/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F45d588236466ed06f88bca154eef05cd.jpg)
Оселедець будуть їсти кілограмами навіть на новорічному столі: додайте при засолюванні один інгредієнт
Ви не повірите, що може бути настільки смачно
Оселедець — це найпростіша та універсальна риба, яка може стати основою для багатьох смачних страв. Її можна просто порізати і подати з цибулею до столу, приготувати з нею "Шубу" або інші незвичайні салати, також можна використовувати в намазках або паштетах.
Але сьогодні ми разом із radostina_ksenia її замаринуємо. Смак виходить досить пікантним та насиченим завдяки лимону в рецепті. Гості обов’язково спитають рецепт під час новорічних посиденьок.
Як приготувати маринований оселедець
Інгредієнти:
- оселедець – 1 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- лимон – 1/2 шт.;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль – 3 ст. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- оцет – 2 ст. л.;
- перець мелений — щіпка.
Спосіб приготування:
- В оселедця видаляємо всі нутрощі, промиваємо його водою і ріжемо на шматочки.
- Цибулю чистимо і нарізаємо кільцями, лимон — півкільцями.
- У банку відповідного розміру викладаємо шар оселедця, зверху шар цибулі з лимоном. Повторюємо, доки не закінчаться підготовлені інгредієнти.
- Зверху додаємо цукор, сіль, перець, оцет, олію і заливаємо все водою. Відправляємо рибку в холодильник на добу, щоб вона замаринувалась.
View this post on Instagram
A post shared by Рецепти | Кулінарія | Бровари, Київ🇺🇦 (@radostina_ksenia)
Теги за темою
Новый годПоділитися сюжетом
Джерело матеріала