Близькі здивуються пікантності звичайного вінегрету
Одним із найпопулярніших зимових салатів є класичний вінегрет. Для приготування страви ми зазвичай використовуємо буряки, моркву, солоні огірки, картопля і додаємо для різноманітності улюблені продукти.
А ось німецькі кулінари додають у салат незвичайний інгредієнт – яблуко. Такий салат виходить більш вітамінним, легким і водночас ситним — ідеальна страва для довгих зимових вечорів. Незвичайним рецептом ділиться Today.
Як приготувати вінегрет по-німецьки
Інгредієнти:
- картопля – 2-3 шт.;
- буряк – 1 великий або два невеликих;
- велика морква – 1 шт.;
- біла солодка цибуля — 1 шт.;
- яблуко — 1 шт.;
- солоні огірки — 2-3 шт.;
- оливкова або соняшникова олія;
- сіль та спеції — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю, буряки та моркву відварюємо або запікаємо в духовці до готовності. Даємо овочам охолонути та нарізаємо їх кубиками однакового розміру.
- Яблуко чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш такими ж кубиками, як і овочі.
- Для приготування заправки змішуємо олію із сіллю та спеціями.
- Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо соусом, ретельно все перемішуємо і відправляємо перед подачею страву на півгодини в холодильник.
А щоб зварити буряк швидше, можна скористатися одним із лайфхаків "Телеграфа". Так ви проведете на кухні менше часу.
Теги за темою
ГерманияПоділитися сюжетом
Джерело матеріала