/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fb24734aaf10170f9e57359b74324c4a5.jpg)
Як правильно готувати куряче м'ясо, щоб воно було соковитим: ділимося секретом приготування
Куряче м'ясо можна запікати зі спеціями, соусами та овочами. Для того, щоб воно було соковитим, кулінари радять маринувати м'ясо.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом дуже смачних та соковитих запечених курячих стегон.
Інгредієнти:
- Куряче стегно – 1 кг
- Паприка – 1 ч. л.
- Мелений перець
- Приправа для курки – 1 ч. л.
- Коріандр – 1/3 ч. л.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Соус Тобаско
- Сіль
Спосіб приготування:
1. Додайте всі спеції до м'яса, перемішайте, додайте соуси та кетчуп та ще раз все перемішайте.
2. Викладіть м'ясо у форму та запікайте в духовці до готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажене м'ясо з картоплею
- Фаршировані млинці з м'ясом, грибами та зеленню
- М'ясо по французьки
Поділитися сюжетом
Джерело матеріала