/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F8ca50183e5ac980b95115c8d98c02efa.jpg)
Елементарний салат "Холодний шашлик" з курячими шлуночками: заправляється майонезом
Курячі шлуночки – це дуже доступний та бюджетний продукт. Тому він може стати чудовою основою для приготування ситного майонезного салату "Холодний шашлик". Поєднати потрібно всього 2 інгредієнти, а також маринад та заправку.
Ідея приготування салату "Холодний шашлик" опублікована на сторінці фудблогерки Інни Ключник (innakluchnik31) в Instagram. Може бути як святкова страва і просто на кожен день.
Інгредієнти:
- курячі шлуночки – 1 кг
- цибуля – 500 г
Інгредієнти для маринаду:
- сіль – 0,5 ч.л.
- цукор – 3 ст.л.
- оцет – 100 г
- вода – 100 г
Спосіб приготування:
1. Цибулю нарізати тоненькою соломкою.
2. Додати до неї усі компоненти для маринаду.
3. Залишити мінімум на 30 хвилин.
4. Шлуночки відварити у добре підсоленій воді з додаванням овочів.
5. Охолоджені шлуночки нарізати соломкою.
6. Додати мариновану цибулю та подрібнену петрушку.
7. Всипати перець.
8. Заправити майонезом і добре перемішати.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Вінегрет з майонезом
- Кабачкова ікра з майонезом
- Курка на банці з майонезом