/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fc2e3710932df920af4289684a3d30634.jpg)
Свіжість, ситість та пікантність: ще один приголомшливий салат до Нового року
Феєрія смаків із простих продуктів
Ми не представляємо наш новорічний стіл без найрізноманітніших салатів. Що може бути простіше ніж нарізати необхідні інгредієнти, додати заправку і подати до столу? Попри простоту приготування, салати завжди присутні і на святкових столах і під час сімейного обіду.
Якщо шукаєте особливий салат на Новий рік, рекомендуємо приготувати м’ясний салат за рецептом Shuba. Філе курки додасть йому ситості, свіжий огірок — свіжості, а консервований ананас і болгарський запечений перець — пікантності. Спробуємо?
Як приготувати салат з курячого філе та ананасу
Інгредієнти на 4 порції:
- куряче філе — 300 г;
 - огірок — 3 шт.;
 - перець болгарський червоний – 2 шт.;
 - ананас консервований — 500 г;
 - волоські горіхи — 50 г;
 - майонез 67% — 50 г;
 - сіль — до свого смаку.
 
Спосіб приготування:
- Філе відварюємо до готовності, даємо охолонути та розбираємо на волокна.
 - Перець запікаємо протягом 30 градусів у духовці при температурі 200 градусів.
 - Подрібнюємо горіхи, огірок ріжемо кубиками. Перець очищаємо від насіння та нарізаємо.
 - Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо консервований подрібнений ананас.
 - До салату додаємо сіль, заправляємо майонезом, ретельно все перемішуємо і подаємо до столу.
 
Якщо після новорічної ночі залишиться небагато салату, його потрібно правильно зберегти. Так ви заощадите блюдо на довгий час.
Теги за темою
Новий рікПоділитися сюжетом
Джерело матеріала