роз'ємне кільце. Першим шаром викласти філе, зробити майонезну сіточку.
- Викласти половину сирно-яєчної суміші.
- Викласти обсмажену цибулю з грибами, зробити майонезну сіточку.
- Викласти сирно-яєчну суміш.
- Помідори нарізати тонкими скибочками, викласти зверху.
- Додати дрібно нарізану петрушку у центр салату.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала