Радимо приготувати подвійну порцію страви
У новорічну ніч кожен кулінар хоче здивувати своїх гостей незвичайними та смачними стравами. Саме з цієї причини ми пропонуємо приготувати салат зі смаженими грибами та куркою.
Така страва за рецептом Shuba точно стане прикрасою святкового столу. Але його спокійно можна приготувати й без приводу, якщо хочеться побалувати себе смачненьким. У рецепті ми використовуємо печериці, але ви спокійно можете брати будь-які смак — від цього не стане гірше.
Як приготувати салат зі смаженими грибами
Інгредієнти на 4 порції:
- куряче філе — 1 шт.;
- печериці — 200 г;
- яйця курячі — 2 шт.;
- цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
- сир твердий — 100 г;
- майонез 72% — 100 г;
- олія соняшникова — 2 ст. л.;
- сіль, перець чорний мелений, гілочка петрушки — на смак.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, відварюємо до готовності протягом 30 хвилин і нарізаємо маленькими шматочками.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та смажимо на сковороді з олією до прозорості. Додаємо нарізані слайсами гриби та смажимо до випаровування вологи.
- Усі підготовлені інгредієнти змішуємо, солимо, перчимо, додаємо майонез та ретельно перемішуємо. Викладаємо салат гіркою та присипаємо натертим сиром.
- Салат відправляємо в холодильник на 1 годину, після чого прикрашаємо гілочкою петрушки та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, скільки можна зберігати салати. Ці знання вам знадобляться.
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала